Boba, saljem pozitivne vibre
...i ja sam luda zadnjih dana, uzasno sam osjetljiva na sve i svasta, rasplacem se za svaku sitnicu.. A i zivcana sam i bezobrazna prema R-u, bas mi nekak ide na zivce, pa se posvadjamo za bezveze, pa mi bude zao, pa onda opet cmoljim..i tak..bit ce da je to od ovog super truper bliskog mjeseca...
Joj Darija hvalapripisati ćemo mjesecu? Slažem se, samo da mi se ove tegobe smire, a ekipa doma me skužila pa su se razbježali po kući
Boba
Ja ne da sam živčana, nego sizim na sve... Krenuli su nam neki radovi u podrumu danas, pa cijeli dan slušam lupanje i koješta... Vruće mi je, svrbi me sve i jako sam napeta jer se porod opasno približava, tj moze krenuti svakog trena. Danas sam na T planula bevzeze. Pola dana sam provela sama u sobi samo da ne pričam ni sa kim. Očito smo sve tako neke bljak zadnjih dana... A da ne pričam da ne želim izaći iz kuće da ne slušam "jel si jos u komadu, pa kad ćeš, pa eksplodirati ćeš, pa jel ti to prodajes lubenice?" Grrrrr.
Krešimir 19.08.2014. <3
haha slušam vas i baš ste mi slatke , boba možda su ti fulali koji dan, tjedan pa bi mogla i ti u rode brzo, još je treće...
url=https://lilypie.com]
Boba, mjesec, nego kaj ?! Sigurno nisu hormoni !
Marija, probaj se opustiti sto se tice poroda...sve ces ti to super odhendlati Mislim, lako meni sad tu pametovati, mozda sutra bas ja šviknem i pocnem panicarit...
A ove spike i komentare ,kaj si jos u komadu, i kaj prodajes lubenice...necu ni komentirat.... I mene su susjedi poceli ispitivati kak to da sm jos 2u1, a i sestra me jucer zvala samo da me pita dal sam rodila...ja reko zeno, malo si uranila, a i znala bi na vrijeme...
Mamma, samo se ti smij, ti simto vec sve prosla, boli tebe dupe
Zadnjih pet dana samo pokušavam šutiti i držati jezik za zubima, ako progovorim više nitko neće htjeti pričati sa mnom
Tako da odem rano spavati iii danas sam kupila pola kile sladoleda i kilu napolitanki... Ne mogu reći da nisu pomogli
U ovakvim trenucima eto samo jedem i ništa mi se ne da, ako ovako nastavim dočekati ću taj 11 mjesec s 25 kila više nego prošle godine. Stvarno se nadam da će me skoro proći ova depresivno - nervozna melankolija. Od šize do depresije ne znam kaj mi je gore, ali bar sam prestala cmoljiti!
Glupi mjesec!
Ah taj mjesec, gdje mi dođe baš pred kraj trudnoće i to još supermjesecuglavnom,fizički sam malo bolje,očistila sam jučer organizam hahaha, a i ja ću jednostavno pokušati umuknuti i maknuti se od jadnih ukućana
Boba
Sad mi je lakše kad vidim koliko vas ima sa "problemom" raspoloženja. Ja već pucam po šavovima. Stvarno se divim i mužu i sinu da me uopće trpe. Stalno se stepavam na njih, mali je jadan za sve kriv i za ono kaj nije, a muža da i ne spominjem. Onda se malo smirim kad krenem nekakve stvari pripremati za bebu, pa se sjetim prvog poroda i opet je živčanoća tu....uopće ne znam kakva ću biti dok ne rodim ali već se sad bojim... Najgore od svega mi je kaj mi je takvo raspoloženje nepoznanica jer inače nisam takva, a u prvoj trudnoći opće nisam imala problema sa hormonima. Sva sreća M kuži da me pucaju hormoni pa me svako malo tješi a ja odmah u suze čim me pogleda. strava!
Da baš smo izgleda sve nadrkanos ovih dana dajte zamislite da se udružimo i osnujemo stranku-pa mi bi i vladu srušile
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji