Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bejbs25
    10. Studeni 2019. 17:50

TiKi92

bejbs25

Hej curke,

Naime zaposlena sam tek tjedan dana i to do 3.2.2020…i saznala sam tj.ginekolog je potvrdio trudnoću i mene sad zanima mogu li otvoriti komplikacije ? Nesto sam cula da je jedna osoba primala komplikacije sve do mjesec dana pred porod iako joj nisu produzili ugovor tj.istekao joj je mjesec dana nakon otvaranja komplikacija

Ako nemate 9mj neprekinutog rada, onda morate imati 12mj s prekidima u dvije godine, u protivnom cete dobiti 800i nesto kuna propisanih od hzzo-a.

Nemam 9mj., ali imam 12 u zadnje dvije godine..tj radila sam od 3.10.2016-10.4.2017., od 4.6.2018 do 28.2.2019 i od 4.6.2019.-30.8.2019..znaci nemam 12 u zadnje dvije godine 😥

• bejbs25
    11. Studeni 2019. 07:05

Dobiva li se vise ako nemam 12mj staža, a steknem ih tokom komplikacija?

kraljic7
    12. Studeni 2019. 15:13

Znaci kasnila mi je menga 4 dana i nakon toga sam dobila al osjecam blage bolove jajnika al nisu nalik grcevima, a i krv je cudne boje nekako sluzava i ruzicasto smeckasta.Grudi su me uvijek boljele dva tj prije menge i onda prestale..

ivkica
    15. Studeni 2019. 20:02

Pozdrav drage mame nova sam ovdje pa bih vas htjela nesto pitati :) koje ste simptome imali prije nego ste napravili test za trudnocu koji je bio naravno pozitivan. Evo decko i ja radimo na bebi odnos smo imali u plodnim danima i na dan ovulacije i sad nestrpljenje dok cekamo kad mogu radit test. Toliko jako zelimo bebu. Za sad jedino od promjena je sto me jajnici bole i pojacan je iscjedak ali mislim da to bas ne igra neku ulogu. 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Ivancica46
    16. Studeni 2019. 13:24

Pozdrav svima imam jedno pitanje za vas pa ako zelite pripomoci hvala , trazim misljenje , naime mengu sam.imala 29.10 i 13.11 tj vec 14.11 imala sam odnose (u 2 ujutro ) , nisam koristila zastitu i nisam sigurna da li je sve u redu proslo .... zanima me po vasem misljenju da li su mogli biti plodni dani ili su zavrsili? ( s tim da sam mozda od 9.11 do 11.11 imala bas sluz koja je prozirna najvj ovulacija te dan nakon 12.11 sluz se promjenila i postala je vise gusta i bijela ) . Hvala 

Anisan
    18. Studeni 2019. 08:46

Pozdrav cure, pratim ovaj forum vec neko vrijeme, al evo dosao je dan kad se i ja mogu ukljuciti. Dakle jucer sam radila test na dan kad mi je trebala stici menstruacija i test pozitivan. Uradila jedan jucer, jedan danas i oba pozitivna. Danas je crtica malo intenzivnije boje. Koistila sam duo test iz dm-a za 20 i nesto kuna. Rezultat se gotovo odmah pojavio. Decko i ja smo presretni, radimo na bebici 2 mjeseca i sretni smo sto nam se zelja tako brzo ostavarila. Ja imam 28, on 29 godina. Ovo ce biti jedan poseban Bozic za nas. :) Nisam ocekivala da ce biti pozitivan jer je cijelo vrijeme prisutan osjecaj ko da cu dobiti, a neke druge osobite simpotome jos nemam. Bole leda, al bole i inace kad radim uredski posao XD. Zelim svima plusice, duple crtice i puno srece sa zatrudnjivanjem. 

Anisan
    18. Studeni 2019. 08:51

Anisan

Pozdrav cure, pratim ovaj forum vec neko vrijeme, al evo dosao je dan kad se i ja mogu ukljuciti. Dakle jucer sam radila test na dan kad mi je trebala stici menstruacija i test pozitivan. Uradila jedan jucer, jedan danas i oba pozitivna. Danas je crtica malo intenzivnije boje. Koistila sam duo test iz dm-a za 20 i nesto kuna. Rezultat se gotovo odmah pojavio. Decko i ja smo presretni, radimo na bebici 2 mjeseca i sretni smo sto nam se zelja tako brzo ostavarila. Ja imam 28, on 29 godina. Ovo ce biti jedan poseban Bozic za nas. :) Nisam ocekivala da ce biti pozitivan jer je cijelo vrijeme prisutan osjecaj ko da cu dobiti, a neke druge osobite simpotome jos nemam. Bole leda, al bole i inace kad radim uredski posao XD. Zelim svima plusice, duple crtice i puno srece sa zatrudnjivanjem.

ναℓєитιиα
    18. Studeni 2019. 11:05

Djevojkee, 11DPO, znači 3 dana prije očekivane M, kako vam se čini??
    Ajmee ja sam toliko ushićena joj 🤗
    https://ibb.co/Z6zhKpR

Nova19
    18. Studeni 2019. 12:02

ναℓєитιиα

➕➕➕➕➕ čestitke!! Ponovi test za 2 dana da vidiš tamniju crticu 😉 

ναℓєитιиα
    18. Studeni 2019. 12:33

Nova19

ναℓєитιиα

➕➕➕➕➕ čestitke!! Ponovi test za 2 dana da vidiš tamniju crticu 😉

Hvalaa tii 🤗 
    Budem ponovila, ovaj mjesec mi se totalno zbrkao ciklus, ali na kraju se ipak sve ispravilo pa se nadam da je to to napokon 🙏😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.