Pozdrav žene majke kraljice ☺
Nova sam tu ☺
Mene zanima jel imao tko slično iskustvo.
U četvrtak sam bila kod ginekologa na redovan pregled, na ultrazvuku mi je vidjela nešto za što ona kaže da se poveća samo ukoliko je žena trudna ali da nemože potvrditi trudnoću jer nema unutra neke kesice koja bude vidljiva unutar toga. I govori da je mozda rana trudnoća i da se zbog toga ne vidi.
E sad, meni je zadnja menstruacija bila 13.9.
A pošto sam ja nestrpljiva i stvarno nemogu dočrkat sljedeći tjedan pa jel imao itko slična iskustva i kolike su šanse da je trudnoća?
Ja bi samo htjela nadodati vezano za mjerenje temperature. Meni se nije nesto posebno povisila. uglavnom mi je 36.8. Grudi me jos ne bole, bradavice boje ko i prije, osjet njuha mi je isti kao i hrana koju jedem. nikakav metalni okus u ustima. Bas sam netipicna trudnica .
A bas me sve to neimanje simptoma obeshrabrilo.
Mislim da cu do prvog uzv svaki dan piskit testic da ostanem uvjerena da sam trudna Treba potrositi kineze. A digialni mi je reko 2-3 tjedna
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanjarka, supeeeer sta kaze ginicka koliko si trudna?
Malakoza, ti si bas netipicna trudnica al, neka neka, jos ti bolje
Meni danas 7dpo po ff, bole me cice i donji dio stomaka mi je napuhnut(imam vjetrove, ocajno), temp. je i meni 36,8 -36,9.
Za tjedan dana cu vidit na cemu sam
Vecka kaže da ćemo slijedeći put sve izmjerit i odredit termin, sad mu se isto čini da je to koji dan veća trudnoća al treba dočekat 28.10. Dobila sam sliku svoje točkice, Isuse kako je malena
a tebi sretnooooooooo i da nam se pridružiš na ljetnima bebamama
Beronadi dobro nam došla morat ćeš se strpit još koji dan , kad trebaš dobit m?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka drago mi je da je pregled prosao super...
imam pitanje za nove trudnice... jeste vi imale spotting oko implantacije? taj neki 6-7 dpo?
meni je danas 7dpo i vec par dana osjecam kao neko probadanje oko lijevog jajnika gdje sam imala o, a sada se premjestilo na maternicu...ali nema nikakvih tockica :(
Vecka mi smo se uskladile sto se tice ciklusa :)
Beronadi dobrodošla :) želim ti da si vec T, a ako i nisi, onda sto prije odlazak s ovog pdf...
Peppe
Peppe ja nisam imala spotting ni u prvoj ni u ovoj trudnoći ništa ni točkicu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, proletit ce to brzooo
Pepepula, jesmo, jesmo... meni je 60-ti dan ciklusa i 8 dpo, ja sam poseban slucaj sa ovim ciklusima
Sortiraj odgovore
Najstariji