Meni je pokazao 4dana prije i bilo je sve ok.Ne mogu se sjetiti naziva testa,najjeftiniji je bio u pitanju.sretno
Hvala na odgovoru
pojavile se dve vidljive crtice ono sto se jedva vidjelo je bilo jako rano nije razime bete bila visoka
pojavile se dve vidljive crtice ono sto se jedva vidjelo je bilo jako rano nije razime bete bila visoka
Jeli ovo test napravljen po izostanku M ili?
Da nakon izostanka 8 dana mjesecnice jer kad je bio izostanak 3 dana jako je slaba bila crtica
Vau, koji ljepi test, cestitam!!! 😍
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bok cure
Kupila sam test koji se moze raditi u bilo koje doba dana
Kako sa malo prije dosla sa posla i nisam bas stizala na wc odlucila sam ga sada napraviti
Imala sam 2 dana rozkasto krvarenje a kasni mi 1 dan
Cini mi se koda vidim jako bljedu crticu?
Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.
Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?
Sorry sto tek sad odgovaram.. radila sam jos jedan ovakav sa trakicama i clearblue digital,oba su pokazala pozitivno. Dva sam radila prije izostanka m.i jedan nakon izostanka. Cekam prvi pregled,narucena sam za dva dana. Moze bit da ti je test trakica tamnija od moje jer ti je prije bila ovulacija.
Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.
Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?
Sorry sto tek sad odgovaram.. radila sam jos jedan ovakav sa trakicama i clearblue digital,oba su pokazala pozitivno. Dva sam radila prije izostanka m.i jedan nakon izostanka. Cekam prvi pregled,narucena sam za dva dana. Moze bit da ti je test trakica tamnija od moje jer ti je prije bila ovulacija.
Hvala i sretno na pregledu. Javi kako je proslo. Ja sam jos jedan napravila isto je pozitivan pa sada cekam da M ne dode u nedjelju da u pon zovnem za narucit se. Reci mi samo koliko ces bit trudna kad odes na pregled? Jer ako je meni ovako rano pokazalo pozitivno ja bi mogla ic i malo ranije na pregled
Bok cure
Kupila sam test koji se moze raditi u bilo koje doba dana
Kako sa malo prije dosla sa posla i nisam bas stizala na wc odlucila sam ga sada napraviti
Imala sam 2 dana rozkasto krvarenje a kasni mi 1 dan
Cini mi se koda vidim jako bljedu crticu?
Vidi se lagana crtica. Ponovi za dva dana sa prvom jutarnjom mokracom tako da si sigurna tj da se bolje bude vidilo a mozda bi i jutros se bolje vidilo nego sinoc. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji