Dunya samo se ponašaj kako ti dođe, imaš pravo na to
cure ja se već danima tresem za svako štrecanje u trbuhu, za svaki čudan simptom, ma za sve da to nisu istine.
sinoć sam pričala s dragim u vezi svega toga, i jednostavno sam se odlučila opustit i prepustit pa šta bude, na kraju krajeva to su stvari na koje utjecat ne mogu, treba biti spreman na sve al ne razmišljat o lošem.
Ja kad sam bila prvi put trudna, imala sam nepunih 18god, išla sam 3. srednji, i odlučila sam šutit o tome dok ne napunim 18. Tako da sam prva 4mj trudnoće se ponašla kao da nisam t, da ne govorim da sam i tjelesni igrala istim intezitetom, ma sve sve kao da nema ničeg i hvala Bogu sve je ispalo savršeno i bez frke. tako da ako je suđeno onda će biti, ako nije nek nam Bog da snage da to prihvatimo.
Mi smo već i mojima i njegovima rekli, prvo sam mislila da šutimo do pregleda, pa 3mj pa ovo pa ono, al sreća je prevelika i nismo je mogli zadržat samo za sebe.....
Moja mama je jedno dijete rodila mrtvo (na termin) a poslije toga je rodila blizance koji su umrli 2 dana nakon poroda, eto koji je to trenutak kad možemo reći sad je sigurno mogu se opustit?
nema ga..... u Božje ruke
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo se vi nadajte imala sam raniju o i to je cila filozofija
Cure meni je baš drago da sam ovdje s vama, i da ovo skupa prolazimo
Dunya, čestitaaaaam...vidiš da sam imala dobar predosjećaj! Svaka čast!
Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica...Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem.
I dalje me nešto rezucka u trbuhu i jajnicima, malo lijevi, malo desni.
MalaKoza, i dalje ništa kod tebe ili čekaš mene? :)
Vecka, tvoji ciklusi su očito zbrčkani, odi do svoje ginekologice ili ginekologa i zatraži pretrage. Klomifen uzimaš? Već sama ne znam koja je što napisala.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice ako ti šta znači zadnjih nekoliko dana proživljavam isto naizmjenično napadaje hladnoće/vrućine, neku večer vozimo se doma sa sela, i ja prvo upalim grijanje pa nakon 5minuta spuštam prozor, pa gasim grijanje, pa nakon 5minuta zatvaram prozor, palim grijanje i tako do kuće, mm me samo gledao priko oka ništa mu nije bilo jasno
Dunyashaaaaaa cestitke od
kao sta i svim curama kazem, i tebi zelim sto uredniju, sto laksu i zdravu trudnocu...
kako nas je krenulo sa jeseni....
inace vrkutu se nesmije piti u trudnoci, pogotovo ne u 1. tromjesecju... malo sam googlala o cajevima zato sto ih obozavam, pa da vidim cisto sto se smije piti sto ne... cak niti kamilica se ne preporuca jer potice otvaranje... kopriva je odlicna zbog zeljeza i moze se piti slobodno....a vrkutu nakon poroda za brze zacjeljenje maternice :)
znaci IvaLea tebi je sada akcija kao i meni...samo neka bude ljubavi :)
Zabice, MalaKoza....od starijih trudnica Tena, Nessah kako si nam ti, jel nas citas? zelim vam sto i sebi....
Vecka, tebi zelim da ti se sto prije izreguliraju ciklusi, ako vec ovo kasnjenje nije zbog T :)
Trudnicama...velika pusa i cekajte nas, ubrzo se vidimo na ljetnim :)
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji