Ove koji trolaju se naucis ignorirat,a ti eno ga sedam dana svaki dan isto pitanje i svaki dan se nadje netko tko ti odgovori. Kad sam danas vidjela pitanje sam vec mislila...jel zaje*avas ili? Sretno!
Pozdrav. Imam pitanje. Zadnja menstruacija skroz slaba cudna bila 26.04. Danas napravim test i pojavi mi se ovo. Zar ne bi trebale te crte biti blize. Test je one step trakica.
Pozdrav. Imam pitanje. Zadnja menstruacija skroz slaba cudna bila 26.04. Danas napravim test i pojavi mi se ovo. Zar ne bi trebale te crte biti blize. Test je one step trakica.
To je se i meni pokazalo, samo sto sam ja odmah izvadila trakicu iz urina cim su se pokazale te linije. Ni meni nije jasno bas. Do sad mi se to nije pojavljivalo.
Hej, pozdrav,
Nova sam tu, pa se ne mogu snaći, pa isprike ako pitam duplo.
Ciklusi su mi između 26-27 dana..zadnju sam imala 28.9..rekla mi je teta u ljekarni da danas mogu napraviti gravignost mini..što vi mislite?
Hvala curke ☺
https://ibb.co/yYr26JH što da mislim? Jutros mi se pojavilo neko smeđe krvarenje, tj.kada sam čekala 3min za test i obrisala se vidjela sam to smećkasto
Bok Nikolina! To je pozitivan test,cestitam. Javi se ginekologu za progesteronsku terapiju zbog smedjarenja.
Bok Nikolina! To je pozitivan test,cestitam. Javi se ginekologu za progesteronsku terapiju zbog smedjarenja.
Čitala sam da je to možda biokemijska? Iste sekunde me uhvatila panika...možeš mi objasniti ako znaš? Kod ginekologa sam u ponedjeljak
Nazovi ga da ti posalje recept,objasni mu situaciju. Meni je isto bilo,na dan ocekivane M,pozitivan test i smedji iscjedak. Moze biti i biokemijska al onda napravi jos sutra i prekosutra test da vidis da li se crta pojačava ili svijetli.
😂😂😂
Nikolina javi mu se kako Lavica kaze da ti da terapiju, a vjerojatno ce te slati i na vadenje bete da se vidi kolika je i da li raste😊
Nazovi ga da ti posalje recept,objasni mu situaciju. Meni je isto bilo,na dan ocekivane M,pozitivan test i smedji iscjedak. Moze biti i biokemijska al onda napravi jos sutra i prekosutra test da vidis da li se crta pojačava ili svijetli.
Joj lavice,svaka ti cast...😂😂😂😂
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji