Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    28. Rujan 2015. 15:32

OhsoBoho, bitno je da su tumorski markeri u redu, a ciste se najčešće u trudnoći i povuku spontano, tako da sad samo rad, rad i rad. I držimo fige! 

mimica24
    28. Rujan 2015. 15:57

Pozdrav svima,i novima i starima.Nadam se da me se itko sjeća Evo ni ovaj mjesec nisam T, danas mi M završava.. više ne razmišljam o bebici,uopće se ne opterećujem i zato sam malo i prestala dolaziti ovdje.Gledam vas i divim se kako uspijevate naći toplih riječi za svaku i utješiti. Svaka vam čast cure.

zabica25
    28. Rujan 2015. 16:37

Dunya, pa i ti imaš anđeoske kartice? Super....meni su baš odlične, naime,nemam ih ja nego kolegica s posla. 
    Sanjarka, bazalnu sam mjerila i prošli ciklsu i bila je od 36,8-37,2, onda je jedan dan narasla na 37,4 i sljedeći dan pala na 36,4 i dobila sam M. 

Imam klasični PMS, jučer sam samo trpala slatko...i nikako mi nije bilo dosta. Baš sam pretjerala. Danas mi je još sve bolno, imam bolove kao da je M tu, a nema joj ni traga za sad. Nadam se da neće niti doći. Malo mi je vruće, a kad skinem vestu počnem se tresti i imam hladne ruke ko led. Čudna sam ja biljka :)
    Danas sam piškila test, reko, da se i meni posreći kao Sanjarki, ali ništa...haha

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pamella
    28. Rujan 2015. 18:22

Hvala...moj ginekolog je preporučio da se prvo obratimo u KBC rebro za genetsku obradu, a poslije u Merkur andrologu. A mi smo inače iz Slavonije pa baš nisam upućena kako gdje ići :/

Veja
    28. Rujan 2015. 18:23

Dunyasha, vise me nista ne moze iznenaditi, toliko su mi se mjenjali ciklusi da je to cudo 

Evo danas mi definitivno nije nista jasno, sinoc sam mislila da sam uvatila pik, tj. Jesam jer mi je testna crtica bila ista kontrolna, e pa danas kad sam dosla s posla oko 16:30h isla sam vidit da li mi je posvjetlila testna crtica, kad ono jos tamnija nego jucer, pa rekoh ko je tu lud 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.