Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Listopad 2019. 09:04

Altruist,sta da ti kazem jelenajelena😂

23. Listopad 2019. 10:26

Pozdrav svima! Zadnja menstruacija 17.09.2019., a odnos 29.09.2019, prema kalendaru plodni dani. Danas je 23.10.2019. 6.dan kasnjenja. Radila sam test 3.dan - negativan, i danas 6.dan test trakicu koja je prema meni isto negativna, ali nije mi jasno sto je ovo na plavome.
    Moram napomenuti da sam 4 dana imala mucnine ujutro i predvecer, sa bolovima u krizima. Grudi me NE bole, inace me bole kad trebam dobit M, od ostalih tegoba nemam nista osim nagle bolove u jajnicima kao da cu dobiti. Molim savjete svaka pomoc mi je dobrodosla. Hvalaaaa

Evo i slike
    https://ibb.co/7tQ1vsW

24. Listopad 2019. 09:02

Test bi već trebao pokazati debeli plus. Moj savjet ti je da odeš lijepo di ginekologa i provjerite što je. Možda je disbalans hormona, možda cista, možda nešto treće, ali ovako samo nagađati možemo.

24. Listopad 2019. 09:19

Sta mislite ima li canesten kakav ucinak na testove ta trudnocu? Koristim ga prema nalogu gin, za iritaciju sluznice. I moze li iritacija sluznice biti razlog kasnjenja M? 

kraljic7
    24. Listopad 2019. 10:29

Pozdrav 2 dan od O mi je i osjecam bol u lijevom jajniku i bol u donjem dijelu leđa..Pomoc 😐

dana130
    24. Listopad 2019. 14:14

Pozdrav cure, žene :)
    Pročitala sam sve stranice teme, ali čisto da pitam iskusnije za savjet :)
    ovako ciklusi su mi produženi, između 30-36 dana, zadnja dva mjeseca na 30 dana. U 4.mjesecu sam bila kod ginekologa na 29 dc i rekao mi je da se sprema ovulacija, tad mi je došlo nakon 44 dana. Tada smo se dogovorili ako do jeseni ne ostanem trudna, da dođem na folikulometriju, jer mi je teško pratiti plodne dane. 
    u 10 mjesecu sam trebala ići na 12dc kod ginekologa na folikulometriju, no nije ga bilo, te mi je sestra rekla da poslije vikenda ne dolazim jer će već biti 15dc i da je to prekasno da se vidimo sljedeći mjesec. 
    e sad, zadnja menstruacija mi je bila od 30.09.-05.10. u ponedjeljak navečer (21.10.) sam primjetila smeđe brončane tragove na donjem rublju, kao stara krv, drugi dan sam stavila dnevni uložak, gdje je tijekom dana također bilo tragova, ali ništa previše, nikakvo uobičajeno krvarenje. jučer ista stvar samo kad se obrišem na papiru ostane malo veća količina. prvo sam mislila da je stigla menstruacija, što mi je pak čudno jer bi to bio 23-24 dc, što mi se nikada nije dogodilo, najranije što sam dobila bi bio na 28 dan. i čak i da je menstruacija mi je čudno što se već 3 dana priprema, inače odmah počnem krvariti dosta, drugi dan mi bude najgori, jedva prehodam taj dan. Zvala sam ginekologa, sestra mi je rekla da je još rano za bilo što, da se javim sljedeći tjedan ako bude nekih promjena, ako su oskudni tragovi da nema razloga za brigu.
    Da li netko ima slično iskustvo.
    Ispričavam se na dužem postu. hvala svima na odg :)

Baby girl 💜

Lavica27
    24. Listopad 2019. 14:24

Tzv smeđarenje se zna se zna dogoditi kod cura kojima je nizak progesteron. Moze biti i da je imlantacijsko krvarenje ali tesko je tu nagadjati. Ti imas PCOS? Buduci su ti toliko dugi ciklusi? Jel te slala dr vaditi spolne hormone?

dana130
    24. Listopad 2019. 14:30

Lavica27

Tzv smeđarenje se zna se zna dogoditi kod cura kojima je nizak progesteron. Moze biti i da je imlantacijsko krvarenje ali tesko je tu nagadjati. Ti imas PCOS? Buduci su ti toliko dugi ciklusi? Jel te slala dr vaditi spolne hormone?

dva različita doktora, niti jedan me nije slao vadit hormone, jer i jedan i drugi su rekli dok god je redovno, da je u redu sve, samo da su produženi ciklusi i da nema potrebe za nikakvim pretragama 

Baby girl 💜

Lavica27
    24. Listopad 2019. 14:41

Meni su rekli da svi ciklusi iznad 35-36 dana nesto stekaju i da bi valjalo provjeriti. Ja bih osobno provjerila. Ako ti oni nendaju uputnicu, i nije ti problem otidji privatno, vade se 2
    -5.dana ciklusa i cca 200-300kn. Jedino se progesteron vadi kod normalnih ciklusa (28dana) 21.dan mislim al ovulaciju po njima imas,mizda to ne treba vaditi. I ja bi eventualno jos hormone stitnjace...

C1M4
    24. Listopad 2019. 14:47

kraljic7

Pozdrav 2 dan od O mi je i osjecam bol u lijevom jajniku i bol u donjem dijelu leđa..Pomoc 😐

Pa tebi je i prije 5 dana bio drugi dan od O😊😊 mozes ici doktoru potraziti pomoc, ovdje takve pomoci nema😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.