Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sylvanas
    16. Prosinac 2018. 19:30

Pozz. Ja sam nova,,zanima me dali je neka žena imala isti ili slican problem. Najme zadnja menstruacija mi je bila 08.11. Jos uvijek je nisam dobila ciklus mi uvjek varira između 32-33dana sad je vec 40. dan,,nikad mi nije ovoliko dugo kasnila,obicno mi nikad ne kasni. Uradila sam 3 razlicita testa i to skupa testa i svi su bili negativni. Osijecam se kao da ne cekam menstruaciju, tu i tamo me malo boli donji dio stomaka,lagane mučnine,grudi mi nisu osjetljive nego vise kao da me svrbe......iscjedak uopce nemam,sve je suho kao poslje menstruacije. Što vi mislite? Neznam sto misliti. 😔

andjelina23
    19. Prosinac 2018. 09:13

sylvanas

Pozz. Ja sam nova,,zanima me dali je neka žena imala isti ili slican problem. Najme zadnja menstruacija mi je bila 08.11. Jos uvijek je nisam dobila ciklus mi uvjek varira između 32-33dana sad je vec 40. dan,,nikad mi nije ovoliko dugo kasnila,obicno mi nikad ne kasni. Uradila sam 3 razlicita testa i to skupa testa i svi su bili negativni. Osijecam se kao da ne cekam menstruaciju, tu i tamo me malo boli donji dio stomaka,lagane mučnine,grudi mi nisu osjetljive nego vise kao da me svrbe……iscjedak uopce nemam,sve je suho kao poslje menstruacije. Što vi mislite? Neznam sto misliti. 😔

vidim da ti nitko nije odgovorio :/ 
    ne znam jesi li u međuvremenu dobila, ali meni su jedini simptomi bili kasnjenje i lagani grcevi par puta dnevno kao da cu dobiti...mozda su ti testovi negativni jer ti je ovulacija bila kasnije, a mozda ti se jednostavno nesto poremetilo s hormonima...ja bi na tvom mjestu u ginekologa...u svakom slucaju sretno :)

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

sylvanas
    19. Prosinac 2018. 10:44

andjelina23

sylvanas

Pozz. Ja sam nova,,zanima me dali je neka žena imala isti ili slican problem. Najme zadnja menstruacija mi je bila 08.11. Jos uvijek je nisam dobila ciklus mi uvjek varira između 32-33dana sad je vec 40. dan,,nikad mi nije ovoliko dugo kasnila,obicno mi nikad ne kasni. Uradila sam 3 razlicita testa i to skupa testa i svi su bili negativni. Osijecam se kao da ne cekam menstruaciju, tu i tamo me malo boli donji dio stomaka,lagane mučnine,grudi mi nisu osjetljive nego vise kao da me svrbe……iscjedak uopce nemam,sve je suho kao poslje menstruacije. Što vi mislite? Neznam sto misliti. 😔

ne znam jesi li u međuvremenu dobila, ali meni su jedini simptomi bili kasnjenje i lagani grcevi par puta dnevno kao da cu dobiti…mozda su ti testovi negativni jer ti je ovulacija bila kasnije, a mozda ti se jednostavno nesto poremetilo s hormonima…ja bi na tvom mjestu u ginekologa…u svakom slucaju sretno :)

Hvala na odgovoru. 😊 još uvijek nisam dobila menstruaciju,grčevi lagani su mi tek sad počeli tj. danas u jutro. I neke kao mučnine lagane,ono kao muka od gladi.

andjelina23
    19. Prosinac 2018. 21:17

sylvanas

andjelina23

sylvanas

ne znam jesi li u međuvremenu dobila, ali meni su jedini simptomi bili kasnjenje i lagani grcevi par puta dnevno kao da cu dobiti…mozda su ti testovi negativni jer ti je ovulacija bila kasnije, a mozda ti se jednostavno nesto poremetilo s hormonima…ja bi na tvom mjestu u ginekologa…u svakom slucaju sretno :)

Hvala na odgovoru. 😊 još uvijek nisam dobila menstruaciju,grčevi lagani su mi tek sad počeli tj. danas u jutro. I neke kao mučnine lagane,ono kao muka od gladi.

ako si u mogucnosti sutra ujutro napravi test..tad bi vec trebalo pokazati :)

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

sylvanas
    20. Prosinac 2018. 08:39

andjelina23

sylvanas

andjelina23

sylvanas

ako si u mogucnosti sutra ujutro napravi test..tad bi vec trebalo pokazati :)

22. Ću ponovo napraviti test. Da prođe od zadnje menstruacije barem 6tj. Mislim da se trudnoća ako i je računa od prvog dana posljednje menstruacije,ako bude i dalje negativno onda idem kod ginekologa... javim vijesti....zaboravila sam u prvoj poruci zahvaliti na poželjenoj sreći 😉

andreaam
    20. Prosinac 2018. 12:04

Mozes slobodno i ranije raditi test. Sa 6tj se vec cuju otkucaji bebinog srca kod vecine trudnica. Meni je sa 5+2 beta vec bila skoro 2000. Sretno 😊

sylvanas
    22. Prosinac 2018. 12:30

Nažalost ništa,,ja procurila. 😔

• ladystorm
    22. Prosinac 2018. 14:44

Proradilo za stavljanje slika pa da stavim. Radila sam ponovno test i koliko mi se čini - negativan je, ali da ipak provjerim. 
    Hvala na odgovorima. :)

sylvanas
    23. Prosinac 2018. 00:25

ladystorm

Proradilo za stavljanje slika pa da stavim. Radila sam ponovno test i koliko mi se čini - negativan je, ali da ipak provjerim.
    Hvala na odgovorima. :)

Da to je negativan test. 

nixator
    26. Prosinac 2018. 22:53

Cure.Kineska traka s visokom osjetljivošću.Mislim 10 onih jedinica.Sto mislite?Radjen 3 dana prije očekivane menge.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.