Evo i mene...
Sanjarka, obriši me s liste jer je meni stigla prava, pravcata M
Tynchy, krivo si procijenila, na žalost :/
Naime, mene je od jučer pa cijelu noć užasno boljelo grlo i jedva sam gutala kao i sada. Boli me svaka moguć kost, neka viroza me ugrabila zato se temp nije spustila. Imam sad 37,2, ali to je sigurno zbog viroze.
Nekako se još ne bih predala, ali ovo teče i teče, ne može da nije M. Implantacijsko je oskudno, malo, a ovo je sasvim nešto drugo. Bog valjda ima razlog zašto je to tako...
Uglavnom, mi sad pauziramo zbog svadbe do 2. mjeseca negdje (na žalost), ali na folnoj ću i dalje ostati.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, baš mi je žao. Ti si stvarno imala cijeli spektar simptoma. Ja sam sad izgubila svaku nadu da i kod mene bude nešto ovaj mjesec. Kad nemam niti jedan pravi simptom.
Samo bolne bradavice i lagane grčeve. Možda malo napetije cicke i opća slabost. Ali sve to može biti i pms
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozz cure..
Pratim vas vec dugo
Napokon sam se odlucila da vam se pridruzim..
Radim na bebici vec 2i pol g :(
Svi nalazi oke, sve stima al jednostavno se ne zeli primiti..
Nedugo sam pocela pit vrkutu i brzo nakon toga ugledala + prvi do sad i mojoj sreci nije bilo kraja.. Nazalost sreca je trajala kratko.. Zbog jakih bolova u 5.tj T otisla kod doktora, vadila betu koja je bila 150.. Drugi dan 105, treci 90... I sad cekam da prokrvarim jer se radi o biokemijskoj trudnoci :( jedva cekam da i to prode pa da mogu nastavit pokusavat... Cestitam svim curama na plusicima i nadam se da ce i mene uskoro pogodit jedan pravi!
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Da sve prirodnim putem.. Jos se nisam odlucila na neke potpomognute metode kad su ciklusi i svi nalazi oke... Jako mi je zao sto mi ova prilika propala al da, barem se uvijerila da je ipak + moguc i kod mene... Al necu odustat... Preporucam vrkutu, ja znam da je meni pomogla, ovo nije slucajnost...
Vi sve cure bas ste drage i podrska jedna drugoj.. Nekako je lakse tako sa nekim podijelit iskustva, emocije.. Sve mi imamo istu zelju... <3
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
draage trudilice... i ja sam nova ovdje ali stara po pitanju godina pokušavanja trudnoće...evo prošli i četvrtu godinu...Suprugov spermiogram uredan a meni otkriven začepljen lijevi jajovod a desni prohodan ...pa im je čudno ako je desni prohodan da tako dugo ne dolazi do trudnoće....skupila sam hrabrost i odlučila se na potpomognutu...danas bila na dogovoru prvom ali primarijus mi uvidom u sve nalaze prije potpomognute savjetuje laparaskopju da se vidi točno stanje jajnika i jajovoda i da li će taj začepljeni morat van... :-( strah me svega,,,ali mi je i grozno iščekivanje svakog mjeseca da li će vještica dođi,,,a uvijek prokletnica dođe,,uredno svaki 28-i dan...tako da sad prvo na operaciju patek tada na postupak...ko zna kada će to biti je ne znam koliko dugo traje oporavak od operacije...opet,,primarijus mi kaže da možda imam neke priraslice na jajovodima koje sprječavaju prolazak sperme i da ako je to da bi to bilo super jer su mnoge ubrzo nakon čišćenja priraslica ostale prirodno trudne,,a sad koji je kod mene slučaj ne znam..vidjet ćemo...sretno svima
waithing
Hvala vam cure na podrsci, puno mi znaci, prizemlji me to sto mi kazete da nastojim uzivati!
Zabice zao mi je za M, al nije ni taj 2mj predaleko. Nadam se da nam neces otici s teme!
Dobrodosle sve nove, zelim vam sto prije ostvarenje T.
Waithing ako tako primarujus kaze, e onda ti od srca zelim da su u pitanju priraslice.
Kod mene I dalje iscjedak postojan, bubuljica sve vise, a I na trenutke osjecam kao da cu svaki trenutak procurit. Nekih klasicnih simptoma T nema.
Velike puse nasim trudnicama!
url=https://lilypie.com]
Zabica, draga bas mi je zao :( Bila sam uvjerena da je to kod tebe T po svim simptomima. Glavu gore I cekamo te da se vratis medu trudilice
Ivy, zao mi je zbog biokemijske, ali je ona dobar znak sto se tice samog zaceca I mogla bi ti uskoro ugledat plus. Sretno.
waithing, svakako poslusaj sto ti primarijus kaze. Ja sam 8 mj. od prve operacije ostala trudna. Sto se tice oporavka, on ovisi o samoj operaciji, o tome sto ce raditi. Meni su na prvoj operaciji radili resekciju jajnika, pola su mi ga izvadili, skupa s tumorom, morala sam 3 tjedna strogo mirovati. A nekih 3 mjeseca je proslo dok nisam dosla skroz sebi, dok trbuh nije splasnuo, prestala bol u prsistu od plina I opcenito smirila se bol pri malo jacem naporu. Zao mi je sto se toliko dugo morate muciti za bebicu I nadam se da ce vam se napokon ostvariti zelja. Sretno.
14.06.2014. L ♥
Žabica bas mi je zao.
Ja sam jucer bila na pregledu. Srceko kuca. U 7tj. smo. Sve je uredu. Dao mi je hrpu uputnica za labaratorij. Za 4 tj kontrola. Bolovanje mi nije htio otvoriti. Kaže mi da daje bolovanje oko 14-16 tj. Ja njemu fino objasnim gdje radim i u kakvim uvjetima (jaslice). Na to on veli dogovorit ćemo se dok dodes drugi put. Nisam imala se namjeru s njim svađati. Ali me stvarno iznenadio zbog toga jer znam njegove pacijentice koji ma je već sa 8-9 tj davao bolovanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji