Pozdrav svima.
Imam 24 god ,zelela bih da neke stvari podelim sa vama .
U braku sam 4 godine,suprug i ja neprestalno pokusavamo da dobijemo dete.. ali nez uspeha.. pokusala sam piti prvo sa tabletama,nije uspelo.pa sam isla na produvavanje jajnika ,ni to nije pomoglo. Doktor mi je otkrio da sam retka od retkih ona koja nema ovulaciju.. Potom smo trazili od drzave finansiranje za tri inseminacije ,koje su nam odobrili.. zati pre svake ins. Sama sebi sam davala inekcije za stimulisanje ovilacije,pojavila se i ovulacija.posle dve insem. Negativni rezultati. Uradili smo i trecu i evo kasni mi perioda 4 dana,uradila sam test ali je negativan.. nemam simtome da cu dobiti... razlike koje vidim na sebi su povecane grudi i izrazene vene,nadut stomak,obim obroka mi se povecao i pre par dana mi je bilo muka.. ovako se super osecam nemam nikakvih bolova kao pred periodu.. inace moje periode su jako bolne bile. Svaka vas komentar ce mi znaciti.Hvala vam puno unapred
Pozdrav svima.
Imam 24 god ,zelela bih da neke stvari podelim sa vama .
U braku sam 4 godine,suprug i ja neprestalno pokusavamo da dobijemo dete.. ali nez uspeha.. pokusala sam piti prvo sa tabletama,nije uspelo.pa sam isla na produvavanje jajnika ,ni to nije pomoglo. Doktor mi je otkrio da sam retka od retkih ona koja nema ovulaciju.. Potom smo trazili od drzave finansiranje za tri inseminacije ,koje su nam odobrili.. zati pre svake ins. Sama sebi sam davala inekcije za stimulisanje ovilacije,pojavila se i ovulacija.posle dve insem. Negativni rezultati. Uradili smo i trecu i evo kasni mi perioda 4 dana,uradila sam test ali je negativan.. nemam simtome da cu dobiti… razlike koje vidim na sebi su povecane grudi i izrazene vene,nadut stomak,obim obroka mi se povecao i pre par dana mi je bilo muka.. ovako se super osecam nemam nikakvih bolova kao pred periodu.. inace moje periode su jako bolne bile. Svaka vas komentar ce mi znaciti.Hvala vam puno unapred
Za par dana napravite test i pokazat ce vam stanje kakvo je.Iskreno,moje iskustvo,tek kad nisam imala simptoma bila sam trudna.Pozdrav!
Ne vjerujte testovima 🤨 bar ne onim negativnim, ponovite ako treba i 2 puta jer je mene debelo zeznuo, bio je lažno negativan!
Lijep pozdrav svima,
Danas sam izvadila betu koja iznosi 30.2.
Moje pitanje je je li to u redu s obzirom da je od ovulacije prošlo 15 dana?
Lijep pozdrav svima,
Danas sam izvadila betu koja iznosi 30.2
Također bih navela da sam implantacijsko krvarenje i grčeve imala u subotu 05.01.
Lijep pozdrav svima,
Ako se udupla prekosutra onda je sve u redu! To ti je jedino mjerilo, da se dupla svaka dva dana.
Javljam da sam prokrvarila..U 5tt.Biokrmijskom se smatra jer se plod jos nije bio vidio na uz😑…Tužna sam baš.Radila test jucer ujutro i jedva jedva vidljiva crta.U četvrtak idem kod ginegologa da sve to i potvrdi.
Takvu situaciju imala.i ja... 3 clearblue testa pozitivna i to odmah izletio +...otisla na pregled jer sam krvarila stalno i ispalo da nema.ploda na uzv...pa ponavljala betu 3x da se vidi kako ce se ponasati...rejla mi gin ako krene padati super bila je biokemijska. A ako krene varirati postoji sansa da je vanmaternicna. Sva sreca meni je odmah padala i prestajala sam krvariti. I odmah taj mjesec dobila bas mengu.
Sad se i dalje trudimo...
Lijep pozdrav svima,
Meni je 16. dno beta bila 543, a 18. dno 1150. Obavezno ponoviti nakon dva dana i ako se dupla pravilno, onda bi trebalo biti sve u redu...
Jesi ponavljala mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji