Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gizmich
    17. Srpanj 2019. 10:19

Bok, cure

Molim vas za savjet, izludit cu. Danas su dva dana da mi kasni menstruacija, sinoc i jutros su one jeftine Muller trakice pokazale drugu crticu, maloprije je onaj skupi Clearblue digital javio minus. Ne znam sta da mislim ... Je li moguce da je mokraca bila prerazvodnjena, jer radila sam ga nakon dolaska na posao? Evo slika ovog za kojeg

• Katy123
    17. Srpanj 2019. 11:48

gizmich

Bok, cure

Molim vas za savjet, izludit cu. Danas su dva dana da mi kasni menstruacija, sinoc i jutros su one jeftine Muller trakice pokazale drugu crticu, maloprije je onaj skupi Clearblue digital javio minus. Ne znam sta da mislim … Je li moguce da je mokraca bila prerazvodnjena, jer radila sam ga nakon dolaska na posao? Evo slika ovog za kojeg
    drzim da je pozitivan … Bila su dva takva, druga crtica se odmah pojavila …

Pozdrav, meni izgleda pozitivno, svakako pokusaj za koji dan ponovo, mozda je jos rano. Sretno🥰💞

Lavica27
    17. Srpanj 2019. 12:30

Gozmoch, digitalni clear blue ima osjetljivost nizu od tih trakica ako sam dobro negdje procitala. Ako do sutra ne stigne ja bi otišla ujitro bacit privatno betu. Košta te 20-30kuna više od tog CB digitalnog.

Lavica27
    17. Srpanj 2019. 12:31

*Gozmoch
    *bacit-vaditi

Sry autocorrect!

• gizmich
    18. Srpanj 2019. 00:05

Vadila betu jutros, 17,73 😍 Izgleda da je Clearblue pobrkao nesto 😁 Sve je jos jako rano, kasni mi tek 2 dana, ali trudna sam ❤

18. Srpanj 2019. 16:49

Cure, žene, pratim vas već 15 dana. Suprug i ja planiramo drugu bebu. 7 dana prije menstruacije napravila sam clearblue, nisam bila sigurna je li pokazalo laganu liniju ili umišljam, dok ju je suprug vidio. Danas pet dana prije napravila sam digitalni. Pokazao je plus i 1-2. Gravignost mini mi je jučer pokazao negativno. Što kažete? Da ili ne? 

• nadja2015
    19. Srpanj 2019. 16:24

Zna li neko zasto nece da mi ucita sliku 😞

• khallesi
    22. Srpanj 2019. 19:01

Cure,
    Da li zna netko ocitati ovu duchesse test trakicu... Menstuacija mi kasni 3 dana i na test prozoru je skoro cijeli porozio... Da li je to normalno? I onda je na svijetlorozoj povrsini se pojavila jedna debela crta i jedna blijeda

• anjinamama
    23. Srpanj 2019. 15:43

cao cure, citam vas odavno i super ste. poslednji ciklus 22.06. obicno dobijam na 30-31 dan sa tim sto sam prosli dobila na 35i. prije 5 dana uradim gravignost ultra test koji je bas osjetljiv sa 10uil i bude mi svijetla crtica. tako sam ja svaki dan radila po jedan ili dva ( bas sam pomogla farmaceutsku industriju :)) i cini mi se kao da je svaki put sve bledja linija. grudi su me bas boljele do juyros. danas vec manje. ja pretpostavljam da ce to ubrzo da ode, al eto da cujem vasa misljenja ? posle spontanog prosle godine bas silno zelim jos jednu bebu. imamo djevojcicu od 3ipo godine. hvala na odgovorima

• anjinamama
    23. Srpanj 2019. 15:52

khallesi

Cure,
    Da li zna netko ocitati ovu duchesse test trakicu… Menstuacija mi kasni 3 dana i na test prozoru je skoro cijeli porozio… Da li je to normalno? I onda je na svijetlorozoj povrsini se pojavila jedna debela crta i jedna blijeda

pa ako ima jos jedna blijeda, to je to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.