Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dora1023
    26. Srpanj 2019. 21:38

ladystorm

Bok! :)

Zanima me mišljenje. 1.6. sam imala zadnju mengu i kasnije nisam dobila (sad već dobrano kasni, imam PCOS) te sam radila test koji je bio negativan. Imala sam između toga upalu mjehura te sam čak dva dana imala malo krvarenje (krvava sluz). 4.7. je bio zadnji odnos te sam 18. dan od toga odnosa napravila test, ali je bio negativan. Zanima me bi li taj zadnji test već morao pokazati rezultat (18 dana nakon odnosa)? Ginekolog je na godišnjem pa ću na pregled kada se vrati.

Probaj digitalni test, meni je pokazao već par dana prije očekivane mjesečnice, ginekolog je također bio na godišnjem pa sam znala uzeti koji od jeftinijih testova da se uvjerim, svaki mi je bio negativan a sad sam već u 10-om tjednu, tako da je moj savjet digitalni ili izvadi betu  😊😊

Lei_Be
    29. Srpanj 2019. 10:26

Pozdrav svima, već vas dugo čitam, ali sad se i ja moram javiti 
    Zanimaju me vaša iskustva sa clearblue testovima..
    Naime, muž i ja radimo na , zadnja M 23.06. (ciklus mi je od 30 do 38 dana )
    26.07 ujutro sam radila test, bio je negativan.. doduše, on je već bio negativan prije testiranja, bila je velika siva crta.. danas ujutro sam opet radila test, opet je ta siva crta vidljiva prije testiranja, ne znam da li je to inace tako ili ne.. uglavnom, danas mi se pokraj te sive pojavila jedna plava, ali niie u obliku plusa kao sto bi trebalo bit.. stavit cu sliku, pa ako može vaša mišljenja pozitivan ili ne, hvalaaa

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Pink
    29. Srpanj 2019. 12:25

Zdravo! Ako se pojavi kontrolna crtica znaci li to da je test pravilno urađen? (Clearblue test u pitanju) 

• danielle
    29. Srpanj 2019. 13:29

Pink

Zdravo! Ako se pojavi kontrolna crtica znaci li to da je test pravilno urađen? (Clearblue test u pitanju)

Da. Kontrolna se mora pojaviti. :)

• Pink
    29. Srpanj 2019. 14:15

Da vas pitam jos... Sto se tice Clearblue testa , dal ga je bolje staviti pod mlaz mokrace ili u casicu s urinom il nema tu neke razlike? Lp

C1M4
    29. Srpanj 2019. 14:18

Pink meni je opcenito prakticnije i bolje staviti sve testove u casicu s urinom jer ovako mozda i ne "pogodis" dobro pa bude premala kolicina urina pa ispadne da je nevazeci test.. Tako da eto, koj savjet je casica haha, ali kako je tebi lakse😁

Lei_Be
    29. Srpanj 2019. 15:51

Cure help, kako da stavim sliku da vidite o cemu sam danas vec ranije pisala? 

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Pink
    29. Srpanj 2019. 16:08

Lanko_Bananko

Cure help, kako da stavim sliku da vidite o cemu sam danas vec ranije pisala?

Koristila je moja sestra taj Clearblue i ugl prije testiranja nema nikakvih crtica , tek kad stavis test u urin onda se pokazuje . Sto se tice slike ne znam ni ja kako da stavis...

• Pink
    29. Srpanj 2019. 16:10

Da li ce se plusic poslije 30+ dana nakon odnosa pokazati na bilo kojem testu? 

C1M4
    29. Srpanj 2019. 17:41

Slike se nece staviti, nesto ne radi na forumu.
    Pink moguce je, ali ovisi koliko ti traju ciklusi i kad su ti plodni dani🤷🏼‍♀️ najsigurnije ti je raditi za vrijeme ocekivane menge, ali nakon sto zakasni par dana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.