Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    28. Rujan 2015. 16:37

Dunya, pa i ti imaš anđeoske kartice? Super....meni su baš odlične, naime,nemam ih ja nego kolegica s posla. 
    Sanjarka, bazalnu sam mjerila i prošli ciklsu i bila je od 36,8-37,2, onda je jedan dan narasla na 37,4 i sljedeći dan pala na 36,4 i dobila sam M. 

Imam klasični PMS, jučer sam samo trpala slatko...i nikako mi nije bilo dosta. Baš sam pretjerala. Danas mi je još sve bolno, imam bolove kao da je M tu, a nema joj ni traga za sad. Nadam se da neće niti doći. Malo mi je vruće, a kad skinem vestu počnem se tresti i imam hladne ruke ko led. Čudna sam ja biljka :)
    Danas sam piškila test, reko, da se i meni posreći kao Sanjarki, ali ništa...haha

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pamella
    28. Rujan 2015. 18:22

Hvala...moj ginekolog je preporučio da se prvo obratimo u KBC rebro za genetsku obradu, a poslije u Merkur andrologu. A mi smo inače iz Slavonije pa baš nisam upućena kako gdje ići :/

Veja
    28. Rujan 2015. 18:23

Dunyasha, vise me nista ne moze iznenaditi, toliko su mi se mjenjali ciklusi da je to cudo 

Evo danas mi definitivno nije nista jasno, sinoc sam mislila da sam uvatila pik, tj. Jesam jer mi je testna crtica bila ista kontrolna, e pa danas kad sam dosla s posla oko 16:30h isla sam vidit da li mi je posvjetlila testna crtica, kad ono jos tamnija nego jucer, pa rekoh ko je tu lud 

Tynchy
    28. Rujan 2015. 18:56

Luki hvala ti. Svako ohrabrenje mi dobro dodje.. 

Dunyasha, pisni viseee :)

zabica25
    28. Rujan 2015. 19:43

MalaKoza, kakva li slučajnost :)
    Zamisli kako bi to bilo super. Mene 3 dana već boli kao da ću dobiti, a 11.10. je daleko prema aplikaciji.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    28. Rujan 2015. 20:16

Cao cure :) čitam vas al nemam kad pisat...jedva čekam nove plusice :) ja da nisam dobila rekla BiH da sam trudna...glavobolja,muka,miris ribe koji mi inače ne smeta i umor i pospanost...užas..neznam što mi je...počinju plodni dani juhhhuuuu

Mallla
    29. Rujan 2015. 01:56

Vecka, a da tebi te lh trakice mozda ne pokazuju T? 

Hej sanjarka, jesam bolje sam, prehlada polako prolazi, a nadam se da ce u ovih dan dva skroz proc.

Inace ja sad neznam sto da gledam kao potencijalni simptom obzirom na prehladu, jer danas sam imala poprilicno jak iscjedak I povremeno zicanje preko stomaka al nekako kao da me pecne! Ne zelim preuranjeno analizirat pa cu za sada to zanemarit...

Mimica naravno da te se sjecam,  ali te I razumijem sto nisi stalno tu jer se mozes onda malo bolje opustit. U svakom slucaju tu smo negdje kad god pozelis nesto napisati!

Veja
    29. Rujan 2015. 08:24

MajaSocka

Vecka, a da tebi te lh trakice mozda ne pokazuju T? 

Hej sanjarka, jesam bolje sam, prehlada polako prolazi, a nadam se da ce u ovih dan dva skroz proc.

Inace ja sad neznam sto da gledam kao potencijalni simptom obzirom na prehladu, jer danas sam imala poprilicno jak iscjedak I povremeno zicanje preko stomaka al nekako kao da me pecne! Ne zelim preuranjeno analizirat pa cu za sada to zanemarit…

Mimica naravno da te se sjecam,  ali te I razumijem sto nisi stalno tu jer se mozes onda malo bolje opustit. U svakom slucaju tu smo negdje kad god pozelis nesto napisati!

Dobro jutro cure

Majo,Vrijeme ti je da ozdraviš, da budeš ko nova za pir sa plusićem u rukama 

A što se mene tiče, ne znam ni sama i JUTROS pozitivna, rekoh idem vidit s obzirom da se inače ne preporučava ujutro korstiti lh trakice jer ne prikazuju vjerodostojno LH, kad ono iznenadi me opet.
    Ma ne mogu uopće posumnjat na T, jer nemam ni jednog jedinog simptoma, prekjučer sam imala iscjedak kao da sam se popišala i to jednom se desilo i to je to, u bazalnu se ne mogu pouzdat jer mi toplomjer ne valja, aaaa... danas ću vjerojatno ići kupiti CB, pa da znam na ćemu sam, ovako se samo izluđujem.
    Lea, ništa drugo nego u akciju, pa u ljetne bebice, pravit društvo Sanjarki, Tynchy i Marie
    Dunya, di si, jesi li pššš?? Čekamoooo !!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI