Ja se ispričavam, ali nikako mi ne želi postavit sliku. Nije mi jasno zašto :(
Evo niti meni , muku mucim vec od jutra. Ugl radila sam 3. dan prije M , slabi plus ali je plus . Onda danas sam radila ,to je 2.dan prije M isto je pokazalo slabi plus . Kupila sam malo prije test i neznam jel bi ga radila ujutro ili da pricekam ponedjeljak. Cure , neki savjet ? Koristim clear blue easy
Evo niti meni , muku mucim vec od jutra. Ugl radila sam 3. dan prije M , slabi plus ali je plus . Onda danas sam radila ,to je 2.dan prije M isto je pokazalo slabi plus . Kupila sam malo prije test i neznam jel bi ga radila ujutro ili da pricekam ponedjeljak. Cure , neki savjet ? Koristim clear blue easy
Ja takođet koristim clear blue easy, imam još jedan i planiram ga uraditi opet sutra sa jutarnjim urinom. Ako opet bude ikakav plusić otišla bih u ponedjeljak izvaditi betu. Možda da i ti tako napraviš?
Ja sam radila nekoliko dana prije dolaska menge i test je bio pozitivan, mada je moja crtica bila isto svijetla ali vidljiva. NAjbolje bi bilo da možete sliku poslati, ne znam zašto vam neće poslati, možda je prevelika slika za učitati
Neznam zasto ne mogu staviti sliku . Ja sam radila 3. dan prije M pokazao se slabi plus isto i 2. dan prije M isti identicni slabi plus. Neznam jel bi pricekala ponedjeljak da opet radim ili cu ga raditi opet sutra . A ponedjeljak je kao dan kada bi trebala dobiti M.
Ja takođet koristim clear blue easy, imam još jedan i planiram ga uraditi opet sutra sa jutarnjim urinom. Ako opet bude ikakav plusić otišla bih u ponedjeljak izvaditi betu. Možda da i ti tako napraviš?
Ma isla bih naravno . Kak to ide preko socijalnog ginekologa ? Trebam traziti uputnicu ? Ipak 150-200kn je jedno vađenje bete koliko ja znam
Da, tražiš upitnicu svojeg ginekologa onda ne plaćaš ništa. Ja živim pored bolnice i planiram samo doći i platiti jer će me ovo neznanje pojesti. Oko 150kn je vađenje bete koliko sam čula.
Isto je i meni vjeruj mi. Onda cu sutra uraditi taj test i ako je opet slabi plus onda idem vaditi betu i ja. Mi smo izgleda imale na isti dan O 25.12. 🙂 proslu noc nisam imala mira niti po noci ,piskila sam 4-5 puta od nervoze i jedva sam cekala jutro da uradim taj test. Par mjeseci ne koristimo zastitu i hocemo bebu , vec imamo curicu od 10 godina , nek je sretno svima 🤗
Da, izgleda :). Držim fige da nam uspije kao i svima ostalima koji pokušavaju i nadaju se +.
Momak i ja pokušavamo već pola godine zato sam i ja toliko nestrpljiva. Također često piškim, ali me danas boli i pecka mjehur kao što mi se znalo desiti kod upale mokraćnog mjehura ne znam šta da o tome mislim🤔
Bok cure! Ja sam jutros napravila, 4 dana prije M. Znaci 10.1. ona nadam se nece doci.
Radila sam isto clearblue, ujutro ali ne sa prvim urinom. Vidi se blijedi plus ali je tu.
🧔39
👧31
Nixator,
koji oblik trombofilije imaš kad ti doktor već tako rano daje fragmin? I ja imam blaži oblik ali mi doktor ne želi dati fragmin prije 12. tjedna trudnoće a niti mi daje Andol iako imam anamnezu gubitka bebe u 9.mj. trudnoće. Dao je samo Folacin za koji sam pročitala da i nije terapija jer nije aktivna folna kiselina.
pa imam blazi oblik.Neznam tocno kojr mutacije gena sad na pamet.
Javljam da sam prokrvarila..U 5tt.Biokrmijskom se smatra jer se plod jos nije bio vidio na uz😑...Tužna sam baš.Radila test jucer ujutro i jedva jedva vidljiva crta.U četvrtak idem kod ginegologa da sve to i potvrdi.
Sortiraj odgovore
Najstariji