Vecka, MalaKoza, Sanjarka, Tynchy, hvala vam što se tako veselite za mene! Baš ste drage!
Sanjarka, ne bojim se, samo se ne želim sada zanositi do neba, imam 9 mjeseci za to. Za sada sam jako prizemljena, čekam da prođe prvi pregled, a zatim i ovi prvi ključni mjeseci. Ali sad kad usporedim svoje emocionalno stanje s prethodnom trudnoćom- potpuno dijametralno suprotni osjećaji! Sada takav mir, sigurnost da će sve biti dobro.. Ma baš sve jako smireno.
Vecka, meni je full čudno da ti LH trakice tako dugo pokazuju i drugu crticu.. hmmm...
Tynchy, što se tiče činjenice da vam nisam odmah jučer javila, dok sam ja napravila test, pa došla k sebi, dočekala mm da dođe, dok sam s njim to podijelila, nisam se ni stihla ulogirati! A onda sam zaspala u pola 9.
Želimo još trudnica, da se sve prebacimo na ljetne bebiceee!!!
Joj Vecka žao mi je što je sve tako zbrčakno, a da ti odeš u gin. na pregled da se dogovorite što dalje?
aaaaa Ty ne me plašit, blizanci su toliko predivni al toliko rizični da nebi ja to mogla podnit od straha da malo čudno je to sve skupa kod mene, moja prva crtica na 23dc popodne je bila kao dosta cura na dan kad trebaju dobiti m, a jučer kad sam pišnula ( na tkz 2. dan kašnjenja) je toliko tamna i debela da skoro pa nije iskočila s testa
ma vjerovatno je o nastupila ranije nema drugog objašnjenja
ooooo jesi uzbuđena zbog pregleda? što oni uopće mogu vidjeti u ovoj dobi?
i zašto ne tipkaš na ljetnim bebama? cccccc
Dunya ccccc
Joj Vecka žao mi je što je sve tako zbrčakno, a da ti odeš u gin. na pregled da se dogovorite što dalje?
aaaaa Ty ne me plašit, blizanci su toliko predivni al toliko rizični da nebi ja to mogla podnit od strahada malo čudno je to sve skupa kod mene, moja prva crtica na 23dc popodne je bila kao dosta cura na dan kad trebaju dobiti m, a jučer kad sam pišnula ( na tkz 2. dan kašnjenja) je toliko tamna i debela da skoro pa nije iskočila s testa
ma vjerovatno je o nastupila ranije nema drugog objašnjenja
ooooo jesi uzbuđena zbog pregleda? što oni uopće mogu vidjeti u ovoj dobi?
i zašto ne tipkaš na ljetnim bebama? ccccccDunya ccccc
Nema drugog objašnjenja?? zar nije veća količina hcg-a znak za blizance ili više? :)
ili sam ja to dezinfomirana.. a deblja crta ili plus koji hoće iskočiti znači više hcg-a!
Ne idem na pregled, nego na konzultacije zbog terapije koju trebam povećati... Javim se svakako kad budem znala više.
Zašto ne tipkam na ljetnim bebama? hahaha, čekala sam Dunyashu! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aj,aj Dunya nek si ti ugledala plusić, odnosno crticu, ne ljutimo se što si nam danas javila, sretne smo mi radi tebe, pa da si nam i za tjedan dana obznanila
Javit ću se danas svojoj ginekologici, da vidimo šta će reči o mojim poremećajima, aaaaa

Dunya samo se ponašaj kako ti dođe, imaš pravo na to
cure ja se već danima tresem za svako štrecanje u trbuhu, za svaki čudan simptom, ma za sve da to nisu istine.
sinoć sam pričala s dragim u vezi svega toga, i jednostavno sam se odlučila opustit i prepustit pa šta bude, na kraju krajeva to su stvari na koje utjecat ne mogu, treba biti spreman na sve al ne razmišljat o lošem.
Ja kad sam bila prvi put trudna, imala sam nepunih 18god, išla sam 3. srednji, i odlučila sam šutit o tome dok ne napunim 18. Tako da sam prva 4mj trudnoće se ponašla kao da nisam t, da ne govorim da sam i tjelesni igrala istim intezitetom, ma sve sve kao da nema ničeg i hvala Bogu sve je ispalo savršeno i bez frke. tako da ako je suđeno onda će biti, ako nije nek nam Bog da snage da to prihvatimo.
Mi smo već i mojima i njegovima rekli, prvo sam mislila da šutimo do pregleda, pa 3mj pa ovo pa ono, al sreća je prevelika i nismo je mogli zadržat samo za sebe.....
Moja mama je jedno dijete rodila mrtvo (na termin) a poslije toga je rodila blizance koji su umrli 2 dana nakon poroda, eto koji je to trenutak kad možemo reći sad je sigurno mogu se opustit?
nema ga..... u Božje ruke
Dunya samo se ponašaj kako ti dođe, imaš pravo na to
cure ja se već danima tresem za svako štrecanje u trbuhu, za svaki čudan simptom, ma za sve da to nisu istine.
sinoć sam pričala s dragim u vezi svega toga, i jednostavno sam se odlučila opustit i prepustit pa šta bude, na kraju krajeva to su stvari na koje utjecat ne mogu, treba biti spreman na sve al ne razmišljat o lošem.
Ja kad sam bila prvi put trudna, imala sam nepunih 18god, išla sam 3. srednji, i odlučila sam šutit o tome dok ne napunim 18. Tako da sam prva 4mj trudnoće se ponašla kao da nisam t, da ne govorim da sam i tjelesni igralaistim intezitetom, ma sve sve kao da nema ničeg i hvala Bogu sve je ispalo savršeno i bez frke. tako da ako je suđeno onda će biti, ako nije nek nam Bog da snage da to prihvatimo.
Mi smo već i mojima i njegovima rekli, prvo sam mislila da šutimo do pregleda, pa 3mj pa ovo pa ono, al sreća je prevelika i nismo je mogli zadržat samo za sebe…..
Moja mama je jedno dijete rodila mrtvo (na termin) a poslije toga je rodila blizance koji su umrli 2 dana nakon poroda, eto koji je to trenutak kad možemo reći sad je sigurno mogu se opustit?
nema ga….. u Božje ruke
Sajnarka, i ja se tresem i analiziram. Ali buduća da sam sama sebi obećala da neću biti nenormalna i da se neću bojati, odlučila sam pustiti. Zato nikome i nećemo govoriti dok ne prođe barem 8-9 tjedana, jer su se prvi put toliko svi veselili a onda takva tuga da vam to ne mogu opisati.. Iako znam da će biti kako treba, pa onda zašto ne podijeliti sreću. Ali stignemo.
Ono što sam si obećala je da neću čitati po internetu ništa. Ništa. Jedina komunikacija s internetom koju ću imati u vezi trudnoće je ovaj forum, tj. pdf.. I držat ću se toga.
Kava mi se nekako ogadila... Ne pijem ju, a ne smijem reći kolegama da mi ju ne donose jer će im biti sumnjivo.. Tako da sad srčem.
Cure, imam sad jedno pitanjce: znate li mogu li nastaviti piti vrkutu i dalje ili da prestanem? Naime, još sam ju jučer pila, a sad ne znam je li pametno nastaviti...
Ako koja ima savjet, molim vas.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji