Ruža dobro ti je Lavica rekla, pravac bolnica u kojoj su ti kiretažu radili... ne bi trebala ništa imati, a kamo li nešto od 3mm,pa 3 nešto, pa 8 nešto...
Držim palčeve da vide o čemu se radi i da se to bezo sredi
Otidji trecem ginekologu i to pod hitno odnosno ja bi u tvom slucaju u bolnicu u kojoj su ti radili kiretazu. Test ce ti bit stalno pozitivan dok se ne ocistis. Pad bete ne ide s novom trudnocom pa bi ja rekla da je to stara a oni imaju različite uzv.
Uhh bas me strah ….sve mislim da mi je mozda beta opala zbog menstruacije…ili to ne moze tako ne znam ni sama vise …Govore mi kao mozes biti trudna ali si morala dobit zbog kiretaze …Sve mi je u glavi zbrkano skroz sam zbunjena
Mislim nisu to stvari za zezat se. To je strano tijelo svakako i trebalo bi ozbiljnije pristupi zbog svakavih mogućih posljedica.
Otidji trecem ginekologu i to pod hitno odnosno ja bi u tvom slucaju u bolnicu u kojoj su ti radili kiretazu. Test ce ti bit stalno pozitivan dok se ne ocistis. Pad bete ne ide s novom trudnocom pa bi ja rekla da je to stara a oni imaju različite uzv.
Uhh bas me strah ….sve mislim da mi je mozda beta opala zbog menstruacije…ili to ne moze tako ne znam ni sama vise …Govore mi kao mozes biti trudna ali si morala dobit zbog kiretaze …Sve mi je u glavi zbrkano skroz sam zbunjena
Mislim nisu to stvari za zezat se. To je strano tijelo svakako i trebalo bi ozbiljnije pristupi zbog svakavih mogućih posljedica.
Najgore je to mi ginekolog stalno govori da te ne saljem na kiretazu izaci ce s mengom ....a meni nije jasno kako raste
Rekao mi da sacekam jos jednu menstruaciju
Ne znam Ruza,onda ga slusaj. Samo da znas,susretala sam se sa puno doktora, nekima bi trebalo licencu uzet. Lako s tudjim ... po koprivama mlatit.
Ne znam Ruza,onda ga slusaj. Samo da znas,susretala sam se sa puno doktora, nekima bi trebalo licencu uzet. Lako s tudjim … po koprivama mlatit.
Uhhh....morat cu otici da vidim sta je kod 3 ginekologa jer me bas strah samo mi se to mota po glavi
Mozda je malo glupo pitanje ali menga mi kasni dva dana lijevi jajnik me boli kao da cu dobit trbuh mi nije pretvrd ali sam napuhnuta dosta.
Hej curke,
Naime zaposlena sam tek tjedan dana i to do 3.2.2020…i saznala sam tj.ginekolog je potvrdio trudnoću i mene sad zanima mogu li otvoriti komplikacije ? Nesto sam cula da je jedna osoba primala komplikacije sve do mjesec dana pred porod iako joj nisu produzili ugovor tj.istekao joj je mjesec dana nakon otvaranja komplikacija
Hej curke,
Naime zaposlena sam tek tjedan dana i to do 3.2.2020…i saznala sam tj.ginekolog je potvrdio trudnoću i mene sad zanima mogu li otvoriti komplikacije ? Nesto sam cula da je jedna osoba primala komplikacije sve do mjesec dana pred porod iako joj nisu produzili ugovor tj.istekao joj je mjesec dana nakon otvaranja komplikacija
Da ako imate 9 mj u 2 godine mislim staza. Ako ne dobijat cete minimalac 800i nesto kuna do 45 dana prije poroda bez obzira na ugovor. A onda 2300 mislim naknadu za nezaposlene
Hej curke,
Ako nemate 9mj neprekinutog rada, onda morate imati 12mj s prekidima u dvije godine, u protivnom cete dobiti 800i nesto kuna propisanih od hzzo-a.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.q
Sortiraj odgovore
Najstariji