Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    25. Rujan 2015. 10:17

Hej cure, evo i mene malo..
    Miska ja sam par dana prije briseva tražila dr opće prakse uputnicu za kompletnu urinokulturu jer sam pretpostavljala da će gin nešto pametovati pa da budem spremna. Nalaz urinokulture super, da bi za par dana brisevima otkrili ureaplasmu. Tako da mislim da se ove bakterije teško vide u urinu.
    Dunya svaka čast na strpljivosti, držim fige...

Aaaa Pupa kako je lijepo kad nam navratite..  Haha i ja se pogubim ako me nema jedan dan na temi.. Veliki poljubac tebi i tvom anđelu!!  
    Vecka kod tebe sve nešto čudno.. Jesi trudna ili ovuliraš? Mi bar znamo, očekujemo T ili M, a ti ne znaš ni u kojoj si fazi... Draga držim fige da te iznenadi testić... Mogla bi jedan, nisi već tjedan dana..
    Peppepula  

Veeeeeelika pusa našim friškim trudnicama Sanjarki, Marie i Tynchy
    Naravno i našim starim trudnicama koje nas ne zaboravljaju...

Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 10:27

Ty ideš u ginekologa ili?

Dunya mi smo uz tebe

Pupa neka mrva raste, mogli bi uskoro i saznat spol, al što si rekla samo nek je živo i zdravo

Paula kako si ti?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    25. Rujan 2015. 10:34

Prvo svojoj obiteljskoj doktorici idem...

Paula5
    25. Rujan 2015. 10:36

Sanjarka ništa posebno za prijaviti kod mene. Počinju plodni dani, ali ovaj mjesec ništa jer mi muža nema do idućeg vikenda... Ali onda je jesen i zima pred nama..  Ciklus manje više.. A idući tjedan idem vadit hormone, pa opet ginekologu da vidim jer bakterija otišla.

LuKi5
    25. Rujan 2015. 10:40

Evo I mene nakon duugo vremena, vidim ima novih trudnica, cestitam vam svima resom, a posebno Sanjarki, tako mi je drago zbog vas, uzivajte u trudnoci I neka vam sve prode po skolski

Paula, kako si mi ti, kako tvoje lijecenje od ureaplasme? Nadam se da je sve u redu. Ogromna pusa tebi I tvom malenom princu 

Jako mi je zao sto vas ne mogu redovno pratiti I ivise vam pisati, eto, malo se poslozilo svega skupa, jedino pozitivno je da tumor markeri u granicama normale. Jucer sam bila kod kardiologa, naime imam hipertenziju, otkucaji srca preko 100 u mirovanju, ekg pokazao moguce povecanje jedne strane srca. Sad me ceka obaviti ergometriju I nosenje holtera 24 sata. Dobila sam tablete za tlak I srce, izgleda da ce jos dosta vremena proci do povratka mog u trudilice. Veliki blagoslov mi je I ovo jedno malo cudo koje imam. 

Zelim vam svu srecu trudilice da uskoro predete u trudnice, a trudnicama veliki poljubac 

14.06.2014. L ♥

Paula5
    25. Rujan 2015. 10:50

Luki dragaaa, baš mi drago kad se javiš... 
    O pa nikako da se unormali stanje kod tebe... Samo ti nama budi dobro, nadam se da ćeš nam se što prije pridružiti.
    Sad sam se zamislila kad sam pročitala za otkucaje. Meni su otkucaji zadnjih 6 mj uvijek 95-110. Spomenula sam to doktorici, ona kaže može biti od štitnjače ili stresa.. Tata mi je bio srčani bolesnik, i umro je u 47. god. Idem vaditi hormone idući tjedan pa ćemo vidjeti.. Možda ne bi bilo zgorega da me poslala kardiologu? Ma nemam pojma više, kad krenem na pretrage samo se nešto pojavljuje...
    No dobro, sve je ovo moje neusporedivo s tobom.
    Puno poljubaca i zagrljaja tebi i malom anđelu!!  

LuKi5
    25. Rujan 2015. 11:15

Paula, uf, zao mi je zbog tvog tate, tako mlad je bio  
    Meni tata isto ima probleme sa srcem, sad ga ceka druga operacija srca, to mu je sve od stitnjace doslo. 

Kad sam rekla endokrinologici za probleme I bolove sa srcem, rekla je da ce to proc kad mi prekine hipertireoza, ali vraga, opet mi je  povisen tsh, a meni bol sve jaca, pocelo se pojacavat kako opet imam bronhitis, dosla kod svoje doktorice opce prakse, otkucaji su mi bili 140 I odmah mi napravila ekg, nalaz tahikardija I da hitno odem kardiologu. Dosla kod kardiologa I tamo mi izmjeri tlak 150/100, opet ekg 
    otkucaji preko 100. Kod kardiologa dok sam cekala svi bulje u mene kao da sam ne znam sto. Sve stari ljudi, I ja u cvijetu mladosti  Bice su mislili da sam fulala odjel

Napomeni to svakako svojoj doktorici da ti ne bi se pogorsalo, mene nitko nije sljivio ni dva posto od endokrinologa, I evo sad sam u stanju da ne mogu otic u setnju bez da imam osjecaj da ce mi se prsa rasprsnut, hvala bogu imam super dokicu opce prakse I ona je jedina nesto poduzela oko toga. Sljedeci tjedan idem na vadenje krvi I ovaj put idem privatno kod endokrinologa jer mi ovi ne rade uopce UZV koji bi trebala jednom godisnje. Ma uzas koliko su nemarni. Cuvaj se draga I najbolje bi bilo da ti te otkucaje provjere, da znas na cemu si. 

14.06.2014. L ♥

Veja
    25. Rujan 2015. 11:38

Sanjarka, sad samo treba doć do toga da vidim plusić, pa ćemo lako i polako dalje
    Paula, ne znam koja mi je faza,banana teška, al kako je krenilo, izgleda da će me čopiti prehlada, gripa il šta već je. Danas ću opet lh trakicu piškiti, pa da vidim ima li crtice, jučer je bila svjetla al je bila tu, danas ćemo vidjeti. Nestalo kineskih testića, moram naručit, hahahha... vidit ću još koji dan, pa ako ne bude ništa kupit ću CB ili onaj što Sanjarka govori da ima u dm-a, ako kod nas u dm-a uopće ima.
    Luki, svašta nešto te uvatilo, držim fige da sve pretrage što prije prođu i lijepo završe

Paula5
    25. Rujan 2015. 11:55

Kod nas u Kozmu ima samo First sign duo ( 2 trakice, kao kineske - 30 kn) i njihov 1 štapić (također 30 kn). U dm-u imaju iste navedene po istoj cijeni i paletu CB.. Kako ti se moglo desiti da nestane kineza...?  Meni kad se zaliha spusti ispod 10 odmah naručujem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.