Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bejbs25
    28. Listopad 2019. 19:42

Lavica27

Imaju,mislim da nekih 830kn… nisam 100%

To HZZO ili HZZ?

Lavica27
    28. Listopad 2019. 20:35

HZZO

Luna999
    29. Listopad 2019. 08:49

Pozdrav,
    Čitam unatrag par dana sve ovdje, baš ste simpatične sve 
    Pitanjce, za vađenje bete iz krvi zovem doktoicu opće prakse ili ginekologicu?

Hvalaaaa!

Dečkić💙

klupko_srece
    29. Listopad 2019. 14:12

Pozdrav
    Da li tko od vas ima iskustvo s lažno negativnom testom ☺️

• andeosgreskom1234
    30. Listopad 2019. 15:24

cure trebam.savjet ... proslu menstruaciju sam imala 28.9-5.10(traje mi cca 8 dana s tim da zadnja 3 je jakoo slabo) . Odnos sam imala 7.10 bez zastite ali sa prekinutim snosajem ... 24.10 dobivam menstruaciju koja je jako slaba nego inace, i trajala je cca 8 dana, ali bas jako oskudno pa sam se bojala da nije doslo do implatacijskog krvarenja... jucer navecer sam napravila test koji je bio negativan, no imam osjecaj da mi je nekako muka, i sise su mi cudne . Ne znam ni sama sta da mislim vise, i dal je uopce moguca trudnoca iako sam krvarila ali ne bas jako, a i test je negativan(iako sam ga radila navecer ali od odnosa do jucer je proslo 23 dana) da li bi mi test trebao pokazat tocnost posto je u pitanju 23 dana od odnosa?! 
    Jako sam nervozna jer nije planirano nikako 🤔🤔🤔😐

Lavica27
    31. Listopad 2019. 12:42

Lunica ginekologicu.
    Andeosgreskom,implantacijsko krvarenje ne traje 8 dana i 17 dana je poprilicno dug period od odnosa do implantacijskog takp da ja bi rekla da nema sanse da je to trudnoca.

• andeosgreskom1234
    31. Listopad 2019. 15:29

Lavica27

Lunica ginekologicu.
    Andeosgreskom,implantacijsko krvarenje ne traje 8 dana i 17 dana je poprilicno dug period od odnosa do implantacijskog takp da ja bi rekla da nema sanse da je to trudnoca.

Jelda?! 😂 i ja mislim isto ... i jos test negativan iako sam ga radila navecer ... ovaj mj sam u velikom stresu, poslovna putovanja ma svasta nesto ... 
    ali grudi su mi jos uvijek dosta osjetljive, lijeva me lagano zari(ali to mi se vec bilo desilo prije i proslo) ... nadam se da je sve to od stresa,jednostavno ne jedem,ne spavam uzas 😣😣😣 i bas mi se poklopilo sve ... i samo da to sve prode !! 😣

ruža20
    31. Listopad 2019. 17:26

Pozdrav svima ...
    Radila sam kiretazu prije mjesec ipo...odem na pregled kod ginekologa kaze mi da mi ima plod velicine 0.70cm da me nisu dobro uradili i da cu to najvjerovatnije izbaciti s prvom menstrucijom....U medjuvremenu 20 dana od kiretaze uradim test na trudnocu jer sam osjetila neke simptome i bio je pozitivan ...Odem ponovno na pregled ali drugom ginekologu kad me pregledao kaze mi,,nije moguce da si ponovno trudna ima u cavumu nesto velicine 3.3.mm,,kaze sacekati cemo da vidimo da li ces dobiti i dao mi da vadim betu kad sam izvadila bila je 155.6 ,opet kroz dva dana vadim betu izasla je 126.7 smanjila se kada sam izvadila betu drugi puta taj dan dobijem menstruaciju krvarila sam nekih 7 dana ..poslije menstruacije odem istom ginekologu koji mi je rekao da ima nesto velicine 3.5mm uradim UZ..kaze imas nesto u maternici velicine 8.3 mm ...totalno sam zbunjena ne znam da li je nova trudnoca ili stara ....Ako je stara kako moze rasti s obzirom da sam radila kiretazu i da sam krvarila?Nije mi samo jasno kako raste ..Danas sam otisla po novi test ukazao mi se plusic ali bledunjave boje ...Ne znam vise ni sama sta da radim....Zanima me da li je neko imao nesto slicno ? 
    Izvinite na velicini poruke

Lavica27
    01. Studeni 2019. 07:20

Otidji trecem ginekologu i to pod hitno odnosno ja bi u tvom slucaju u bolnicu u kojoj su ti radili kiretazu. Test ce ti bit stalno pozitivan dok se ne ocistis. Pad bete ne ide s novom trudnocom pa bi ja rekla da je to stara a oni imaju različite uzv. 

ruža20
    01. Studeni 2019. 09:03

Lavica27

Otidji trecem ginekologu i to pod hitno odnosno ja bi u tvom slucaju u bolnicu u kojoj su ti radili kiretazu. Test ce ti bit stalno pozitivan dok se ne ocistis. Pad bete ne ide s novom trudnocom pa bi ja rekla da je to stara a oni imaju različite uzv.

Uhh bas me strah ....sve mislim da mi je mozda beta opala zbog menstruacije...ili to ne moze tako ne znam ni sama vise ...Govore mi kao mozes biti trudna ali si morala dobit zbog kiretaze ...Sve mi je u glavi zbrkano skroz sam zbunjena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.