Ispricavam se prvo, jer tema nije za ovo, pa mi je zao sta ovako upadam.
Samo imam pitanjce, jucer sam isla privatno kod ginekologa i potvrdila mi ke trudnocu i kaze 5tj+5 no kako je rana trudnoca ploda jos nema.
Zanima me posto sam danas dizala jako tezak teret na 2 3 min. da li se sta moze dogoditi sa plodom ili nesto? 😏
Draga Doris, mislim da ti ne moze biti nista. Ja sam u prethodnoj trudnoci na pocetku trudnoce kad sam bila trudna taman tako kao i ti radila u skladistu i dizala tesko sto sam i spomenula svojoj doktorici koja mi je rekla da ne bi trebalo smetati u jos tako ranoj trudnoci. Ali svakako radije izbjegavaj dizanje teskoga ako mozes. Ipak, neke majke koje su ponovno trudne imaju i malu djecu koju dizu svakodnevno pa im ne bude nista. Ali kazem, ako mozes, radije izbjegavaj dizati tesko. A imas li sad kakve bolove nakon sto si dizala tesko?
Zdravo curke, nova sam ovdje, imam ne redovne M, pa se dešavala sa mi kasni i po 5-10 dana, ali ovaj put kada sam trebala dobiti pojavio mi se samo blagi smeđih iscjedak koji je trajao samo jedan ne pun dan, a danas je već 44 dan ciklusa, bolne grudi probadanje u jajnicima u ledjima, radila sam sinoc jedan test koji je izgledao ovako
i ja vam sad ne znam sto da mislim. Doktoru mogu tek u utorak sto mi je jaaaako dugi čekati do tada ću izluditi, da li se nekome to desavallo i da li je ovo pozitivan test? Veliki vam pozdrav šaljem
vidim da ti nitko nije odgovorio…
ja vidim crticu…ocito je jako rana trudnoca ako se crtica pojavila u vremenu u kojem se ocitavaju rezultati :)
moj savjet ti je da sutra ili u pon napravis novi test (iskljucivo prvi jutarnji urin!)
javi je li crtica tamnija :)
kada si imala taj smeđi iscjedak? moze biti da je tad bila implantacija
Hvala puno na odgovoru, da radila sam još jedan koji mi je pokazao bas vidiljivu crticu, a iscjedak sam imala na dan 3.2 tih sam dana trebala dobiti evo slikice
Zdravo curke, nova sam ovdje, imam ne redovne M, pa se dešavala sa mi kasni i po 5-10 dana, ali ovaj put kada sam trebala dobiti pojavio mi se samo blagi smeđih iscjedak koji je trajao samo jedan ne pun dan, a danas je već 44 dan ciklusa, bolne grudi probadanje u jajnicima u ledjima, radila sam sinoc jedan test koji je izgledao ovako
i ja vam sad ne znam sto da mislim. Doktoru mogu tek u utorak sto mi je jaaaako dugi čekati do tada ću izluditi, da li se nekome to desavallo i da li je ovo pozitivan test? Veliki vam pozdrav šaljem
ja vidim crticu…ocito je jako rana trudnoca ako se crtica pojavila u vremenu u kojem se ocitavaju rezultati :)
moj savjet ti je da sutra ili u pon napravis novi test (iskljucivo prvi jutarnji urin!)
Hvala puno na odgovoru, da radila sam još jedan koji mi je pokazao bas vidiljivu crticu, a iscjedak sam imala na dan 3.2 tih sam dana trebala dobiti evo slikice
Cure, cestitam!
Narucite se na pregled i naravno, pocnite piti folnu kiselinu sto prije...sretno!
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Draga i ja sam u istoj situaciji, radila sam prije dva dana bilo je nesto vidljiva linijica i ovaj je od prije nekih pola sata, znaci nije cak ni prvi jutarnji urin…
Cure, cestitam!
Narucite se na pregled i naravno, pocnite piti folnu kiselinu sto prije…sretno!
Hvalaa puno 😁😁❤️
Medinaal čestitam tii ❤️❤️
Hvala curke
I vama sve najbolje želim. Nek nam je sa srećom svima 😍😍😍😍
Pozdrav cure, zadnja mjesečnica mi je bila 26.01.2019, ovulacija 08.02.2019. U utorak 19.02.2019 (12 dana nakon ovulacije) napravila sam test jer non stop idem na wc piškiti, što mi je bilo neobično u mom slučaju. Pojavila se druga linija. jutros sam ponovila i također se pojavila okomita linija.. Riječ je o clear blue testu, zanima me ima li tko iskustva s tako rano pozitivnim testovima? hvala
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav cure, zadnja mjesečnica mi je bila 26.01.2019, ovulacija 08.02.2019. U utorak 19.02.2019 (12 dana nakon ovulacije) napravila sam test jer non stop idem na wc piškiti, što mi je bilo neobično u mom slučaju. Pojavila se druga linija. jutros sam ponovila i također se pojavila okomita linija.. Riječ je o clear blue testu, zanima me ima li tko iskustva s tako rano pozitivnim testovima? hvala
eh da i ponovila sam ga jutros jos i s trakicama iz Mullera (duchesse)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji