Hej zenice, koji test koristite? Sto mi preporucujete?
ja sam najeftinije trakice iz dm-a
dobijes dvije za 30 kn
ako je trudnoca u pitanju odmah ce pokazati
u slucaju da je negativan, za par dana napravis drugu trakicu :)
ne bacaj novce na skupe, razvikane testove :)
Hvala ti :)
Moze samo naziv tih trakica koje kupujete?
nisam mogla izdrzat ,6 dan nakon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila,prerano je za test al ....
nisam mogla izdrzat ,6 dan nakon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila,prerano je za test al ….
Mislim da je to to, nesto se nazire! Samo bi ga trebala ponovit nakon par dana (kada bude vrijeme) da budes sigurna, drzim ti palceve da ta druga crtica jos vise potamni! :)
nisam mogla izdrzat ,6 dan nakon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila,prerano je za test al ….
Vidi se i druga crta🙂. 🤞🤞🤞🤞 Sretno 👶
Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje
Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje
Nadzire se druga crtica,ali najbolje da betu izvadis.Sretno!😊
Nadzire se druga crtica,ali najbolje da betu izvadis.Sretno!😊
Ma hocu 😁
Pozdrav cure,
Da li je ovo pozitivno? Test sam radila danas, nije prva jutarnja mokraca, trebala bi dobiti M sutra.
Uzela sam Gravnignost ultra.
Sortiraj odgovore
Najstariji