Luki hvala ti. Svako ohrabrenje mi dobro dodje..
Dunyasha, pisni viseee :)
MalaKoza, kakva li slučajnost :)
Zamisli kako bi to bilo super. Mene 3 dana već boli kao da ću dobiti, a 11.10. je daleko prema aplikaciji.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cao cure :) čitam vas al nemam kad pisat...jedva čekam nove plusice :) ja da nisam dobila rekla BiH da sam trudna...glavobolja,muka,miris ribe koji mi inače ne smeta i umor i pospanost...užas..neznam što mi je...počinju plodni dani juhhhuuuu
Vecka, a da tebi te lh trakice mozda ne pokazuju T?
Hej sanjarka, jesam bolje sam, prehlada polako prolazi, a nadam se da ce u ovih dan dva skroz proc.
Inace ja sad neznam sto da gledam kao potencijalni simptom obzirom na prehladu, jer danas sam imala poprilicno jak iscjedak I povremeno zicanje preko stomaka al nekako kao da me pecne! Ne zelim preuranjeno analizirat pa cu za sada to zanemarit...
Mimica naravno da te se sjecam, ali te I razumijem sto nisi stalno tu jer se mozes onda malo bolje opustit. U svakom slucaju tu smo negdje kad god pozelis nesto napisati!
url=https://lilypie.com]
Vecka, a da tebi te lh trakice mozda ne pokazuju T?
Hej sanjarka, jesam bolje sam, prehlada polako prolazi, a nadam se da ce u ovih dan dva skroz proc.
Inace ja sad neznam sto da gledam kao potencijalni simptom obzirom na prehladu, jer danas sam imala poprilicno jak iscjedak I povremeno zicanje preko stomaka al nekako kao da me pecne! Ne zelim preuranjeno analizirat pa cu za sada to zanemarit...
Mimica naravno da te se sjecam, ali te I razumijem sto nisi stalno tu jer se mozes onda malo bolje opustit. U svakom slucaju tu smo negdje kad god pozelis nesto napisati!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!
Dakle, evo novosti... Sanjarka, molim te, skini me s liste za ne dobiti jer sam ja dobila jedaaan maaaali +!!!! To jest, jednu njeeežnu rozu crticu!!
Dakle, primilo se!!! Budući sam test pišnula jčr popodne i to je tek prvi dan izostanka, ponovit ću ga još sutra jednom, čisto da potvrdim.
Ako Bog da (a ovaj će put dati, osjećam) družimo se na ljtnim bebama 2016!! Ali tek kad se ova trudnoća dobro primi i ugnjezdi i dobijem potvrdu da je svedobro (dakle kroz mjesec i pol..) Nadam se da me razumijete, imah spontani pa se sada ne zanosim. Ali sam jako sretna. I ja i mm, koji mi je eto, obeeećao da je 9. mjesec naš!! I održao je obećanje!
Lista za NE dobit:
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunyasha! !!!!!!
Stvarno je krenulo ko lavina!!!!!
Hoćemo još plusića! !!!!!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji