hahahah moj kolko je lud će na kraju i probat... neki dan sam mu rekla da mi je stisnuo sisu po noći kad se naslonio na mene i da mi je ujutro bradavica bila vlažna i on je išao provjerit jel ima mlijeka.... šta da ti kažem... da ih nema trebalo bi ih izmislit :P
meni ne izlazi ništa iz bradavica, ali istina nisam ni stiskala, ni neću.. moj nije zainteresiran za mlijeko veli da to njegov malac mora sve popapati da bude veliki i jak
...muski nam svi ocito imaju Edipov kompleks, pa se vesele cicama i mlijeku za poludit
Moj je isto takav...ono, ne treba meni izdajalica, ON ce bit moja izdajalica i te fore...
…muski nam svi ocito imaju Edipov kompleks, pa se vesele cicama i mlijeku za poludit
Moj je isto takav…ono, ne treba meni izdajalica, ON ce bit moja izdajalica i te fore…
Hahaha pa kao da slusam svog T kako prica ;))) Moj je fino probao stiskati pa ga je malkice pospricalo umrla sam od smjeha hahha

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
meni inače ne izlazi ali tu ne noć baš nekak pritiso, a i ja sam samu sebe pa je nešto iscurilo...i baš me iznenadilo da je već krenulo :O nekak mi se čini to rano
hahahaha moj nije stiskao, on je direkt u usta stavio i sisao,.... :P mogle bi mi s njima vježbat dojenje da znamo šta, kako :P
hahahaha moj nije stiskao, on je direkt u usta stavio i sisao,…. :P mogle bi mi s njima vježbat dojenje da znamo šta, kako :P
Ahaaahahha ;O stravaaa su ti nasi muski ;D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Moj jos nije pokušavao nista stiskati, ali vidim da mu je interesantno to... Ali mi se čini da nije taj tip, ostavit će on to sve sinu
Krešimir 19.08.2014. <3
i moj je probao kolostrum...veli da je slatko..heheh
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji