Nove cure dobrodosle I sto manje se zadrzale na ovoj temi!
Malakoza, navijam svim srcem :)
A u blizu smo mi, meni O bila 23eg -24og!
url=https://lilypie.com]
Jucer me cijeli dan bas jako grcilo i mislila sam da ću dobiti m, ali M ni traga. I blaga mučnina me pratila cijeli dan. Ali to može biti i od hrane koju sam jela. MM kaže da kad ostanem trudna možda napokon budem normalno jela jer ja sad kombiniram sve moguće i nemoguće kombinacije od kojih se njemu diže želudac
Nego, sad se probudim iz totalno ludog sna.
Sanjala sam da moram piškiti i probudim se, pa reko, idem sad napraviti test. Baš imam osjećaj da sam trudna. Dođem u wc, popiskim plus ko kuća.
I onda se stvarno probudim jer moram na wc. I sad sam u nedoumici da radim test.
Ali ipak ću pričekati do sutra.
Ludi san.
Već drugi put u ovom tjednu da sanjam da sam trudna
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro! Evo konacno i ja nasla vremena da vam se malo javim... Vidim da ima i plusića śto me jako veseli,a i naznaka da bude ih jos a to svima želim. One cure koje su u iščekivanju da izdrže i neka budu pozitivne i snažne.. Uz vas sam...
Naravno pozdravljam i trudnice
Evo ja sam trenutno u fazi čekanja m\ plusića još nekih 10 dana i manje... Nadam se da neće niti doći al nismo bili baš nešto aktivni ovaj mjesec tijekom plodnih dana zbog umora od posla i svega skupa, a i ovaj mjesec smo si odlučili uzeti malo oduška ponajprije ja,jer sam bila dosta opterečena željom i mislima da ostanem trudna.. I sad želim ostati trudna naravno
Al nekad dođe da trebas odmor od toga,a meni je dobro došao.. Polako me je počeo hvatati pms pa sam osjetljivija i više razmišljam o tome dal jesam,nisam... Al zato na poslu ne stignem misliti o tome, klinci me okruže svojim aktivnostima i igrom u vrtiću da uopće ne mislim na to, već uživam u poslu.
Sve vas lijepo pozdravljam...
Mala koza koliko vi radite na bebi?
Nama je ovo sedma godina…al evo i ja sam sinoc sanjala trudnicu…mozda nam je to neki znak…
Zabice, bas mi je zao radi M , kao i ostale cure, bila sam uvjerena da ces vidjeti plusic, joooj
Malakoza, nadam se da san ima znacenje koje zeljno iscekujes jel radis sutra test, ako M ne stigne?
Ja sam prekjucer sanjala da sam dobila mengu i kad sam se probudila, bas me je bolio trbuh kao kad trebam dobiti, ali nije stigla
Ostale cure sto ima? Tko je slijedeci za ne dobiti?
Mislim da cu ipak u utorak raditi test. Ako do tad ne stigne M. Ako je beba tu, nikud nece pobjeci. Bolje nego da je prerano pa me razocara minus.
Vecka, drzim fige da ne dode M. Ako se ne varam, rekla si da ti je ginekologica rekla da jos postoji sanasa za T u ovom ciklusu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mene cice ubijaju i narasle su mi za broj..nadam se da to nije zbog M…i stalno spavam al to je od Utrogestana…dugih simptoma nema…ali i tako je prerano!
Cure help...pisala sam i na drugoj temi ali ne mogu dočekati komentar! Na klomifenu sam,tj.popila sam zadnji u petak,sad sam u fazi čekanja O! Nisam znala da se čaj od vrkute ne smije piti kad sam na klomifenu,jel mi može šta sad biti od toga,jer sam jučer popila 2 šalice? A osjetila sam prije nekih 2 sata da me počeo boliti lijevi jajnik kao kad je O!A mislim da ona još nije mogla biti s obzirom da mi je zadnji ciklus bila 17-18 dan,ni gin.nije siguran!
Sortiraj odgovore
Najstariji