Imam jedno pitanje, s obzirom da nisam sigurna kada mi je ovulacija racunam ja tonesto ali ocito ne tako uspjesno, trenutačno mi jecetvrti dan ciklusa ali ja u lijevom jajniku ocjecam kao neko bockanje odnosno probadanje mozete li mi reci o cemu se moze raditi? Oprostite jos jednom na mozda glupom pitanju ali u pokusaju da ostvarim trudnocu pocela sam da osluskujem sve pa i najmanje znakove
Imam jedno pitanje, s obzirom da nisam sigurna kada mi je ovulacija racunam ja tonesto ali ocito ne tako uspjesno, trenutačno mi jecetvrti dan ciklusa ali ja u lijevom jajniku ocjecam kao neko bockanje odnosno probadanje mozete li mi reci o cemu se moze raditi? Oprostite jos jednom na mozda glupom pitanju ali u pokusaju da ostvarim trudnocu pocela sam da osluskujem sve pa i najmanje znakove
Pticice, mislim da je još ipak prerano za eventualnu ovulaciju, ako juo imaš m, možda si osjetljivija na lijevi jajnik pa ga osjetiš. Što se tiče o, najsigurnije ti je pokrivati od 9 dana ciklusa pa sve do recimo 16, 17. To si sigurna da si sve pokrila. JEdino ako su ti ciklusi po 40 dana, onda treba i dulje raditi.
Kakvi su ti inace ciklusi? Ako imas krace cikluse moguce je da ti ovulacija bude malo nakon zavrsetka M, rijetkost je, ali se dogada.

14.06.2014. L ♥
Evo i mene...
Sanjarka, obriši me s liste jer je meni stigla prava, pravcata M
Tynchy, krivo si procijenila, na žalost :/
Naime, mene je od jučer pa cijelu noć užasno boljelo grlo i jedva sam gutala kao i sada. Boli me svaka moguć kost, neka viroza me ugrabila zato se temp nije spustila. Imam sad 37,2, ali to je sigurno zbog viroze.
Nekako se još ne bih predala, ali ovo teče i teče, ne može da nije M. Implantacijsko je oskudno, malo, a ovo je sasvim nešto drugo. Bog valjda ima razlog zašto je to tako...
Uglavnom, mi sad pauziramo zbog svadbe do 2. mjeseca negdje (na žalost), ali na folnoj ću i dalje ostati.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Evo i mene...
Sanjarka, obriši me s liste jer je meni stigla prava, pravcata M
Tynchy, krivo si procijenila, na žalost :/
Naime, mene je od jučer pa cijelu noć užasno boljelo grlo i jedva sam gutala kao i sada. Boli me svaka moguć kost, neka viroza me ugrabila zato se temp nije spustila. Imam sad 37,2, ali to je sigurno zbog viroze.
Nekako se još ne bih predala, ali ovo teče i teče, ne može da nije M. Implantacijsko je oskudno, malo, a ovo je sasvim nešto drugo. Bog valjda ima razlog zašto je to tako...
Uglavnom, mi sad pauziramo zbog svadbe do 2. mjeseca negdje (na žalost), ali na folnoj ću i dalje ostati.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, baš mi je žao. Ti si stvarno imala cijeli spektar simptoma. Ja sam sad izgubila svaku nadu da i kod mene bude nešto ovaj mjesec. Kad nemam niti jedan pravi simptom.
Samo bolne bradavice i lagane grčeve. Možda malo napetije cicke i opća slabost. Ali sve to može biti i pms

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozz cure..
Pratim vas vec dugo
Napokon sam se odlucila da vam se pridruzim..
Radim na bebici vec 2i pol g :(
Svi nalazi oke, sve stima al jednostavno se ne zeli primiti..
Nedugo sam pocela pit vrkutu i brzo nakon toga ugledala + prvi do sad i mojoj sreci nije bilo kraja.. Nazalost sreca je trajala kratko.. Zbog jakih bolova u 5.tj T otisla kod doktora, vadila betu koja je bila 150.. Drugi dan 105, treci 90... I sad cekam da prokrvarim jer se radi o biokemijskoj trudnoci :( jedva cekam da i to prode pa da mogu nastavit pokusavat... Cestitam svim curama na plusicima i nadam se da ce i mene uskoro pogodit jedan pravi!
Dobrodošla Ivy! Već sam pomislila da sam ja jedina ovdje koja toliko dugo pokušava! Žao mi je zbog bebe,ali gle...jedan plus je bio što znači da je ipak sve u redu! Doći će i drugi,ne brini! Jel to bilo sve prirodnim putem,bez tableta? I ja bi voljela taj + ...makar da znam da možemo....a ovako sve je kao u redu,a ne prođe ni dan da ne pomislim da su možda u krivu,i da nešto ne štima ali oni ne znaju šta! Moram si pod hitno nabaviti taj čaj od vrkute,možda i meni pomogne
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji