Tješilica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Kolovoz 2014. 10:31

hahahah moj kolko je lud će na kraju i probat... neki dan sam mu rekla da mi je stisnuo sisu po noći kad se naslonio na mene i da mi je ujutro bradavica bila vlažna i on je išao provjerit jel ima mlijeka.... šta da ti kažem... da ih nema trebalo bi ih izmislit :P

ninika11
    08. Kolovoz 2014. 12:25

meni ne izlazi ništa iz bradavica, ali istina nisam ni stiskala, ni neću.. moj nije zainteresiran za mlijeko veli da to njegov malac mora sve popapati da bude veliki i jak

DarijaZ
    08. Kolovoz 2014. 12:34

...muski nam svi ocito imaju Edipov kompleks, pa se vesele cicama i mlijeku za poludit 
    Moj je isto takav...ono, ne treba meni izdajalica, ON ce bit moja izdajalica i te fore...

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 12:52

meni inače ne izlazi ali tu ne noć baš nekak pritiso, a i ja sam samu sebe pa je nešto iscurilo...i baš me iznenadilo da je već krenulo :O  nekak mi se čini to rano

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 14:22

hahahaha moj nije stiskao, on je direkt u usta stavio i sisao,.... :P mogle bi mi s njima vježbat dojenje da znamo šta, kako :P

MarijaŠ
    08. Kolovoz 2014. 16:32

Moj jos nije pokušavao nista stiskati, ali vidim da mu je interesantno to... Ali mi se čini da nije taj tip, ostavit će on to sve sinu 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    08. Kolovoz 2014. 18:59

i moj je probao kolostrum...veli da je slatko..heheh

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.