Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 12:55

Maja jesi bolje? 

Pamella ja nemam iskustva s time, od srca vam želim da sve na kraju završi dobro i da malo srce čim prije prokuca ispod tvog srca

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    28. Rujan 2015. 13:41

Btw, trudilice, mislim da znam što je definitivno pomoglo... ono famozno dizanje nogu na zid, bitno je da ništa ne ode van, baš mi je i prijateljica rekla da je ona ostala trudna iz drugog ciklusa, kad se odmarala sa nogama na zidu :) ..
    sigurno nije ključno, ali možda pomogne...

Veja
    28. Rujan 2015. 14:10

Pamella, ni ja nemam iskustva s tim, al želim vam da što prije riješite nastalu situaciju i da sve dobro završi
    Dunyasha, kod mene ništa, uvatila sam pik u 49 dc, pa ćemo vidit, kod mene sve naopako.
    Kakvo je stanje kod tebe? oćeš li bit pšš il ćeš i nas i sebe još držat u neizvjesnosti

Dunyasha
    28. Rujan 2015. 14:43

Vecka

Pamella, ni ja nemam iskustva s tim, al želim vam da što prije riješite nastalu situaciju i da sve dobro završi Dunyasha,kod mene ništa, uvatila sam pik u 49 dc, pa ćemo vidit, kod mene sve naopako.
    Kakvo je stanje kod tebe? oćeš li bit pšš il ćeš i nas i sebe još držat u neizvjesnosti

Hjoj Vecka, svaka tebi čast, ali zbilja, nije lako tolike cikluse imati..
    Mislim da ću pššš dns popodne ili sutra ujutro. Ne znam još. Znam samo da ću to obaviti sama, a mm ću objaviti kad ću znati rezultat...

OhSoBoho
    28. Rujan 2015. 14:51

hej cure, puse svima i veeelike čestitke novim trudnicama 
    želim vam da sve prođe u najboljem redu i da uživate u blaženom stanju 

pa stvarno ste se raspisale, trebalo je polovit sve postove u zadnjih par dana 

hahaha, ispunilo se moje proročanstvo od prije koji dan, statistički je moralo bit nekoliko plusića u ovom ciklusu :D

ja na svom pluseku još radim...istina, nekako su slabe šanse da se to desi ovih dana jer kako to već biva moj dragi je danas otišao na službeni put a baš ovih dana očekujem O...

inače, bila sam kod ginićke prošli tjedan, malo me prepala jer je našla dvije veće ciste na lijevom jajniku i poslala me radit brdo markera no sve je na kraju ispalo okej i ciste navodno za sada nisu nikakva prepreka za bebača...tako da i dalje čekamo :) 

svima koje još čekate svoje +++ nek je sa srećom 

Dunyasha
    28. Rujan 2015. 15:32

OhsoBoho, bitno je da su tumorski markeri u redu, a ciste se najčešće u trudnoći i povuku spontano, tako da sad samo rad, rad i rad. I držimo fige! 

OhSoBoho
    28. Rujan 2015. 15:43

Dunyasha

OhsoBoho, bitno je da su tumorski markeri u redu, a ciste se najčešće u trudnoći i povuku spontano, tako da sad samo rad, rad i rad. I držimo fige! 

hvala Dunya! 
    vidim ti se još hrabro držiš, kad će past testić?

mimica24
    28. Rujan 2015. 15:57

Pozdrav svima,i novima i starima.Nadam se da me se itko sjeća Evo ni ovaj mjesec nisam T, danas mi M završava.. više ne razmišljam o bebici,uopće se ne opterećujem i zato sam malo i prestala dolaziti ovdje.Gledam vas i divim se kako uspijevate naći toplih riječi za svaku i utješiti. Svaka vam čast cure.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI