budite lavice i izborite se.... zakooon...
po horoskopu sam lavica...a i moja L ce biti ako se rodi do kraja ovog mjeseca uopce...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Huh, hvala cure na podršci i od mene. To mi je valjda najveći strah poslije poroda, jer baš jako želim dojiti... I nema odustajanja... Vjerujem za sestre da su one tamo samo kako bi nam pomogle, i zapravo sam se nekako u glavi već počela i oslanjati na njih. Bolnica u kojoj ću roditi je prijatelj djece, pa će se valjda i one potruditi onda..
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala na podršci !
Morala sam se izjadati . Malo sam previše informacija prikupila pa su me uzdrmale. Puno znače riječi potpore i kada vas netko razumije
E da...i ja sam na to naletila...najgroznije mi je bilo kad sam čitala o dvostrukom dojenulju i vidila filmić di žena doji dijete od 5 godina i malu bebu...grozno...ja isto imam u planu dojiti al do neke normalne dobit...nego sad da vas pitam...u rodilištu,dal moramo čekati da nam neko pokaže kak to ide il možemo i same ak skužimo kak to ide
Hvala cure...ma pitam zato jer čitam na fejsu o sk rodilištu i vidim da nekima nisu objasnjli dojenje cijeli dan,a kad su cure same krenule.onda su se sestre izderavale na njih...pa rekoh da znam...a što se tiče tog tandemskog dojenja mislim da ga ni ja neću shvatit...pričala sam dragom o tom i veli on da odmh krećemo s tim tandemskim-na jdenoj sisi beba na drugoj on hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji