R ide u radaonu????
R ide u radaonu????
Naravno, zar si sumnjala?! On ti svugdje ide sa mnom, na sve preglede, sve zivo...njega ti to sve zanima, ima uvijek vise pitanja nego ja....on me i potaknuo da razmislim o porodu u Zaboku, a i pitao me neki dan jel moze on sa mnom na ctg il me bas mora cekat u cekaoni
A i kad su nam na tecaju rekli da ne smije sa mnom u predradjaonu bio je vidno razocaran tom cinjenicom, i jedno 3 puta pitao sestru : " ali bas stvarno, nikako ne smijem biti s njom u predradjaoni?!"
Laura 21.08.2014 :-*
DarijaZ tvoj R je zakon ,, zakon ,, zakon!!! Bas mi je to lijepo kad se tako zanima za to,,moj se drzao nekako po strani to su zenske stvari,,ma da je htio bit u sobi kad sam bila na ctg ali nije smio
.. I trebao je biti na porodu ali na kraju ja nisam htjela da ude..
DarijaZ tvoj R je zakon ,, zakon ,, zakon!!!Bas mi je to lijepo kad se tako zanima za to,,moj se drzao nekako po strani to su zenske stvari,,ma da je htio bit u sobi kad sam bila na ctg ali nije smio
.. I trebao je biti na porodu ali na kraju ja nisam htjela da ude..
Da, on je stavrno super sto se toga tice!
Nisam ga ni trebala pitati zeli li biti na porodu, sam je to rekao odmah poslje prvog pregleda...njemu je to nesto sto je normalno i sto se podrazumjeva....ful je ukljucen u sve...nekad se zbilja cudim tome jer sam skuzila da drugi muzevi / decki i nisu bas tak ufurani kao on...et, ja sam ocito imala srece

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
bas super darija... i moj je takav...isto ide u radaonu i ne moze se pomirit sto ne moze bit u predradaoni samnom... a dok me ceka da izadem s ctg-a van...minute su mu duge ko godine..hehe
e darija mislim da mi nisi nigdje navela kad pijemo kavu...
e darija mislim da mi nisi nigdje navela kad pijemo kavu…
Jesam, jos onaj dan kad sam ih zvala...al vise nemam pojma u kojoj je to temi..
Uglavnom, ja sam tamo u srijedu u 9 i 30
onda sam to propustila...sory...
oh ap necu valjda do srijede bit 2u1...
Darija ma i moj je htio prisustvovat porodu ali sam ja rekla u zadnji tren da necu da bude unutra jer mislim da bi nekog odalamio :( porod mi je bio tezak zbog onog rucnog sirenja i tek u 7 trudu je izasao van ma kazem vam na kraju su se jos sprdali da je cjela hitna ambulanta rodila prije mene :(

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I da svakako se nadam da vama nece biti tako,,a i koliko god sam htjela da MM bude na porodu jer mi je toliko trebala podrska toliko i nisam htjela da bude

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji