Bok, cure
Molim vas za savjet, izludit cu. Danas su dva dana da mi kasni menstruacija, sinoc i jutros su one jeftine Muller trakice pokazale drugu crticu, maloprije je onaj skupi Clearblue digital javio minus. Ne znam sta da mislim ... Je li moguce da je mokraca bila prerazvodnjena, jer radila sam ga nakon dolaska na posao? Evo slika ovog za kojeg
Bok, cure
Molim vas za savjet, izludit cu. Danas su dva dana da mi kasni menstruacija, sinoc i jutros su one jeftine Muller trakice pokazale drugu crticu, maloprije je onaj skupi Clearblue digital javio minus. Ne znam sta da mislim … Je li moguce da je mokraca bila prerazvodnjena, jer radila sam ga nakon dolaska na posao? Evo slika ovog za kojeg
drzim da je pozitivan … Bila su dva takva, druga crtica se odmah pojavila …
Pozdrav, meni izgleda pozitivno, svakako pokusaj za koji dan ponovo, mozda je jos rano. Sretno🥰💞
Gozmoch, digitalni clear blue ima osjetljivost nizu od tih trakica ako sam dobro negdje procitala. Ako do sutra ne stigne ja bi otišla ujitro bacit privatno betu. Košta te 20-30kuna više od tog CB digitalnog.
Vadila betu jutros, 17,73 😍 Izgleda da je Clearblue pobrkao nesto 😁 Sve je jos jako rano, kasni mi tek 2 dana, ali trudna sam ❤
Cure, žene, pratim vas već 15 dana. Suprug i ja planiramo drugu bebu. 7 dana prije menstruacije napravila sam clearblue, nisam bila sigurna je li pokazalo laganu liniju ili umišljam, dok ju je suprug vidio. Danas pet dana prije napravila sam digitalni. Pokazao je plus i 1-2. Gravignost mini mi je jučer pokazao negativno. Što kažete? Da ili ne?
Cure,
Da li zna netko ocitati ovu duchesse test trakicu... Menstuacija mi kasni 3 dana i na test prozoru je skoro cijeli porozio... Da li je to normalno? I onda je na svijetlorozoj povrsini se pojavila jedna debela crta i jedna blijeda
cao cure, citam vas odavno i super ste. poslednji ciklus 22.06. obicno dobijam na 30-31 dan sa tim sto sam prosli dobila na 35i. prije 5 dana uradim gravignost ultra test koji je bas osjetljiv sa 10uil i bude mi svijetla crtica. tako sam ja svaki dan radila po jedan ili dva ( bas sam pomogla farmaceutsku industriju :)) i cini mi se kao da je svaki put sve bledja linija. grudi su me bas boljele do juyros. danas vec manje. ja pretpostavljam da ce to ubrzo da ode, al eto da cujem vasa misljenja ? posle spontanog prosle godine bas silno zelim jos jednu bebu. imamo djevojcicu od 3ipo godine. hvala na odgovorima
Cure,
Da li zna netko ocitati ovu duchesse test trakicu… Menstuacija mi kasni 3 dana i na test prozoru je skoro cijeli porozio… Da li je to normalno? I onda je na svijetlorozoj povrsini se pojavila jedna debela crta i jedna blijeda
pa ako ima jos jedna blijeda, to je to :)
Sortiraj odgovore
Najstariji