malamuca jako mi je zao ne mogu ni zamisliti kakav je to osjecaj ali srecom imas dobrog tatu koji te voli i pazi, svoju bebicu i druge ljude koji te vole. i naravno nas klokanice
Malamuca koliko god ti bilo tesko znaj da ces biti bolja mama od svoje. Boli te, znam al sva sreca imas tatu koji je tu za tebe i muza i probaj se fokusirat na njih dvoje. Drzi se, mi zene smo jace nego sto mislimo
MalaMuca drzi se! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dada je jako lijepo rekla za sve nas, stvarno motivirajuće i utješno. Držite se cure proći će i ljepše stvari će doći koje će nam izmamiti osmijeh na lice.
"Vi ne možete promijeniti ni spriječiti bolest, ni smrt, ni nemar, i mislite da je nad vama golemi oblak koji vas tišti.
Ja vas samo podsjećam da je U VAMA sunce i koliko god bilo teško, sunce će izaći i otjerati SVE OBLAKE! "
Mala Muca i Lidija.... cure moje ja ne znam što da vam kažem... znam da vam nije lako, niti jednoj niti drugoj, ali probajte biti pozitivne...
Lidija... nekak mislim da će ti tata baš zbog bebe uspjet izdržat sve to još neko vrijeme, a ti probaj upamtiti što više lijepih trenutaka s njim... možda da ga pitaš da pročita neku priču koju snimš s mobom pa kasnije puštaš bebici, da ima neko sjećanje na djeda
MalaMuca... kad su roditelji takvi, možda je bolje da nisu s nama... gle, glavu gore.. ti znaš koje je greške tvoja mama radila u životu i sigurna sam da ih ti nećeš ponoviti... samo joj nemoj dati da te bedira, jer kao što je netko rekao, to je sada druga osoba od one koja ja tebe rodila
I kap što je dada rekla, sve to potpisujem i šaljem vam puno pusa i zagrljaja :D
Hvala vam kad ste toliko divne i pune riječi podrške <3 puno mi pomognete dok mi je teško.
ljubim vas sve
imala sam 2 spontana i nekoliko mjeseci radimo na bebi ali ništa se ne događa..ne znam kak druge se žene nose s time ali ja mislim da ću poludjet,stalno se svađam sa svima oko mene i samo mislim na to kada ću ostat trudna...
Strašno...ja znam da sam skoro umrla kad sam imala hematom i nisam znala hoće li mi beba preživjeti.Želim ti svako dobro,budi hrabra,opusti se,ne forsiraj,veće su šanse za bebu,čim je manji nivo stresa
Sortiraj odgovore
Najstariji