hhaha Darija... Tina... moj je, kažem, već najavio da će se i on bebaču pridružit... neki dan je komentirao da nećemo morat mlijeko kupovat jer ga tak i tak samo za kavu koristimo... iako je rekao da se zeza, sve me nekak strah da je u tom bilo i istine :P
Neki dan sam imala te neke faze oko dojenja pa sam stisnula sisu da vidim jel ima što i onako sva zabezeknuta ostala i u čudu ! Izašlo je malo mlijeka ili što god!
Ne znam zvuči mi rano s time da sam u jedva 25 tjednu ali bolje da ima nego da nema!
Dotrčala sam dečku da se pohvalim kako ima još nešto što ja mogu a on, ništa...mrtav hladan! A ja sva ponosna! I dalje sam ponosna ali jedva čekam da se skupi pa da ga malo pošpricam,čisto iz pakosti
Jojo draga to ti je kolostrum i nije prerano da ti curka..meni je pocelo od 20tt a nekima i prije :) neka neka jos malo i dobice on ;D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo da podijelim s vama što sam pročitala u knjizi Prirodan porod a tiče se svih sisoljupca (ovih velikih). Prilikom poroda dobro je stimulirati dojke bilo masiranjem bilo sisanjem bradavica-pojačavaju se znatno prirodni trudovi i navodno porod može i kraće trajati. Zato svi hrabri muževi u rađaonu i na posao
Boba
To ću baš morati dragom reć hehe :) nadam se samo da nas neće čudno gledati
Da, baš su opisana iskustva u toj knjizi te kažu da se osoblje zgražalo i izlazilo iz prostorije kad bi muž ili pratnja masirali grudi rodilje. Al sve su to primjeri iz Amerike pa se bojim da kod nas porođaji koji su opisani i nisu baš tako lako izvedivi kod nas. Ali eto, dobro je sve znati jer nikad se nezna
Boba
Pa gle...nije loše znati...a ako će mi se sve odužit dobit će dragi samo takav zadatak :)
Sortiraj odgovore
Najstariji