Dunya zar ti nije lakše znat na čemi si, nego se svako jutro probudit s novim idejama, analzama , simptomima?
no hadje nismo svi isti, i ako si ti tako odlučila, mi ćemo biti skupa s tobom strpljive
Dunya zar ti nije lakše znat na čemi si, nego se svako jutro probudit s novim idejama, analzama , simptomima?
no hadje nismo svi isti, i ako si ti tako odlučila, mi ćemo biti skupa s tobom strpljive
Sanjarka, s obzirom da imam osjećaj da nisam t, ne želim raditi test pa da sama sebi kažem- evo ga, zašto se ne slušaš (ako test bude negativan). Ja ću radije dati šansu m da ne dođe pa da samoj sebi kažem- oooo kako si bila u krivu!!!
Vjeruj mi, nakon svega što sam prošla (psihički) nakon spontanog, spremna sam ja na sve. Ali ovaj put znam da kad ostanem trudna, da će sve biti super!!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, dobro smo :) sve je ok zasad, samo što sam malo u stresu s poslom i stručnim i svačim nečim, ali barem mi vrijeme brzo prođe! Još ne znamo jel nosim curicu ili dečka... Ma svejedno je, samo nek je tu! :)

uh, tek kad ostaneš trudna kreću strahovi.. ja sam sinoć imala čitavu paletu osjećaja i misli..
danas odmah moram doktoru s obzirom na moju situaciju sa štitnjačom, imam hypotireozu par godina...
Hej cure, evo i mene malo..
Miska ja sam par dana prije briseva tražila dr opće prakse uputnicu za kompletnu urinokulturu jer sam pretpostavljala da će gin nešto pametovati pa da budem spremna. Nalaz urinokulture super, da bi za par dana brisevima otkrili ureaplasmu. Tako da mislim da se ove bakterije teško vide u urinu.
Dunya svaka čast na strpljivosti, držim fige...
Aaaa Pupa kako je lijepo kad nam navratite.. Haha i ja se pogubim ako me nema jedan dan na temi.. Veliki poljubac tebi i tvom anđelu!!
Vecka kod tebe sve nešto čudno.. Jesi trudna ili ovuliraš? Mi bar znamo, očekujemo T ili M, a ti ne znaš ni u kojoj si fazi... Draga držim fige da te iznenadi testić... Mogla bi jedan, nisi već tjedan dana..
Peppepula
Veeeeeelika pusa našim friškim trudnicama Sanjarki, Marie i Tynchy
Naravno i našim starim trudnicama koje nas ne zaboravljaju...
Ty ideš u ginekologa ili?
Dunya mi smo uz tebe
Pupa neka mrva raste, mogli bi uskoro i saznat spol, al što si rekla samo nek je živo i zdravo
Paula kako si ti?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ništa posebno za prijaviti kod mene. Počinju plodni dani, ali ovaj mjesec ništa jer mi muža nema do idućeg vikenda... Ali onda je jesen i zima pred nama.. Ciklus manje više.. A idući tjedan idem vadit hormone, pa opet ginekologu da vidim jer bakterija otišla.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji