Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.
Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?
Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.
Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?
Očito si imala ranu ovulaciju jer se dobro vidi crtica.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Očito si imala ranu ovulaciju jer se dobro vidi crtica.
Pa to sam i ja promislila ali i na jos jedno. U familiji imam blizance hmm a citala sam ako de zanesu blizanci da je beta hcg veca pa tako i test prije pokaze trudnocu bumo videli 😂 imam vec dvi curke od 8 i 6 godina
Večer. Zanima me taj test iz Mullera od 13 kn jel ga netko jos radio prije izostanka M i da je bio tocan? I koji test da jos kupim a da nije clearblue
Večer. Zanima me taj test iz Mullera od 13 kn jel ga netko jos radio prije izostanka M i da je bio tocan? I koji test da jos kupim a da nije clearblue
Meni se Gravnigost pokazao puno bolji od Clearblue.
Takoder. Clearblue (ne digitalni) zna imati cudnu evaporacijsku pa nije najjasniji. Znam dosta zena koje su imale problema s tom evaporacijskom i nejasnim rezultatom na clearblue testu.
Gravignost je, meni barem, sigurniji.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Meni je pokazao 4dana prije i bilo je sve ok.Ne mogu se sjetiti naziva testa,najjeftiniji je bio u pitanju.sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji