Tješilica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Kolovoz 2014. 19:48

hhaha Darija...  Tina... moj je, kažem, već najavio da će se i on bebaču pridružit... neki dan je komentirao da nećemo morat mlijeko kupovat jer ga tak i tak samo za kavu koristimo... iako je rekao da se zeza, sve me nekak strah da je u tom bilo i istine :P

Jojo5
    08. Kolovoz 2014. 23:34

Neki dan sam imala te neke faze oko dojenja pa sam stisnula sisu da vidim jel ima što i onako sva zabezeknuta ostala i u čudu ! Izašlo je malo mlijeka ili što god!
    Ne znam zvuči mi rano s time da sam u jedva 25 tjednu ali bolje da ima nego da nema!
    Dotrčala sam dečku da se pohvalim kako ima još nešto što ja mogu a on, ništa...mrtav hladan! A ja sva ponosna! I dalje sam ponosna ali jedva čekam da se skupi pa da ga malo pošpricam,čisto iz pakosti

Tejuska♡
    09. Kolovoz 2014. 00:58

Jojo draga to ti je kolostrum i nije prerano da ti curka..meni je pocelo od 20tt a nekima i prije :) neka neka jos malo i dobice on ;D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boba10
    09. Kolovoz 2014. 07:08

Evo da podijelim s vama što sam pročitala u knjizi Prirodan porod a tiče se svih sisoljupca (ovih velikih). Prilikom poroda dobro je stimulirati dojke bilo masiranjem bilo sisanjem bradavica-pojačavaju se znatno prirodni trudovi i navodno porod može i kraće trajati. Zato svi hrabri muževi u rađaonu i na posao 

Boba

cloudy
    09. Kolovoz 2014. 09:23

To ću baš morati dragom reć hehe :) nadam se samo da nas neće čudno gledati 

Boba10
    09. Kolovoz 2014. 09:32

Da, baš su opisana iskustva u toj knjizi te kažu da se osoblje zgražalo i izlazilo iz prostorije kad bi muž ili pratnja masirali grudi rodilje. Al sve su to primjeri iz Amerike pa se bojim da kod nas porođaji koji su opisani i nisu baš tako lako izvedivi kod nas. Ali eto, dobro je sve znati jer nikad se nezna

Boba

cloudy
    09. Kolovoz 2014. 10:13

Pa gle...nije loše znati...a ako će mi se sve odužit dobit će dragi samo takav zadatak :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.