Tješilica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    07. Kolovoz 2014. 10:24

budite lavice i izborite se.... zakooon...
    po horoskopu sam lavica...a i moja L ce biti ako se rodi do kraja ovog mjeseca uopce...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    07. Kolovoz 2014. 11:12

Huh, hvala cure na podršci i od mene. To mi je valjda najveći strah poslije poroda, jer baš jako želim dojiti... I nema odustajanja... Vjerujem za sestre da su one tamo samo kako bi nam pomogle, i zapravo sam se nekako u glavi već počela i oslanjati na njih. Bolnica u kojoj ću roditi je prijatelj djece, pa će se valjda i one potruditi onda..

Krešimir 19.08.2014. <3

Jojo5
    07. Kolovoz 2014. 13:16

Hvala na podršci !
    Morala sam se izjadati . Malo sam previše informacija prikupila pa su me uzdrmale. Puno znače riječi potpore i kada vas netko razumije 

cloudy
    07. Kolovoz 2014. 13:30

E da...i ja sam na to naletila...najgroznije mi je bilo kad sam čitala o dvostrukom dojenulju i vidila filmić di žena doji dijete od 5 godina i malu bebu...grozno...ja isto imam u planu dojiti al do neke normalne dobit...nego sad da vas pitam...u rodilištu,dal moramo čekati da nam neko pokaže kak to ide il možemo i same ak skužimo kak to ide

cloudy
    07. Kolovoz 2014. 13:51

Hvala cure...ma pitam zato jer čitam na fejsu o sk rodilištu i vidim da nekima nisu objasnjli dojenje cijeli dan,a kad su cure same krenule.onda su se sestre izderavale na njih...pa rekoh da znam...a što se tiče tog tandemskog dojenja mislim da ga ni ja neću shvatit...pričala sam dragom o tom i veli on da odmh krećemo s tim tandemskim-na jdenoj sisi beba na drugoj on hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.