sanjacalic08
pozdrav ženice…evo ja se konačno odlučila registrirat….mužić i ja aktivno radimo na bebi ovaj mj…pa ako ćemo imat sreća kao i sa prvim djetetom, možda se odma primi…hehe…
Puno srece zelim..
Laura 21.08.2014 :-*
Angel28
Drage moje,i dalje vas pratim i s vama sam u (ne)isčekivanju vaših vještica.
Ja sam neki dan bila na prvom pregledu i doktorica je rekla da je sve u redu,hvala Bogu. Beba se zasad dobro razvija i do sljedećeg puta moram donijeti nalaze krvi.Toga me malo strah jer imam problema sa željezom i 0- sam krvna grupa,a čitala sam da je to krvna grupa koja može imati problema u trudnoći
Renata2912,samo hrabro,bila sam u takvoj situaciji,godinu i pol u braku i oko pola godine smo pokušavali i ništa,onda sa zadnji mjesec već bila luda i odustala sam od brojanja plodnih dana i svog tog pritiska i onda se i dogodilo čudo.Vještica nije dolazila a sve me bilo strah povjerovati i kad sam napravila test
tako da jedinu mogu reći,neodustaj i vjeruj.
Svim ostalim mamama i svima vama koje ćete to uskoro postati šaljem puse i čuvajte se drage moje.
A jesam se raspisala…
Jao i ja sam 0 krvna grupa...nisam to znala do sada. U 24 sam tjednu i zasad hvala Bogu nemam nikakvih problema... A o kakvim si problemima citala???
Laura 21.08.2014 :-*
Muz:astenozoospermija
Ja:sve ok,ali nije išlo!otisla na uzv Hsg i počela s maruljom i vrkutom:isti ciklus:Trudna!! :)) toplo preporučujem tu kombinaciju čajeva!i da! Prvi put nisam razmišljala o trudnoći i II na testu su stvarno bile iznenađenje!! Sretno svima!!
Eh da Miss Miu rekla si da imas ovaj mj rodendan pa ti ovim putem zelim sretan rodendan od srca da ti se najveca zelja ispuni a to je da ostanes trudna a uz to ti zelim puno srece zdravlja i puno puno ljubavi.
SRETAN RODENDAN.
Sortiraj odgovore
Najstariji