Slike se nece staviti, nesto ne radi na forumu.
Pink moguce je, ali ovisi koliko ti traju ciklusi i kad su ti plodni dani🤷🏼♀️ najsigurnije ti je raditi za vrijeme ocekivane menge, ali nakon sto zakasni par dana..

...bok..nova sam ovdje..i jako zbunjena..menstruacija mi treba stići za 4 dana...jutros radila test negativan..muž i ja smo radili na bebi ovaj mj..pratili plodne dane i ovulacija...ima tjedan dana...užasno me bole grudi..povremeno imam mučnice...nekada vrtoglavicu...bolove u donjem dijelu leđa...i na dane me zna boliti kao da ću dobiti...onda neka probadanja dole..žicanja...zanima me da li sam prerano napravila test i da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoće..s obzirom da je od ovulacije prošlo 11 dana...

…bok..nova sam ovdje..i jako zbunjena..menstruacija mi treba stići za 4 dana…jutros radila test negativan..muž i ja smo radili na bebi ovaj mj..pratili plodne dane i ovulacija…ima tjedan dana…užasno me bole grudi..povremeno imam mučnice…nekada vrtoglavicu…bolove u donjem dijelu leđa…i na dane me zna boliti kao da ću dobiti…onda neka probadanja dole..žicanja…zanima me da li sam prerano napravila test i da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoće..s obzirom da je od ovulacije prošlo 11 dana…
Najbolje ti je pricekati nekoliko dana i raditi test na dan ocekivane  menstruacije ili nekoliko dana poslije , jos bolje. Simptomi mogu biti takvi i zbog nadolazece menstruacije , PMS. Pricekaj nekoliko dana pa uradi opet test. Lp💕

Da...tako sam i mislila...jer mogu biti simptomi i za jedno i drugo..hvala ti ❤️

Pozdrav mame i buduće mame!! Evo mene opet tu, krenuli s akcijom za drugu bebicu. Bila sam kod ginekologa taman na dan ovulacije, s tim da smo odnos imali i dan prije, gin mi rekao u akciju danas i sutra i tako smo i napravili, dakle pokrili smo sva 3 najplodnija dana. Danas mi je 5 dana od očekivane menstruacije, ujutro sam napravila clear blue test i bio je negativan 😞 Zanima me da li se kojoj od vas pokazao tako 5 dana prije negativan i onda poslije za 2,3 dana ako ste opet radile pozitivan? Nestrpljiva sam 🙈

E da još nešto bitno, ovulacija je bila prije 10 dana... Možda sam stvarno prerano napravila test? 🤞🏻

E da još nešto bitno, ovulacija je bila prije 10 dana… Možda sam stvarno prerano napravila test? 🤞🏻
Uradi na dan ocekivane menstruacije ili jos bolje nekoliko dana poslije .Lp 

A da znam da treba čekati 🙈 ali sam bila nestrpljiva, zanimalo me samo da li se kojoj desilo da joj je 5 dana prije očekivane m. bio minus i onda kasnije + 🍀

Pozdrav svima, nova sam ovdje.
Menga mi kasni 9 dana, bolovi isto kao da trebam dobit. Danas radila test s Celar blue i bio je negativan. Što da radim? 

Pozdrav cure, nova sam ovdje pa me zanimaju vasa iskustva. Pokusavamo dobiti bebu vec godinu dana. Prije 4 mjeseca sam bila na operaciji Endometrioze i receno mi je da unutar 6 mjeseci moram ostat trudna, no jos se nista ne prima. Ima li koja djevojka slicno iskustvo? Hvala vam cure

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji