Strašno...ja znam da sam skoro umrla kad sam imala hematom i nisam znala hoće li mi beba preživjeti.Želim ti svako dobro,budi hrabra,opusti se,ne forsiraj,veće su šanse za bebu,čim je manji nivo stresa
Strašno...ja znam da sam skoro umrla kad sam imala hematom i nisam znala hoće li mi beba preživjeti.Želim ti svako dobro,budi hrabra,opusti se,ne forsiraj,veće su šanse za bebu,čim je manji nivo stresa
dana22 ne znam kako je to imati spontane ali znam koliko je strpljenje bitno... Zbog nekih zdravstvenih problema nisam smjela ostati trudna godinu dana, bila sam jako razočarana jer nisam tako zamišljala život, i onda kad smo napokon dobili zeleno svjetlo... Iščekivanje, nervoza...
Na kraju sam ostala trudna nakon samo 2 mjeseca "pokušavanja" i to iz razloga jer nam se u tom periodu događalo nešto drugo lijepo i pozitivno u životu što nam je totalno okupiralo pažnju, opustili smo se i eto... Pola toga je u glavi, a najvažnije je opustiti se. Želim ti puno sreće
hvala vam,ma jasno mi je to sve samo eto treba izbaciti iz glave svu tu nervozu.joj,puno je lakše razgovarati s nekim tko ima slične probleme i tko zaista razumije tu nemoć...
Sortiraj odgovore
Najstariji