Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 15:56

Je, jutros je bio baš baš intenzivan pa me tješi to.
    Imam termin idući utorak, što je taman 5+6. Valjda će se nešto vidjet na UZV. A betu nažalost na otoku nemam gdje vadit ni pratit tako da ću se strpit do pregleda. Zato i radim ovako luđački svaki dan testove da vidim jesu li linije tamnije.
    https://ibb.co/d671fX1 evo ovo je test od prije tjedan dana, pozitivan 4 dana prije M, što me baš iznenadilo... Hvala ti, smirila si me malo. Imam blage grčeve kroz dan pa strepim i radi toga, ali se razlikuju po onima prošlog vražjeg mjeseca koji su bili samo navečer ali jaki baš i bolni.. 

C1M4
    27. Listopad 2019. 16:00

Ovaj je bome tamniji😁 ako tada ne vidis plod, nemoj se splasiti da nesto nije okej, mozda bude jos rano jer meni se vidio tek sa 6+3 i to mrljica mala😉😊 sto se tice grceva, dok nisu nepodnosljivi i dok nema krvarenja, sve je to normalno, ja sam ih imala do jedno 8tt, s tim da ih i sad znam imati ponekad zbog sirenja maternice😁 miruj sto vise mozes, opusti se i uzivaj sada^^ i da, za grceve ti savjetujem da uzmes magnezij direkt od 375mg, imas ih od natural wealtha, dietpharma itd, ja sam se preporodila uz njega haha😁

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 16:08

Super, bilo me strah uzimat magnezij na svoju ruku, ali vidim i da ostale cure kazu da im pomaze s grcevima pa cu kupit sutra i pit uz folnu. Ne bi trebalo odmoć. Ma samo da prode taj pregled prvi jer mi se svakim danom čini sve daljim 😒 Hvala puuno na savjetima, sve najbolje ti želim. 😘

• Nena5382
    27. Listopad 2019. 16:34

Pozdrav, imam jedno pitanje, 
    Imala sam spolni odnos s deckom 15.10 i slucajno mu je otislo u mene al ga je izvadio i zavrsio vani, on misli da je otislo u mene al nije siguran, e sad, to je bio dan ovulacije, i mene sad zanima jel postoji mogucnost za trudnocu, iako sam prije 4 dana dobila jake grceve u jajnicima i krenula mi je velika kolicina sluzi kao pred ovulaciju, nemam toliko sluzi ali i dalje osjecam bolove u jajnicima kad radim nesto teze, sto nikad prije nisam osjecala, neki pristisak, kao da mi jajnik skakuce gore dole kad hodam, i od ostalog nemam bolne grudi ali idem stalno na wc i napuhana sam kao zaba, inace sam veliki ljibitelj kave, al sad popijem jednu i to mi ne sjedne dobro, kao i cigarete, prije sam dosta pusila, jer imam stresan posao, al sad mi se od cigarete krene mantat i boljet glava. Mislite li da postoji mogucnost za trudnocom? Pravila sam test 5 dana prije ocekivane mjesecnice i pokazao mi je negativan. 😔 hvala unaprijed na odgovoru 

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 16:53

Nena, svaki nezaštićeni odnos može rezultirati trudnoćom, čak i s tim "malo" što uđe. 5 dana prije je malo prerano za test, nekome pokaže (eto meni je 4 dana prije pokazalo plus, dok mi je prošli mjesec 4 dana prije bio minus, a 3. dan nakon kašnjenja plus). Sve ovisi o tome kada ti je bila ovulacija i je li je uopće taj dan bila...pričekaj još dva tri dana pa napravi opet test. 

• Nena5382
    27. Listopad 2019. 17:05

Naprvavit cu jos jedan ujutro i otici izvadit betu jer sam imala biokemijsku u 5. Mjesecu i strah me da se ne ponovi 😔

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 17:14

Da..to bi ti bilo najsigurnije. I meni su u biokemijskoj grudi bile ispuhane i ucestalo sam mokrila, ali bolovi su u jajnicima i trbuhu bili bas jaki. Tako da može bit svašta, a može bit i sve ok. Ako si u mogućnosti svakako napravi betu pa ćeš bit pametnija. Sretno :)

C1M4
    27. Listopad 2019. 18:01

Nena5382

Naprvavit cu jos jedan ujutro i otici izvadit betu jer sam imala biokemijsku u 5. Mjesecu i strah me da se ne ponovi 😔

Samo, ne mozes ni betu raditi opet prerano jer moze biti negativna, najranije bi se trebala moci napraviti 11-12 dana nakon ovulacije, znaci 2-3 dana prije M😊 

• Nena5382
    27. Listopad 2019. 18:51

U utorak trebam dobit 🤔

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 19:25

E pa sutra je pon i odi fino sutra. Ako je trudnoća, pokazat će :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.