Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    08. Listopad 2015. 10:12

Sanjarka drago mi je da je pregled prosao super...

imam pitanje za nove trudnice... jeste vi imale spotting oko implantacije? taj neki 6-7 dpo?

meni je danas 7dpo i vec par dana osjecam kao neko probadanje oko lijevog jajnika gdje sam imala o, a sada se premjestilo na maternicu...ali nema nikakvih tockica :(

Vecka mi smo se uskladile sto se tice ciklusa :)

Beronadi dobrodošla :) želim ti da si vec T, a ako i nisi, onda sto prije odlazak s ovog pdf...

MalaKoza
    08. Listopad 2015. 15:10

PeppePula

imam pitanje za nove trudnice… jeste vi imale spotting oko implantacije? taj neki 6-7 dpo?

meni je danas 7dpo i vec par dana osjecam kao neko probadanje oko lijevog jajnika gdje sam imala o, a sada se premjestilo na maternicu…ali nema nikakvih tockica :(

Ja nisam imala spotting. Jedno sam osjetila blage grceve u oba jajnika koji su poslije isto preselili u maternicu. To mi je bio jedini znak da se nesto dogada. i jucer me dosta zatezalo u maternici, ali to samoznaci da se siri i priprema za bebu

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Peppe

Sanjarka88
    08. Listopad 2015. 10:40

Peppe ja nisam imala spotting ni u prvoj ni u ovoj trudnoći ništa ni točkicu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    08. Listopad 2015. 12:38

Sanjarka, proletit ce to brzooo 
    Pepepula, jesmo, jesmo... meni je 60-ti dan ciklusa i 8 dpo, ja sam poseban slucaj sa ovim ciklusima 

• ema.curri.39
    08. Listopad 2015. 15:14

Sanjarka mogu i ja na listu za ne dobiti 16.10 😊

• ema.curri.39
    08. Listopad 2015. 15:17

Mala koza..cestitke od srca…
    Jos jedan dokaz da se snovi ostvaruju..

• orhideja
    08. Listopad 2015. 17:57

Pozdrav drage moje. Evo i mene ponovo, vratila se sa godisnjeg. Nisam vas jos iscitala...a pitanke je koliko cu i uspjeti, obzirom da ste bile jako vrijedne. Nadam se da je bilo iza mene plusica. Cestitam onima koje su ispjele a kje nisu, zelim da ubrzo ugledaju +. 
    Ja sam ako se sjecate 27. Peoslog mjeseca dobila i bila je jako obilna menstruacija. U subotu i ned smo imali odnose. Sve super. Medjutim, danas u podne mi se pojavilo malo krvi. Jedno tri puta nakon male nuzde na papiru je prvo kao mrlje a jednom malkice vodenasta krv bilo. Posle vise nema nista. Juce sam takodje u wc solji primjetila gust iscjedak, bas upadljiv. Sta mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI