Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    17. Travanj 2014. 12:37

sanjacalic08

pozdrav ženice…evo ja se konačno odlučila registrirat….mužić i ja aktivno radimo na bebi ovaj mj…pa ako ćemo imat sreća kao i sa prvim djetetom, možda se odma primi…hehe…

Puno srece zelim..

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    17. Travanj 2014. 12:42

Angel28

Drage moje,i dalje vas pratim i s vama sam u (ne)isčekivanju vaših vještica.

Ja sam neki dan bila na prvom pregledu i doktorica je rekla da je sve u redu,hvala Bogu. Beba se zasad dobro razvija i do sljedećeg puta moram donijeti nalaze krvi.Toga me malo strah jer imam problema sa željezom i 0- sam krvna grupa,a čitala sam da je to  krvna grupa koja može imati problema u trudnoći

Renata2912,samo hrabro,bila sam u takvoj situaciji,godinu i pol u braku i oko pola godine smo pokušavali i ništa,onda sa zadnji mjesec već bila luda i odustala sam od brojanja plodnih dana i svog tog pritiska i onda se i dogodilo čudo.Vještica nije dolazila a sve me bilo strah povjerovati i kad sam napravila test

tako da jedinu mogu reći,neodustaj i vjeruj.
    Svim ostalim mamama i svima vama koje ćete to uskoro postati šaljem puse i čuvajte se drage moje.
    A jesam se raspisala…

Jao i ja sam 0 krvna grupa...nisam to znala do sada. U 24 sam tjednu i zasad hvala Bogu nemam nikakvih problema... A o kakvim si problemima citala???

Laura 21.08.2014 :-*

Mala77777
    18. Travanj 2014. 19:26

Muz:astenozoospermija
    Ja:sve ok,ali nije išlo!otisla na uzv Hsg i počela s maruljom i vrkutom:isti ciklus:Trudna!! :)) toplo preporučujem tu kombinaciju čajeva!i da! Prvi put nisam razmišljala o trudnoći i II na testu su stvarno bile iznenađenje!! Sretno svima!!

antonio
    19. Travanj 2014. 07:05

Miss Miu cekam te sad ovih dana.

antonio
    19. Travanj 2014. 07:12

Eh da Miss Miu rekla si da imas ovaj mj rodendan pa ti ovim putem zelim sretan rodendan od srca da ti se najveca zelja ispuni a to je da ostanes trudna a uz to ti zelim puno srece zdravlja i puno puno ljubavi.
    SRETAN RODENDAN.

antonio
    19. Travanj 2014. 11:58

Renata2912 nadam se da si trudna jesi li radila test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.