Ovaj test bi mogao biti pozitivan, ali jako se lose vidi na slikama. Ja sam 3 dana prije M isto imala sjenu, dobro vidljivu, nije bila crvena vec sivkasta. Ovdje je tesko reci pogotovo preko slike.
I cure nemojte kupovat Clearblue test, to je obicno zbunjujuce s*anje.
Ovaj test bi mogao biti pozitivan, ali jako se lose vidi na slikama. Ja sam 3 dana prije M isto imala sjenu, dobro vidljivu, nije bila crvena vec sivkasta. Ovdje je tesko reci pogotovo preko slike.
I cure nemojte kupovat Clearblue test, to je obicno zbunjujuce s*anje.
Slažem se.Clearblue radite samo debelo iza datuma nadolazece menge.Da kasni bar 5-6 dana.Sjenu pokaze svaki put ka nisi trudan.Tako da se ponadaš a ono sipakJa ga više necu kupovati...Draga Winter,moja trakica ta danasnja ima tu sivu crtu,okom je vidljiva,al uslikat se nemože.☺Mislim da je to to.Jer do sad svi negativni nemaju baš nikakvu naznaku crte,po tom znam da je možda pozitivan.
Jel ovo pozitivan test? Rađen ujutro 30. Dan ciklusa dva dana nakon izostanka menstruacije
Jel ovo pozitivan test? Rađen ujutro 30. Dan ciklusa dva dana nakon izostanka menstruacije
Ne kùzim taj test.Ta svijetla crtica mi djeluje kao neka rubna crta.
Ja bi rekla da je pozitivan...je da je ova druga crta malo dalje,ali usporedi s crtama na uputama...ako nisi sigurna ponovi jos jedan test...sretno!
Pozdrav žene, prvi test sam napravila 5 dana prije očekivane m, bio je pozitivan iako malo van granica od10min,onda sam ga ponovila tri dana poslije, bio je negativan,primatest. Sto kažete?
Pozdrav žene, prvi test sam napravila 5 dana prije očekivane m, bio je pozitivan iako malo van granica od10min,onda sam ga ponovila tri dana poslije, bio je negativan,primatest. Sto kažete?
Test se očitava u zadanom vremenu,nakon toga je najbolje baciti ga i ne gledati više jer rezultat nije točan...ponovi test nakon kašnjenja menstruacije
Hej zenice, koji test koristite? Sto mi preporucujete?
ja sam najeftinije trakice iz dm-a
dobijes dvije za 30 kn
ako je trudnoca u pitanju odmah ce pokazati
u slucaju da je negativan, za par dana napravis drugu trakicu :)
ne bacaj novce na skupe, razvikane testove :)
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji