Vecka, a da tebi te lh trakice mozda ne pokazuju T?
Hej sanjarka, jesam bolje sam, prehlada polako prolazi, a nadam se da ce u ovih dan dva skroz proc.
Inace ja sad neznam sto da gledam kao potencijalni simptom obzirom na prehladu, jer danas sam imala poprilicno jak iscjedak I povremeno zicanje preko stomaka al nekako kao da me pecne! Ne zelim preuranjeno analizirat pa cu za sada to zanemarit...
Mimica naravno da te se sjecam, ali te I razumijem sto nisi stalno tu jer se mozes onda malo bolje opustit. U svakom slucaju tu smo negdje kad god pozelis nesto napisati!

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!
Dakle, evo novosti... Sanjarka, molim te, skini me s liste za ne dobiti jer sam ja dobila jedaaan maaaali +!!!! To jest, jednu njeeežnu rozu crticu!!
Dakle, primilo se!!! Budući sam test pišnula jčr popodne i to je tek prvi dan izostanka, ponovit ću ga još sutra jednom, čisto da potvrdim.
Ako Bog da (a ovaj će put dati, osjećam) družimo se na ljtnim bebama 2016!! Ali tek kad se ova trudnoća dobro primi i ugnjezdi i dobijem potvrdu da je svedobro (dakle kroz mjesec i pol..) Nadam se da me razumijete, imah spontani pa se sada ne zanosim. Ali sam jako sretna. I ja i mm, koji mi je eto, obeeećao da je 9. mjesec naš!! I održao je obećanje!
Dobro jutro!
Dakle, evo novosti… Sanjarka, molim te, skini me s liste za ne dobiti jer sam ja dobila jedaaan maaaali +!!!! To jest, jednu njeeežnu rozu crticu!!
Dakle, primilo se!!!Budući sam test pišnula jčr popodne i to je tek prvi dan izostanka, ponovit ću ga još sutra jednom, čisto da potvrdim.
Ako Bog da (a ovaj će put dati, osjećam) družimo se na ljtnim bebama 2016!! Ali tek kad se ova trudnoća dobro primi i ugnjezdi i dobijem potvrdu da je svedobro (dakle kroz mjesec i pol..) Nadam se da me razumijete, imah spontani pa se sada ne zanosim. Ali sam jako sretna. I ja i mm, koji mi je eto, obeeećao da je 9. mjesec naš!! I održao je obećanje!
Aaaaa nemaš pojma koliko mi je dragooooo Čestitaaaam, da sve prođe kako treba
Lijepo započe dan super, super

Lista za NE dobit:![]()
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunyasha! !!!!!!
Stvarno je krenulo ko lavina!!!!!
Hoćemo još plusića! !!!!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemogu ti opisat koji si mi sad osmijeh izmamila na usne čestitam ti od srca, nek sve prođe školski i uredno, nemoj se toliko bojat i sputavat, sve smo mi svjesne da u svakom monentu nešto može poći krivo, i da tu nema garancije, no nema apsolutno mjesta da mislimo kako će biti loše, bit će sve u redu, vjeruj
Isuse kako mi je drago, bravo
ja sam imala još jednu sing duo trakicu doma, i sinoć je pišnem neznam ni ja zašto, ona moja blijeda prva crtica je postala 3 puta veća, deblja, tamnija od kontrolne, ma predivno eto, gdje ćeš boljeg dokaza da sve ide kako treba
MalaKoza, Majo, Zabice vi ste slijedeće uopće ne sumnjam u to
Vecka zbunjujuće u tebe skroz ja se ne razumim u lh trakice no možda je normalno da i 2 daba bude tamna ili? joooooooj ja se isto nadam da je pozitivna radi trudnoće
Ohso draga javi nam se češće , baš mi je drago da je sve ok, nadam se da je već ovaj ciklus vaš, jeste ipak uspili pokrit što plodnih dana?
Mimice ma naravno da te se sjećamo, tu smo za tebe kad god poželiš riječ utjehe ili daj Bože da skupa veselimo s tobom
Luki tebe mi je uvijek drago čitat na ovoj temi, ljubac malcu
Lea navali

Znala sam! Eto, baš kako sam rekla jučer! Hoće još koja od vas da joj ja predvidim da je trudna? :)
Ček, Dunyasha,ti si to znala od jučer popodne i nisi nam javila??? Ajme!
Čestitam draga! :)
Znala sam! Eto, baš kako sam rekla jučer! Hoće još koja od vas da joj ja predvidim da je trudna? :)
Ček, Dunyasha,ti si to znala od jučer popodne i nisi nam javila??? Ajme!
Čestitam draga! :)
Ty ja i ti to dobro predviđamo, ja već predvidila 3 sljedeće
si ti bila u ginekologa ili ideš danas?

Sanjarka, treći dan Inače, u prethodnim ciklusima je bila taj dan kad ulovim pik, sutradan već svijetla skroz. Vjerojatno mi se hormoni zbrčakali
Tyncy, to sam i ja pomislila, jučer znala, a danas nam javlja
Tyncy, to sam i ja pomislila, jučer znala, a danas nam javlja
da, ja sam vama poslala sliku testa na konzultaciju čim sam ugledala sjenu sjenine sjene :)
ccc, Dunyasha!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji