Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjinamama
    23. Srpanj 2019. 15:55

nadja2015

Zna li neko zasto nece da mi ucita sliku 😞

nece ni meni ne znam zasto. ako uspijes javi kako ? :)

23. Srpanj 2019. 16:16

anjinamama

cao cure, citam vas odavno i super ste. poslednji ciklus 22.06. obicno dobijam na 30-31 dan sa tim sto sam prosli dobila na 35i. prije 5 dana uradim gravignost ultra test koji je bas osjetljiv sa 10uil i bude mi svijetla crtica. tako sam ja svaki dan radila po jedan ili dva ( bas sam pomogla farmaceutsku industriju :)) i cini mi se kao da je svaki put sve bledja linija. grudi su me bas boljele do juyros. danas vec manje. ja pretpostavljam da ce to ubrzo da ode, al eto da cujem vasa misljenja ? posle spontanog prosle godine bas silno zelim jos jednu bebu. imamo djevojcicu od 3ipo godine. hvala na odgovorima

Jesi pokušala s nekim drugim tekstom? Meni je gravignost dao -, a clearblue odmah +. 

23. Srpanj 2019. 16:16

mrvičak

anjinamama

cao cure, citam vas odavno i super ste. poslednji ciklus 22.06. obicno dobijam na 30-31 dan sa tim sto sam prosli dobila na 35i. prije 5 dana uradim gravignost ultra test koji je bas osjetljiv sa 10uil i bude mi svijetla crtica. tako sam ja svaki dan radila po jedan ili dva ( bas sam pomogla farmaceutsku industriju :)) i cini mi se kao da je svaki put sve bledja linija. grudi su me bas boljele do juyros. danas vec manje. ja pretpostavljam da ce to ubrzo da ode, al eto da cujem vasa misljenja ? posle spontanog prosle godine bas silno zelim jos jednu bebu. imamo djevojcicu od 3ipo godine. hvala na odgovorima

Jesi pokušala s nekim drugim tekstom? Meni je gravignost dao -, a clearblue odmah +.

Testom, ne tekstom 

• anjinamama
    23. Srpanj 2019. 16:48

mrvičak

mrvičak

anjinamama

Testom, ne tekstom

kod nas nema clear blue. probala sam baby rapyd, ali ne sa prvim urinom. ili negativan ili bas blijedo. ne znam ni sama. vjerovatno ni ovaj put nista 

23. Srpanj 2019. 17:23

anjinamama

mrvičak

mrvičak

anjinamama

Testom, ne tekstom

kod nas nema clear blue. probala sam baby rapyd, ali ne sa prvim urinom. ili negativan ili bas blijedo. ne znam ni sama. vjerovatno ni ovaj put nista

I blijedo je plusić!! Možeš li slikati to? 

• anjinamama
    23. Srpanj 2019. 17:35

mrvičak

anjinamama

mrvičak

mrvičak

anjinamama

Testom, ne tekstom

I blijedo je plusić!! Možeš li slikati to?

slikala sam ovaj gravignost, ali ne mogu da ubacim sliku. nesto nece

• anabella22
    24. Srpanj 2019. 19:00

anabella22

anabella22

anjuska007

anabella22

Pozdrav svima!prvi put se ukljucivam jer me zaista zanima vase mišljenje…mozda je netko imao slicnu situaciju kao i ja.Naime vec 5 mj se nepazimo..meni su ciklusi bili donekle uredni zadnjih mjeseci stanje je ovakvo 06.03..02.04…pa 24.04 tu vec je uranila ali dosta veliki šok je bio 08.05 to su bili ugrušci i jako obilno koja je trajala 7 dana…doktorica je rekla da je neki hormonski poremećaj u pitanju…nisam na pregled isla jer mi je rekla da nema potrebe.Naime 1.6 navečer primjecujem na gacicama krv i na papiru kad sam se obrisala…mislila sam da ce vjestica doc ali vise se to nije pojavljivalo….osijecala sam probadanje u stomaku ali menstruacije nema ciklus mi je od 26-29dana ali sad nista….lose se dosta osijecam umorna sam stalno energije nemam a i apetit mi je podivljao…test nisam radila vec 5 dana cekam da vidim na cemu sam do sad je bilo dosta situacija da se razocaram kad ga napravim…sve ovo prepisivam nekom hormonskom poremecaju..da naglasim hormoni štitnjače u redu…2 trudnoce uredne…

Draga ja bih na tvom mjestu napravila test pa znaš na čemu si možda nešto bilo pa se cistilo otud i ugrusci i krvarenja

Napravit cu ovih dana obavezno pa da znam na cemu sam….😉

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ….sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna….tako da ce mo ujutro ponovit…svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

• ladystorm
    25. Srpanj 2019. 11:22

Bok! :)

Zanima me mišljenje. 1.6. sam imala zadnju mengu i kasnije nisam dobila (sad već dobrano kasni, imam PCOS) te sam radila test koji je bio negativan. Imala sam između toga upalu mjehura te sam čak dva dana imala malo krvarenje (krvava sluz). 4.7. je bio zadnji odnos te sam 18. dan od toga odnosa napravila test, ali je bio negativan. Zanima me bi li taj zadnji test već morao pokazati rezultat (18 dana nakon odnosa)? Ginekolog je na godišnjem pa ću na pregled kada se vrati. 

• danielle
    26. Srpanj 2019. 12:33

ladystorm

Bok! :)

Zanima me mišljenje. 1.6. sam imala zadnju mengu i kasnije nisam dobila (sad već dobrano kasni, imam PCOS) te sam radila test koji je bio negativan. Imala sam između toga upalu mjehura te sam čak dva dana imala malo krvarenje (krvava sluz). 4.7. je bio zadnji odnos te sam 18. dan od toga odnosa napravila test, ali je bio negativan. Zanima me bi li taj zadnji test već morao pokazati rezultat (18 dana nakon odnosa)? Ginekolog je na godišnjem pa ću na pregled kada se vrati.

Takođee imam Pco i negativne testove. Otisla kod gin nakon 52dana od zadnke M, kaze kasna ovulacija bila te da je tek sad rana trudnoca. (3-4tj) Nije siguran 100% ali kaze da on misli da je rana jer vidi gest.vrecicu i moram jos jedan test napraviti sutra. Ne obesgrabruj se, glavu gore🤗

• PaulaAnic
    26. Srpanj 2019. 18:36

Bok cure, čestitam svima na pozitivnim testovima. Zanima me šta mislite o ovom? Napravila sam ga ujutro, nakon 5 dana kašnjenja menstruacije.. Simptomi su zaista jednaki onima koje imam prije menstruacije pa mi je teško procjenit, ali ponovit ću test svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.