hahahah moj kolko je lud će na kraju i probat... neki dan sam mu rekla da mi je stisnuo sisu po noći kad se naslonio na mene i da mi je ujutro bradavica bila vlažna i on je išao provjerit jel ima mlijeka.... šta da ti kažem... da ih nema trebalo bi ih izmislit :P
meni ne izlazi ništa iz bradavica, ali istina nisam ni stiskala, ni neću.. moj nije zainteresiran za mlijeko veli da to njegov malac mora sve popapati da bude veliki i jak
...muski nam svi ocito imaju Edipov kompleks, pa se vesele cicama i mlijeku za poludit
Moj je isto takav...ono, ne treba meni izdajalica, ON ce bit moja izdajalica i te fore...
meni inače ne izlazi ali tu ne noć baš nekak pritiso, a i ja sam samu sebe pa je nešto iscurilo...i baš me iznenadilo da je već krenulo :O nekak mi se čini to rano
hahahaha moj nije stiskao, on je direkt u usta stavio i sisao,.... :P mogle bi mi s njima vježbat dojenje da znamo šta, kako :P
Moj jos nije pokušavao nista stiskati, ali vidim da mu je interesantno to... Ali mi se čini da nije taj tip, ostavit će on to sve sinu
Krešimir 19.08.2014. <3
i moj je probao kolostrum...veli da je slatko..heheh
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji