Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    26. Listopad 2019. 14:22

jelenajelena

C1M4

kraljic7

Bol u lijevom jajniku poslje ovulacije.Sta to znaci?

Trudna si, 1/1

👍👍🙄

Ne znam kako se da nekome trolati toliko😂  ali eto, trudna je i to je to, bas me zanima sta ce sad pisati i pitati😅

jelenajelena
    26. Listopad 2019. 14:59

C1M4

jelenajelena

C1M4

kraljic7

Bol u lijevom jajniku poslje ovulacije.Sta to znaci?

Trudna si, 1/1

👍👍🙄

Ne znam kako se da nekome trolati toliko😂 ali eto, trudna je i to je to, bas me zanima sta ce sad pisati i pitati😅

😂😂😂😂ima nas svakakvih..boze sacuvaj...evo cu se i ja pozalit mene cicke bole🤪a danas je zadnji dan vjestice...jadna ja😂😂😂😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• bejbs25
    27. Listopad 2019. 07:05

je li neka od vas osjećala kruljenje u želucu na početku trudnoće? Nisam gladna ni ništa..probava u redu..

C1M4
    27. Listopad 2019. 11:20

bejbs25

je li neka od vas osjećala kruljenje u želucu na početku trudnoće? Nisam gladna ni ništa..probava u redu..

Meni su stalno crijeva i zeludac radila na pocetku, mislim cula se kad rade😅 i sad zna nekad znaju, ali vise ne tako cesto😊

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 15:08

Pozdrav svima.
    Napravila sam Clear Blue Plus test za trudnoću 4 dana prije M i pokazao mi je prilicno vidljiv plus. Zatim sam napravila dva testa trakice 3 I 1 Dan prije M i ovaj noviji je bio svjetliji. Jutros (3 dana nakon kasnjenja M) sam napravila opet Clear Blue Easy test koji je bio prilicno vidljiv ( slika u prilogu), ali evo vev do popodne je poceo jako blijedit... Je li se to nelom dogadalo s tim Clear Blue testovima da tako brzo izblijede? Brinem se jer sam prosli mjesec imala spontani u 5+2 i isto tako su testovi brzo izblijedili, iako doduse  nikad nisu bili tako vidljivi kao ovaj danas. Ovi s crvenom tintom su isti kao i kad sam ih radila... :/ 

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 15:16

Ne mogu objavit sliku nažalost 😬😏

C1M4
    27. Listopad 2019. 15:17

Uploadaj sliku na ibb.co, kopiraj link i zalijepi ga tu

C1M4
    27. Listopad 2019. 15:19

Ugl. svakako je moguce i da nestane plus odnosno skroz izblijedi, u uputstvima je i navedeno da se rezultat ocitava unutar 10min, tako da je bitno ono sto test pokaze u tom periodu😉

Bezzo1991
    27. Listopad 2019. 15:25

https://ibb.co/82DpW8K

https://ibb.co/0tJZpvP

Da...logično je nekako kako urin isparava da i te crte polako odu, ali eto veže me loše iskustvo uz to pa pušem na sve 😁

C1M4
    27. Listopad 2019. 15:44

Ma to je i dalje plus ko kuca, samo se osusio😁 razumijem te, ali sto se toga tice, to ne igra nikakvu ulogu😁 da budes sigurna, nazovi svog gin da te naruci na pregled i trazi uputnice da ides vaditi betu da vidis kolika je i dupla li se pravilno😁 cestitam😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.