Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    19. Svibanj 2019. 14:36

baby0109

Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
    Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.

Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 14:39

Mangomum

baby0109

Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli.
    Pa se nadam da ce se ova crta pojacat.

Cestitam. Ja sam jutros radila takvu test trakicu i kako je tamnija od tvoje. A 7 dana ima jos do menge. Jesi ti opet radila test?

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 14:45
    7 dana prije ocekivane M. Ciklusi traju 26 uredni skroz. Sta vi mislite
    7 dana prije ocekivane M. Ciklusi traju 26 uredni skroz. Sta vi mislite
    Vaki
    19. Svibanj 2019. 15:03

Očito si imala ranu ovulaciju jer se dobro vidi crtica.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 15:19

Vaki

Očito si imala ranu ovulaciju jer se dobro vidi crtica.

Pa to sam i ja promislila ali i na jos jedno. U familiji imam blizance hmm a citala sam ako de zanesu blizanci da je beta hcg veca pa tako i test prije pokaze trudnocu bumo videli 😂 imam vec dvi curke od 8 i 6 godina

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 20:58

Večer. Zanima me taj test iz Mullera od 13 kn jel ga netko jos radio prije izostanka M i da je bio tocan? I koji test da jos kupim a da nije clearblue 

• piba7
    19. Svibanj 2019. 21:38

Mangomum

Večer. Zanima me taj test iz Mullera od 13 kn jel ga netko jos radio prije izostanka M i da je bio tocan? I koji test da jos kupim a da nije clearblue

Meni se Gravnigost pokazao puno bolji od Clearblue.

Livia
    19. Svibanj 2019. 22:08

piba7

Mangomum

piba7

Takoder. Clearblue (ne digitalni) zna imati cudnu evaporacijsku pa nije najjasniji. Znam dosta zena koje su imale problema s tom evaporacijskom i nejasnim rezultatom na clearblue testu. 
    Gravignost je, meni barem, sigurniji. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Mangomum
    20. Svibanj 2019. 07:29
    Jutrić evo slikice od danas i vec se bolje vidi. A 6 dana do M. Jel nekome tako rano pokazalo a da je sve bilo ok?
    Jutrić evo slikice od danas i vec se bolje vidi. A 6 dana do M. Jel nekome tako rano pokazalo a da je sve bilo ok?
    zvjezdica37
    20. Svibanj 2019. 08:13

Meni je pokazao 4dana prije i bilo je sve ok.Ne mogu se sjetiti naziva testa,najjeftiniji je bio u pitanju.sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.