Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 09:00

Dunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemogu ti opisat koji si mi sad osmijeh izmamila na usne čestitam ti od srca, nek sve prođe školski i uredno, nemoj se toliko bojat i sputavat, sve smo mi svjesne da u svakom monentu nešto može poći krivo, i da tu nema garancije, no nema apsolutno mjesta da mislimo kako će biti loše, bit će sve u redu, vjeruj
    Isuse kako mi je drago, bravo

ja sam imala još jednu sing duo trakicu doma, i sinoć je pišnem neznam ni ja zašto, ona moja blijeda prva crtica je postala 3 puta veća, deblja, tamnija od kontrolne, ma predivno eto, gdje ćeš boljeg dokaza da sve ide kako treba

MalaKoza, Majo, Zabice vi ste slijedeće uopće ne sumnjam u to

Vecka zbunjujuće u tebe skroz ja se ne razumim u lh trakice no možda je normalno da i 2 daba bude tamna ili? joooooooj ja se isto nadam da je pozitivna radi trudnoće

Ohso draga javi nam se češće , baš mi je drago da je sve ok, nadam se da je već ovaj ciklus vaš, jeste ipak uspili pokrit što plodnih dana?

Mimice ma naravno da te se sjećamo, tu smo za tebe kad god poželiš riječ utjehe ili daj Bože da skupa veselimo s tobom

Luki tebe mi je uvijek drago čitat na ovoj temi, ljubac malcu

Lea navali

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    29. Rujan 2015. 09:00

Znala sam! Eto, baš kako sam rekla jučer! Hoće još koja od vas da joj ja predvidim da je trudna? :)

Ček, Dunyasha,ti si to znala od jučer popodne i nisi nam javila??? Ajme!

Čestitam draga! :)

Veja
    29. Rujan 2015. 09:04

Sanjarka, treći dan Inače, u prethodnim ciklusima je bila taj dan kad ulovim pik, sutradan već svijetla skroz. Vjerojatno mi se hormoni zbrčakali
    Tyncy, to sam i ja pomislila, jučer znala, a danas nam javlja

Dunyasha
    29. Rujan 2015. 09:12

Vecka, MalaKoza, Sanjarka, Tynchy, hvala vam što se tako veselite za mene! Baš ste drage! 

Sanjarka, ne bojim se, samo se ne želim sada zanositi do neba, imam 9 mjeseci za to. Za sada sam jako prizemljena, čekam da prođe prvi pregled, a zatim i ovi prvi ključni mjeseci. Ali sad kad usporedim svoje emocionalno stanje s prethodnom trudnoćom- potpuno dijametralno suprotni osjećaji! Sada takav mir, sigurnost da će sve biti dobro.. Ma baš sve jako smireno. 
    Vecka, meni je full čudno da ti LH trakice tako dugo pokazuju i drugu crticu.. hmmm... 

Tynchy, što se tiče činjenice da vam nisam odmah jučer javila, dok sam ja napravila test, pa došla k sebi, dočekala mm da dođe, dok sam s njim to podijelila, nisam se ni stihla ulogirati! A onda sam zaspala u pola 9. 

Želimo još trudnica, da se sve prebacimo na ljetne bebiceee!!! 

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 09:13

Joj Vecka žao mi je što je sve tako zbrčakno, a da ti odeš u gin. na pregled da se dogovorite što dalje?

aaaaa Ty ne me plašit, blizanci su toliko predivni al toliko rizični da nebi ja to mogla podnit od straha da malo čudno je to sve skupa kod mene, moja prva crtica na 23dc popodne je bila kao dosta cura na dan kad trebaju dobiti m, a jučer kad sam pišnula ( na tkz 2. dan kašnjenja) je toliko tamna i debela da skoro pa nije iskočila s testa ma vjerovatno je o nastupila ranije nema drugog objašnjenja

ooooo jesi uzbuđena zbog pregleda? što oni uopće mogu vidjeti u ovoj dobi?

i zašto ne tipkaš na ljetnim bebama? cccccc

Dunya ccccc

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    29. Rujan 2015. 09:18

Aj,aj Dunya nek si ti ugledala plusić, odnosno crticu, ne ljutimo se što si nam danas javila, sretne smo mi radi tebe, pa da si nam i za tjedan dana obznanila
    Javit ću se danas svojoj ginekologici, da vidimo šta će reči o mojim poremećajima, aaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.