Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 09:56

Jana78

A da znam da treba čekati 🙈 ali sam bila nestrpljiva, zanimalo me samo da li se kojoj desilo da joj je 5 dana prije očekivane m. bio minus i onda kasnije + 🍀

Jana, meni je blijedi plusić bio 3 dana prije. Na dan očekivane m je bio pravi pravcati plus :) 

01. Kolovoz 2019. 09:58

zuki96

Pozdrav svima, nova sam ovdje.
    Menga mi kasni 9 dana, bolovi isto kao da trebam dobit. Danas radila test s Celar blue i bio je negativan. Što da radim?

Zuki, ako kasni 9 dana a test je negativan onda obavezno odi kod ginekologa. 

Jana78
    01. Kolovoz 2019. 19:18

ok, hvala curke!! A da kažu da su Testovi pouzdani 99%, uvijek se onaj 1% može provuć 🤪 Novi test je kupljen sad vrijedi cekat još 3 dana! 🤦🏻‍♀️ Mrzim čekanje! 

Zuki da li si bila nešto bolesna u 7-om mj. ili imala nekakav stresan period? Zna i zato kasniti, a opet ako ste radili na bebici definitivno odi ginekologu nadam se da ćeš saznati lijepe vijesti!

Trudilica123
    01. Kolovoz 2019. 19:49

Jana78

ok, hvala curke!! A da kažu da su Testovi pouzdani 99%, uvijek se onaj 1% može provuć 🤪 Novi test je kupljen sad vrijedi cekat još 3 dana! 🤦🏻‍♀️ Mrzim čekanje!

Zuki da li si bila nešto bolesna u 7-om mj. ili imala nekakav stresan period? Zna i zato kasniti, a opet ako ste radili na bebici definitivno odi ginekologu nadam se da ćeš saznati lijepe vijesti!

Ma nisam bila pod nikakvim stresom nit išta.  Događalo mi se da kasni, al to bi bilo 2 3 dana. Vec prolazi 10 dan od izostanka. 🙈🙈

• Alea
    02. Kolovoz 2019. 15:06

Jana78

A da znam da treba čekati 🙈 ali sam bila nestrpljiva, zanimalo me samo da li se kojoj desilo da joj je 5 dana prije očekivane m. bio minus i onda kasnije + 🍀

Meni je 6 dana prije bio minus, a na dan ocekivane plus! Evo maleni sad ima mj.dana😊

Jana78
    03. Kolovoz 2019. 10:05

Radila sam danas ujutro test, vještica treba stići u ponedjeljak, dakle 2 dana prije i bio je - nikakva ni blijeda crtica.. Tako da ništa ovaj mjesec 😞

Jana78
    03. Kolovoz 2019. 10:06

zuki96 

Jana78

Ma nisam bila pod nikakvim stresom nit išta. Događalo mi se da kasni, al to bi bilo 2 3 dana. Vec prolazi 10 dan od izostanka. 🙈🙈

Onda kod ginekologa sto prije 🤞🏻

Trudilica123
    03. Kolovoz 2019. 12:44

Jana78

zuki96

Jana78

Ma nisam bila pod nikakvim stresom nit išta. Događalo mi se da kasni, al to bi bilo 2 3 dana. Vec prolazi 10 dan od izostanka. 🙈🙈

Idem u srijedu.. Ne mogu dočekati  😍🙈

Točkica37
    03. Kolovoz 2019. 13:34

Meni je 30dan od zadnje menge pokazalo minus i bacim ja test. Ujutro opet ne dobijem i isla ja u smece kopat test kad ono blijedaaaaa crticaaa reko sta je sad ovo, ionako se ne racuna nakon 10min kakti test. I sutradan se vidla blijeda crtica.dakle o mi je kasnila taj mjesec.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Jana78
    03. Kolovoz 2019. 15:48

zuki96

Jana78

zuki96

Jana78

Idem u srijedu.. Ne mogu dočekati 😍🙈

Sretno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.