Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jaki
    30. Srpanj 2019. 15:10

...bok..nova sam ovdje..i jako zbunjena..menstruacija mi treba stići za 4 dana...jutros radila test negativan..muž i ja smo radili na bebi ovaj mj..pratili plodne dane i ovulacija...ima tjedan dana...užasno me bole grudi..povremeno imam mučnice...nekada vrtoglavicu...bolove u donjem dijelu leđa...i na dane me zna boliti kao da ću dobiti...onda neka probadanja dole..žicanja...zanima me da li sam prerano napravila test i da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoće..s obzirom da je od ovulacije prošlo 11 dana...

• Pink
    30. Srpanj 2019. 19:10

Jaki

…bok..nova sam ovdje..i jako zbunjena..menstruacija mi treba stići za 4 dana…jutros radila test negativan..muž i ja smo radili na bebi ovaj mj..pratili plodne dane i ovulacija…ima tjedan dana…užasno me bole grudi..povremeno imam mučnice…nekada vrtoglavicu…bolove u donjem dijelu leđa…i na dane me zna boliti kao da ću dobiti…onda neka probadanja dole..žicanja…zanima me da li sam prerano napravila test i da li bi ovo mogli biti simptomi trudnoće..s obzirom da je od ovulacije prošlo 11 dana…

Najbolje ti je pricekati nekoliko dana i raditi test na dan ocekivane  menstruacije ili nekoliko dana poslije , jos bolje. Simptomi mogu biti takvi i zbog nadolazece menstruacije , PMS. Pricekaj nekoliko dana pa uradi opet test. Lp💕

• Jaki
    30. Srpanj 2019. 22:48

Da...tako sam i mislila...jer mogu biti simptomi i za jedno i drugo..hvala ti ❤️

Jana78
    31. Srpanj 2019. 14:23

Pozdrav mame i buduće mame!! Evo mene opet tu, krenuli s akcijom za drugu bebicu. Bila sam kod ginekologa taman na dan ovulacije, s tim da smo odnos imali i dan prije, gin mi rekao u akciju danas i sutra i tako smo i napravili, dakle pokrili smo sva 3 najplodnija dana. Danas mi je 5 dana od očekivane menstruacije, ujutro sam napravila clear blue test i bio je negativan 😞 Zanima me da li se kojoj od vas pokazao tako 5 dana prije negativan i onda poslije za 2,3 dana ako ste opet radile pozitivan? Nestrpljiva sam 🙈

Jana78
    31. Srpanj 2019. 14:24

E da još nešto bitno, ovulacija je bila prije 10 dana... Možda sam stvarno prerano napravila test? 🤞🏻

• Pink
    31. Srpanj 2019. 14:36

Jana78

E da još nešto bitno, ovulacija je bila prije 10 dana… Možda sam stvarno prerano napravila test? 🤞🏻

Uradi na dan ocekivane menstruacije ili jos bolje nekoliko dana poslije .Lp 

Jana78
    31. Srpanj 2019. 15:30

A da znam da treba čekati 🙈 ali sam bila nestrpljiva, zanimalo me samo da li se kojoj desilo da joj je 5 dana prije očekivane m. bio minus i onda kasnije + 🍀

Trudilica123
    31. Srpanj 2019. 17:34

Pozdrav svima, nova sam ovdje.
    Menga mi kasni 9 dana, bolovi isto kao da trebam dobit. Danas radila test s Celar blue i bio je negativan. Što da radim? 

Napokon 2804
    31. Srpanj 2019. 22:40

Pozdrav cure, nova sam ovdje pa me zanimaju vasa iskustva. Pokusavamo dobiti bebu vec godinu dana. Prije 4 mjeseca sam bila na operaciji Endometrioze i receno mi je da unutar 6 mjeseci moram ostat trudna, no jos se nista ne prima. Ima li koja djevojka slicno iskustvo? Hvala vam cure

Napokon 2804
    31. Srpanj 2019. 23:10

Jana78

A da znam da treba čekati 🙈 ali sam bila nestrpljiva, zanimalo me samo da li se kojoj desilo da joj je 5 dana prije očekivane m. bio minus i onda kasnije + 🍀

Mojoj kolegici je bio minus 3 dana pred mengu, 3 dana kašnjenja menge, 10 dana kašnjenja.. 2 tjedna kašnjenja menge otisla ginekologu i onda je on potvrdio trudnoću. Pitala ga kojo je razlog zašto test nije pokazivao trudnoću. Nije znao odgovor i rekao je da su testovi uglavnom pouzdani, ali da se svaka žena razlikuje i da je nabolji pokazatelj da se napravi beta nalaz. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.