Evo… Ja procurila…
Cure imam pitanje… Dal ima koja iskustva sa biokemijskom trudnocom? Dal mogu odmah u ovom ciklusu raditi na T il trebam cekat? Inace imam redovite cikluse 29 dana.. Nadam se da mi se nece sada porametit :/
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
zabice, baš sam se iznenadila... ja sam bila 100% sigurna da si trudna... a šteta... bude drugi put +...
Cure,vi koje pijete vrkutu...koliko često ju pijete....3 puta dnevno kako piše na kutiji ili??
19. Vadim betu…
Jos 16 dana muke…koliko vi imate do bete da budemo nestrpljive skupa?
Ne vadim betu, ali u ponedjeljak piškim test. Pa mi dođe na isto. Iščekivanje u svakom slučaju.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
A kada ti je bio transfer?
Meni je 30. Vracena 1 divna blastica ❤💙 testovi su u ladici na cekanju jer je jos prerano
Transfer podrazumjeva ovulaciju ili?
ako da, ovulacija mi je bila 20. ili 21.9. Nisam sigurna tocno u dan
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Neću vas napustiti, bez brige. Čitam vas... :)
Brzo će proći mjeseci i opet počinjemo raditi na bebici, sad mala stanka.
Išli bismo mi dalje da nema tih svadbi u kojima smo kumovi.
MalaKoza, ja još čekam tvoj rezultat
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav, drage trudilice!
I ja sam jedna od Vas, pa bih voljela svoje iskustvo podijeliti s Vama, mislim da ste odlična podrška! MM i ja se trudimo već neko vrijeme! Najprije, kad smo se tek vjenčali, nismo žurili i bilo nam je svejedno hoće li se desiti malo čudo ili ne. Sad smo u braku 15 mjeseci i jako bi voljeli imati bebicu!
Aktivno se trudimo nekih 7 mjeseci, ali nikako da se desi, pa sam već polako pod stresom i upadam u onaj "čarobni krug".. Pa još pitanja sa strane, mjerkanje svih mogućih baba koje me poznaju, pa stres na poslu...
Za sad, trudim se bolje upoznati svoje tijelo, počela sam mjeriti bazalnu temperaturu, pijem vrkutu... i nadam se malom zafrkantu...
Eto, oprostite na podužem postu...
Svima Vam želim da svoj cilj što prije ostvarite!
Sortiraj odgovore
Najstariji