Nixator jesi ponavljala test?
jesam ...Ide kao sve tamniji al ono ne previse.Mislim da ove kineske trakice nikad ne pokazu dosta tamnu crtu.Stavim sliku pa cete vidit.Od sinoc npr.al nije prva jutranja pa je i logicno da ne bude pretamna,
Da, nixator,to je ova trudnoca! Mislim da sam dva tjedna konstantno radila te trakice cak i kad sam dva puta izvadila betu i dalje sam ih radila,tamne,ali sporo. I isto ko i ti,u meduvremenu sam napravila test iz mullera i on bio pozitivan i bilo mi lakse. Cestitam.ti na trudnoci! Sad samo lagano i uzivaj!
Da nadodam jos,imam smeckasti iscjedak od dana očekivane mjesecnice,znaci od prekjučer.Malo me strah.Jel imate vi iskustva slična,?Testivi su svaki dan pozitivni.svaka recenica mi je bitna.hvala..
ja sam imala smečkasti iscjedak od 8 dno, i po tome sam znala da sam trudna, ali se nastavio i nakon dana očekivane menstruacije pa sam otišla doktoru jer sam imala spontani i biokemijsku prije ove trudnoće i bilo me strah pa sam dobila duphaston tablete koje još uvijek pijem, doduše sad iz nekih drugih razloga nego na početku. i nakon kaj sam počela piti tablete, iscjedak je nestao.
I dalje imam smeckasti iscjedak.Evo vec peti dan.Danas sam 4+4tt.....Sutra mi je prvi posjet ginekologu.Bojim se...Ps.testovi i dalje pozitivni..iskustva molim?
I dalje imam smeckasti iscjedak.Evo vec peti dan.Danas sam 4+4tt…..Sutra mi je prvi posjet ginekologu.Bojim se…Ps.testovi i dalje pozitivni..iskustva molim?
Mislim da je rano da bi se vidjelo ista na uzv,moze te poslat vadit betu i dati duphaston za smedi iscjedak, bitno da ti testici tamne,uglavnom sretno sutra!
I dalje imam smeckasti iscjedak.Evo vec peti dan.Danas sam 4+4tt…..Sutra mi je prvi posjet ginekologu.Bojim se…Ps.testovi i dalje pozitivni..iskustva molim?
Mislim da je rano da bi se vidjelo ista na uzv,moze te poslat vadit betu i dati duphaston za smedi iscjedak, bitno da ti testici tamne,uglavnom sretno sutra!
a gledam sliku uzv svoje prosle trudnoce i s tocno 4+4tt vidila mi se gestacijska u maternicu,plod se tek nako tjedan pojavio.Meni je bitno samo da nije vanmatericna,tako da mi da duphaston i moram heparin injekcije primat.pa zato moram ic svakako.
Draga nixator, nemam iskustva s tvojim problemom oko smećkastog iscjetka, ali ako smijem pitati, imaš li utvrđenu trombofiliju pa ćeš zbog toga primati heparin? Čini mi se da imamo sličnu situaciju, i ja sam imala gubitak bebe u visokom stupnju trudnoće (par tjedana pred porod) i utvrđena mi je trombofilija. Sada sam trudna malo više od 4 tjedna. Držim ti fige da na pregledu čuješ kako je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji