Bok cure
Kupila sam test koji se moze raditi u bilo koje doba dana
Kako sa malo prije dosla sa posla i nisam bas stizala na wc odlucila sam ga sada napraviti
Imala sam 2 dana rozkasto krvarenje a kasni mi 1 dan
Cini mi se koda vidim jako bljedu crticu?
Vidi se lagana crtica. Ponovi za dva dana sa prvom jutarnjom mokracom tako da si sigurna tj da se bolje bude vidilo a mozda bi i jutros se bolje vidilo nego sinoc. Sretno
Ja sam se testirala sa onim najjetinijim trakicama iz mullera tako da nije potreba bacat pare na testove. Imas ih i u Bipi mi je u St imamo i u Dm-u s tim da su u pakiranju dvi trakice
Znam ja kakvih testova ima i za koliko
Kupljen je ovaj jer mi je uz posao jedino ljekarna blizu
Mangomum hvala :)
Pozdrav cure... Imam jedno pitanje... 12 dpo sam radila test ClearBlue, i nakon par minuta ništa se nije dogodilo... Ja ga rastavim, otvorim, pogledam i vratim nazad i pojavi sw druga linija... Jesam li ga mogla pokvariti iki je rez točan? :)
Pozdrav cure… Imam jedno pitanje… 12 dpo sam radila test ClearBlue, i nakon par minuta ništa se nije dogodilo… Ja ga rastavim, otvorim, pogledam i vratim nazad i pojavi sw druga linija… Jesam li ga mogla pokvariti iki je rez točan? :)
Pozdrav,
iskreno, nemam pojma može li se pokvariti, ali ja bi u svakom slučaju napravila ponovo. Meni je ovo prva trudnoća, napravila sam 5 testova, od čega su tri bila pozitivna, ali s jakoooo slabim plusićima (sva tri ClearBlue) i dva negativna (neki drugi ne znam ime). Malo me je to izludilo, jer sam ih napravila 5 kroz raspon od 7 dana i onda sam otišla vaditi betu iz krvi.
Predlažem ti da svakako probaš s još jednim, da budeš sigurna..ili ako imaš priliku odi vaditi krv.
Pozdrav cure… Imam jedno pitanje… 12 dpo sam radila test ClearBlue, i nakon par minuta ništa se nije dogodilo… Ja ga rastavim, otvorim, pogledam i vratim nazad i pojavi sw druga linija… Jesam li ga mogla pokvariti iki je rez točan? :)
Ponovi test s prvim jutarnjim urinom. Moguće da je test neispravan ako si ga raspravljala i ako nije očitan unutar navedenog perioda.
Hvala vam puno, baš sam se poveselila, već 4 godine čekamo bebu, i sad nakon 2 inseminacije nadala sam se da neću morati dalje na potpomognutu. Idem u trg po još njih pa ću ppnavljati. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji