Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne... Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje... Onak luda sam i zabrinuta
Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje… Onak luda sam i zabrinuta
Zaboravih napisati vaginalna temp je popodne bila 37.1, sad je 37.4
Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje… Onak luda sam i zabrinuta
Prvi put kad sam se obrisala bila je roskasta sluz, pa sam prošla papirom još jednom i onda baš vodica ali smeđa. Tako i sljedeće jutro. ja pretpostavljam da je to bilo implantacijsko!
Pozdrav svima!
E ovako, imam 20 godina i jaako redovite menstruacije od 13. godine pa sve do sad. Nikada se nije dogodilo da zakasni ili izostane, cak ni nakon ljetovanja. Dolaze na predviđeni dan i završavaju točno na predviđeni dan. Prije točno tjedan dana dečko i ja smo imali odnose. Ejakulirao je 4 puta, sve unutra. Ja sm trebala dobiti menstruaciju 4 dana nakon te noci. Po izračunu trebali su biti neplodni dani. No, nebitno, jer mi ionako želimo da se to dogodi. 😊 Naime, nakon 4 dana, ta menstruacija nije došla. Nema ni nikakvog znaka, kako inače bude kad trebam dobit, ništa se ne događa. Sada ona kasni već 4. dan. Ujutro smo radili test koji je ispao negativan. Šta vi mislite o tome? Da li je moguće da se primilo 4 dana prije menstruacije? I ako jest, da li je prerano da test pokaže tjedan dana nakon tog odnosa?
Pozdrav svima!
E ovako, imam 20 godina i jaako redovite menstruacije od 13. godine pa sve do sad. Nikada se nije dogodilo da zakasni ili izostane, cak ni nakon ljetovanja. Dolaze na predviđeni dan i završavaju točno na predviđeni dan. Prije točno tjedan dana dečko i ja smo imali odnose. Ejakulirao je 4 puta, sve unutra. Ja sm trebala dobiti menstruaciju 4 dana nakon te noci. Po izračunu trebali su biti neplodni dani. No, nebitno, jer mi ionako želimo da se to dogodi. 😊 Naime, nakon 4 dana, ta menstruacija nije došla. Nema ni nikakvog znaka, kako inače bude kad trebam dobit, ništa se ne događa. Sada ona kasni već 4. dan. Ujutro smo radili test koji je ispao negativan. Šta vi mislite o tome? Da li je moguće da se primilo 4 dana prije menstruacije? I ako jest, da li je prerano da test pokaže tjedan dana nakon tog odnosa?
Moguce je da ti se poremetio ciklus i da su bili tada plodni dani, a ako jesu, sada je svakako rano da pokaze plus onda.. Ja bi pricekala jos par dana pa ako ne dode bi ponovila test pa ako je negativan, mozda imas upalu neku ili je jednostavno takav ciklus..
Naravno da je prerano da pokaze. Ali ti tvrdis da su tebi na dan tocni ciklusi, sto bi po tvome bilo da su ti u vrijeme tog odnosa bili neplodni dani i da nisi trudna,ali mozes biti sigurna za tjedan dana. Ili ce doc ili nece.
Curke. Isprike ako pitam glupost, ali imaju li osobe koje su nezaposlene ,a trudne pravo na neku naknadu tijekom trudnoće?
Sortiraj odgovore
Najstariji