Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andjelina23
    18. Veljača 2019. 19:34

MaLeNa_554

mySun

Ponovi test za par dana, tako je i meni prvi test bio nesiguran.
    Pricekala sam par dana i kupila sam neki najjeftiniji test trakicu za 15 kn i pokazao +. I bome je tocno pokazao nakon samo 5 dana kasnjenja.

mySun

Ponovi test za par dana, tako je i meni prvi test bio nesiguran.
    Pricekala sam par dana i kupila sam neki najjeftiniji test trakicu za 15 kn i pokazao +. I bome je tocno pokazao nakon samo 5 dana kasnjenja.

pozdrav: imam jedno pitanje, preko jucer sam napravila test koji je pokazao jednu crvenu crtu a pokraj jako blijedu crtu vise kao roza crta je,, da dodam da 20tog trebam mjesecnicu dobit. Sta mislite dali je pozitivan ili negativan?

ako je druga crticu tu bez obzira bila tamna ili blijeda to je pozitivan test...ako se pojavila odmah ili nakon par min :) najbolje da stavis sliku da vidimo ili otiđi par stranica unatrag pa vidi je li neko imao takav test :)

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• medinaal
    18. Veljača 2019. 22:39
    Da li ovo znaci pozitivan test?
    Da li ovo znaci pozitivan test?

Linijica se pojavila u minuti

• Alea
    19. Veljača 2019. 09:44

medinaal

Linijica se pojavila u minuti

Daaa, pozitivno🤗

Mocusa
    19. Veljača 2019. 12:30

Draga Doris, mislim da ti ne moze biti nista. Ja sam u prethodnoj trudnoci na pocetku trudnoce kad sam bila trudna taman tako kao i ti radila u skladistu i dizala tesko sto sam i spomenula svojoj doktorici koja mi je rekla da ne bi trebalo smetati u jos tako ranoj trudnoci. Ali svakako radije izbjegavaj dizanje teskoga ako mozes. Ipak, neke majke koje su ponovno trudne imaju i malu djecu koju dizu svakodnevno pa im ne bude nista.  Ali kazem, ako mozes, radije izbjegavaj dizati tesko. A imas li sad kakve bolove nakon sto si dizala tesko? 

• mom2be00
    19. Veljača 2019. 12:31

andjelina23

mom2be00

Zdravo curke, nova sam ovdje, imam ne redovne M, pa se dešavala sa mi kasni i po 5-10 dana, ali ovaj put kada sam trebala dobiti pojavio mi se samo blagi smeđih iscjedak koji je trajao samo jedan ne pun dan, a danas je već 44 dan ciklusa, bolne grudi probadanje u jajnicima u ledjima, radila sam sinoc jedan test koji je izgledao ovako
    i ja vam sad ne znam sto da mislim. Doktoru mogu tek u utorak sto mi je jaaaako dugi čekati do tada ću izluditi, da li se nekome to desavallo i da li je ovo pozitivan test? Veliki vam pozdrav šaljem

vidim da ti nitko nije odgovorio…
    ja vidim crticu…ocito je jako rana trudnoca ako se crtica pojavila u vremenu u kojem se ocitavaju rezultati :)
    moj savjet ti je da sutra ili u pon napravis novi test (iskljucivo prvi jutarnji urin!)
    javi je li crtica tamnija :)
    kada si imala taj smeđi iscjedak? moze biti da je tad bila implantacija

Hvala puno na odgovoru, da radila sam još jedan koji mi je pokazao bas vidiljivu crticu, a iscjedak sam imala na dan 3.2  tih sam dana trebala dobiti evo slikice 

• medinaal
    19. Veljača 2019. 12:43

mom2be00

andjelina23

mom2be00

Zdravo curke, nova sam ovdje, imam ne redovne M, pa se dešavala sa mi kasni i po 5-10 dana, ali ovaj put kada sam trebala dobiti pojavio mi se samo blagi smeđih iscjedak koji je trajao samo jedan ne pun dan, a danas je već 44 dan ciklusa, bolne grudi probadanje u jajnicima u ledjima, radila sam sinoc jedan test koji je izgledao ovako
    i ja vam sad ne znam sto da mislim. Doktoru mogu tek u utorak sto mi je jaaaako dugi čekati do tada ću izluditi, da li se nekome to desavallo i da li je ovo pozitivan test? Veliki vam pozdrav šaljem

ja vidim crticu…ocito je jako rana trudnoca ako se crtica pojavila u vremenu u kojem se ocitavaju rezultati :)
    moj savjet ti je da sutra ili u pon napravis novi test (iskljucivo prvi jutarnji urin!)

Hvala puno na odgovoru, da radila sam još jedan koji mi je pokazao bas vidiljivu crticu, a iscjedak sam imala na dan 3.2 tih sam dana trebala dobiti evo slikice

Test
    Test
    andjelina23
    20. Veljača 2019. 06:27

Cure, cestitam!  
    Narucite se na pregled i naravno, pocnite piti folnu kiselinu sto prije...sretno!   

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• mom2be00
    20. Veljača 2019. 11:56

medinaal

mom2be00

andjelina23

mom2be00

Hvala puno na odgovoru, da radila sam još jedan koji mi je pokazao bas vidiljivu crticu, a iscjedak sam imala na dan 3.2 tih sam dana trebala dobiti evo slikice

Draga i ja sam u istoj situaciji, radila sam prije dva dana bilo je nesto vidljiva linijica i ovaj je od prije nekih pola sata, znaci nije cak ni prvi jutarnji urin…

andjelina23

Cure, cestitam!
    Narucite se na pregled i naravno, pocnite piti folnu kiselinu sto prije…sretno!

Hvalaa puno 😁😁❤️
    Medinaal čestitam tii ❤️❤️

• medinaal
    20. Veljača 2019. 12:21

Hvala curke 

I vama sve najbolje želim. Nek nam je sa srećom svima 😍😍😍😍

Hannica0 👧
    20. Veljača 2019. 13:12

Pozdrav cure, zadnja mjesečnica mi je bila 26.01.2019, ovulacija 08.02.2019. U utorak 19.02.2019 (12 dana nakon ovulacije) napravila sam test jer non stop idem na wc piškiti, što mi je bilo neobično u mom slučaju. Pojavila se druga linija. jutros sam ponovila i također se pojavila okomita linija.. Riječ je o clear blue testu, zanima me ima li tko iskustva s tako rano pozitivnim testovima? hvala 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani