Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Listopad 2019. 15:08

Ove koji trolaju se naucis ignorirat,a ti eno ga sedam dana svaki dan isto pitanje i svaki dan se nadje netko tko ti odgovori. Kad sam danas vidjela pitanje sam vec mislila...jel zaje*avas ili? Sretno!

• andreja12
    22. Listopad 2019. 19:31

Ivana55

Pozdrav. Imam pitanje. Zadnja menstruacija skroz slaba cudna bila 26.04. Danas napravim test i pojavi mi se ovo. Zar ne bi trebale te crte biti blize. Test je one step trakica.

Ivana55

Pozdrav. Imam pitanje. Zadnja menstruacija skroz slaba cudna bila 26.04. Danas napravim test i pojavi mi se ovo. Zar ne bi trebale te crte biti blize. Test je one step trakica.

To je se i meni pokazalo, samo sto sam ja odmah izvadila trakicu iz urina cim su se pokazale te linije. Ni meni nije jasno bas. Do sad mi se to nije pojavljivalo.

• bejbs25
    23. Listopad 2019. 07:50

Hej, pozdrav,
    Nova sam tu, pa se ne mogu snaći, pa isprike ako pitam duplo.
    Ciklusi su mi između 26-27 dana..zadnju sam imala 28.9..rekla mi je teta u ljekarni da danas mogu napraviti gravignost mini..što vi mislite?
    Hvala curke ☺

• bejbs25
    23. Listopad 2019. 08:11

https://ibb.co/yYr26JH   što da mislim? Jutros mi se pojavilo neko smeđe krvarenje, tj.kada sam čekala 3min za test i obrisala se vidjela sam to smećkasto

Lavica27
    23. Listopad 2019. 08:20

Bok Nikolina! To je pozitivan test,cestitam. Javi se ginekologu za progesteronsku terapiju zbog smedjarenja.

• bejbs25
    23. Listopad 2019. 08:23

Lavica27

Bok Nikolina! To je pozitivan test,cestitam. Javi se ginekologu za progesteronsku terapiju zbog smedjarenja.

Čitala sam da je to možda biokemijska? Iste sekunde me uhvatila panika...možeš mi objasniti ako znaš? Kod ginekologa sam u ponedjeljak

Lavica27
    23. Listopad 2019. 08:26

Nazovi ga da ti posalje recept,objasni mu situaciju. Meni je isto bilo,na dan ocekivane M,pozitivan test i smedji iscjedak. Moze biti i biokemijska al onda napravi jos sutra i prekosutra test da vidis da li se crta pojačava ili svijetli.

C1M4
    23. Listopad 2019. 08:28

Lavica27

😂😂😂 

C1M4
    23. Listopad 2019. 08:29

Nikolina javi mu se kako Lavica kaze da ti da terapiju, a vjerojatno ce te slati i na vadenje bete da se vidi kolika je i da li raste😊

jelenajelena
    23. Listopad 2019. 08:59

Lavica27

Nazovi ga da ti posalje recept,objasni mu situaciju. Meni je isto bilo,na dan ocekivane M,pozitivan test i smedji iscjedak. Moze biti i biokemijska al onda napravi jos sutra i prekosutra test da vidis da li se crta pojačava ili svijetli.

Joj lavice,svaka ti cast...😂😂😂😂

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.