Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema.curri.39
    08. Listopad 2015. 15:14

Sanjarka mogu i ja na listu za ne dobiti 16.10 😊

• ema.curri.39
    08. Listopad 2015. 15:17

Mala koza..cestitke od srca…
    Jos jedan dokaz da se snovi ostvaruju..

• orhideja
    08. Listopad 2015. 17:57

Pozdrav drage moje. Evo i mene ponovo, vratila se sa godisnjeg. Nisam vas jos iscitala...a pitanke je koliko cu i uspjeti, obzirom da ste bile jako vrijedne. Nadam se da je bilo iza mene plusica. Cestitam onima koje su ispjele a kje nisu, zelim da ubrzo ugledaju +. 
    Ja sam ako se sjecate 27. Peoslog mjeseca dobila i bila je jako obilna menstruacija. U subotu i ned smo imali odnose. Sve super. Medjutim, danas u podne mi se pojavilo malo krvi. Jedno tri puta nakon male nuzde na papiru je prvo kao mrlje a jednom malkice vodenasta krv bilo. Posle vise nema nista. Juce sam takodje u wc solji primjetila gust iscjedak, bas upadljiv. Sta mislite?

baby♡girl
    08. Listopad 2015. 19:28

Pozdrav cure :) 
    Malakoza od srca cestitam i zelim ti ugodnu trudnocu 
    Ja sam na 25 DC, ne znam kada je bila O, obzirom da ne mjerim bazalnu, ali sam primjetila iscjedak koji je trajao tri dana, i jucer sam ga opet primjetila. Nemam pojma 
    Nazalost, ovaj ciklus smo imali samo tri odnosa, svaka tri cetiri dana, zbog posla i ostalih obaveza tako da cisto sumnjam da se uhvatilo. Po najduzem ciklusu bi trebala dobiti 19.10. ali obzirom da me vec nekoliko dana bole grudi ono bas jako, vjerujem da ce doci ranije. 
    Ostalim curama koje ne ocekuju drzim fige, da nastave ovaj lijepi niz pozitivnih testova 
    Velike pozdrave saljem Nessah i StelliMaris. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    08. Listopad 2015. 19:42

Da me netko krivo ne shvati, naravno pozdravljam i sve ostale cure, samo jos ne mogu sve zapamtiti. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Crnokosa
    08. Listopad 2015. 21:23

MalaKoza čestitam od srca nadam se da će i meni klomifen ovaj puta pomoći!

Zabica lijepo se provedi na medenom....

Sanjarka možeš i mene staviti na listu za NEdobiti 23.10.

Cure ja sam opet krenula na folikulometriju,danas mi je 13 dc i imama 3 folikula na lijevom, 12,17 i 17,5mm! Gin.predviđa da bi O trebala biti u nedjelju,rekao mi je da odnose imamo sutra pa u nedjelju....šta vi mislite,da za svaki slučaj pokrijemo sve dane ili da ga ipak poslušamo???? I još jedno pitanje,ne znam dali je još koja bila na klomifenu osim MalaKoza,lijevi jajnik me boli već par dana,non stop je prisutan taj neki nelagodan osjećaj..do sad sam to uvijek osjetila samo kad je ovulacija,ali ovo je konstantno,dali je to možda radi klomifena i zbog toga što se trenutno sve događa u lijevom jajniku???

Veja
    09. Listopad 2015. 08:26

Jutrooo

Crnokosa, ja sam isto bila na klomifenu prošli ciklus i baš sam intezivno osjećala jajnike, prvo lijevi, pa desni, to je očito djelovanje klomifena.
    Ja nisam pametna što se tog pokrivanja tiče, neki savjetuju svaki dan, a neki svaki drugi da se spermići mogu obnoviti,al kad malo pogledaš kažu da mogu živiti do 3 dana, onda je možda bolje svaki drugi da budu brži

Sanjarka88
    09. Listopad 2015. 09:43

Jutro curke

Ja na poslu, pa da vas pozdravim

Lista za NE dobit:

MajaSocka 08.10
    Miska 11.10.
    Vecka 15.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

Trudilice drage želim vam od srca da ste posljedni put na ovoj listi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2015. 09:45

Naša Maja nam se danas udaje , pa joj želim od srca prekrasan dan, ispunjen ljubavlju, srećom i smjehom i da joj takav bude i ostatak života

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.