Pozdrav dame!
Zadnja menstruacija mi je bila 25.11.2018,trebala je doći 25.12,a danas je već 12.01.
Radila sam test iz Millera za nekih 24 kune. Pokazao je neku jedva vidljivu liniju za trudnoću,vise ne znam dali sam je ja vidjela jer sam htijela i jer je sve u glavi,ali strah me negativnog rezultata pa ne znam kad da ponovim opet test! Kasni mi 19 dana menstruacija i imam stalne lagane bolove u jajnicima i tu i tamo ispod trbuha. Šta se tiče grudi ni ne osjetim ništa,dok kad dolazi M bole nenormalno. Odnose imam svaki ili svaki drugi dan sa dragim bez zaštite ali bez ejakulacije u rodnicu.
Uvijek radimo prekinuti snošaj...Zanima me vaše mišljenje imali mogućnosti da sam zaista trudna,voljela bih to ali me test razočarao i sada me strah raditi drugi,a ako nisam trudna trebala bih riješiti to kod ginekologa.
Corina
Pozdrav dame!
Zadnja menstruacija mi je bila 25.11.2018,trebala je doći 25.12,a danas je već 12.01.
Radila sam test iz Millera za nekih 24 kune. Pokazao je neku jedva vidljivu liniju za trudnoću,vise ne znam dali sam je ja vidjela jer sam htijela i jer je sve u glavi,ali strah me negativnog rezultata pa ne znam kad da ponovim opet test! Kasni mi 19 dana menstruacija i imam stalne lagane bolove u jajnicima i tu i tamo ispod trbuha. Šta se tiče grudi ni ne osjetim ništa,dok kad dolazi M bole nenormalno. Odnose imam svaki ili svaki drugi dan sa dragim bez zaštite ali bez ejakulacije u rodnicu.
Uvijek radimo prekinuti snošaj…Zanima me vaše mišljenje imali mogućnosti da sam zaista trudna,voljela bih to ali me test razočarao i sada me strah raditi drugi,a ako nisam trudna trebala bih riješiti to kod ginekologa.
Ako je pokazao 2.crticu makar i slabiju radi se o trudnoci...najbolje izvadi betu pa ces biti sigurna...
Pokušati ću danas još jedan test napraviti!
Onda u ponedjeljak se naručiti kod ginekologa!
Corina
Pozdrav svima!
Menstruacija mi kasni 2 dana i jutros sam napravila test Prima Stick. Na njemu piše da se rezultat pokazuje nakon 3-5 min. Meni je tek nakon 15ak minuta pokazao da je "pozitivan" tj.pojavila se crtica u većem prozorčiću. Zbunjena sam! Jesam li trudna ili ne? Jer navodno nije pouzdano nakon dužeg vremena! Molim iskusne trudnice za pomoć ili savjet, pošto bi mi ovo trebala biti prva trudnoća. Dali da test ponovim za koji dan?
Hvala svima!
Ponovi test jer sve nakon 10 minuta nije pouzdano :)
Danci23
Pozdrav! Zadnja menstruacija trajala mi je od 12.12. do 18.12. Inače mi menstruacije nisu redovite i često mi kasne. Partner i ja imali smo nezaštićene spolne odnose u periodu od 24.12. do 2.1. za vrijeme plodnih dana, koristili smo se metodom prekinutog snošaja. Dana 2.1. odjednom me oblila vrućina i imala sam blagu vrtoglavicu što nije uobičajeno za mene, a 3.1. na gaćicama sam uočila manju količinu krvi (jedan čep) svijetle boje..iduće dane uz par kapljica na ulošku curila mi je i krvava sluz isto tako svijetle boje. Da napomenem, nisam imala nikakve simptome da ću dobiti menstruaciju, a inače uvijek znam dan prije nego što dođe. To je sve trajalo do 8.1. bez ikakvih bolova i smetnji. Znam ponekada osjetiti mučninu i blage vrtoglavice i često mi samo odjednom neka slabina prođe kroz tijelo. Zadnjih nekoliko dana osjećam blagu bol u jajnicima i u donjem dijelu leđa, ali nije kao menstrualna bol. Predviđena menstruacija trebala bi biti 18.1. ako ne dođe radim test! Što vi mislite, je li u pitanju bebica ili? 😊🤔
Pozdrav! Zadnja menstruacija trajala mi je od 12.12. do 18.12. Inače mi menstruacije nisu redovite i često mi kasne. Partner i ja imali smo nezaštićene spolne odnose u periodu od 24.12. do 2.1. za vrijeme plodnih dana, koristili smo se metodom prekinutog snošaja. Dana 2.1. odjednom me oblila vrućina i imala sam blagu vrtoglavicu što nije uobičajeno za mene, a 3.1. na gaćicama sam uočila manju količinu krvi (jedan čep) svijetle boje..iduće dane uz par kapljica na ulošku curila mi je i krvava sluz isto tako svijetle boje. Da napomenem, nisam imala nikakve simptome da ću dobiti menstruaciju, a inače uvijek znam dan prije nego što dođe. To je sve trajalo do 8.1. bez ikakvih bolova i smetnji. Znam ponekada osjetiti mučninu i blage vrtoglavice i često mi samo odjednom neka slabina prođe kroz tijelo. Zadnjih nekoliko dana osjećam blagu bol u jajnicima i u donjem dijelu leđa, ali nije kao menstrualna bol. Predviđena menstruacija trebala bi biti 18.1. ako ne dođe radim test! Što vi mislite, je li u pitanju bebica ili? 😊🤔
Nakon sto ti bude zalasnila memstruacija napravi test ili jos bolje izvadi betu pa ces znati na cemu si 😉...ovako samo mozemo nagađati jer simptomi trudnoce znaju biti vrlo slicni i pms-u...
Sretno i neka bude ono sto si zelis!
Nakon sto ti bude zalasnila memstruacija napravi test ili jos bolje izvadi betu pa ces znati na cemu si 😉…ovako samo mozemo nagađati jer simptomi trudnoce znaju biti vrlo slicni i pms-u…
Sretno i neka bude ono sto si zelis!
Bila sam nestrpljiva i napravila sam danas First Sign duo sa prvom mokraćom i negativan je 😕 ponovit ću ako menstruacija bude kasnila pa ćemo vidjeti..
Veliki pozdrav svima!!! Pratim vas vec neko duzeee vrijeme, ali nikako se javit.... eto sad imam razlog... ovaj testic, meni se cini pozitivan, a vama!? Naime strah me opet biokemijske koju sam prosla prije 1,5 g.... pa me ova slabasna crtica veseli, ali i plasi... Za sada nemam nikakve simptome trudnoce osim sto me trbuh boli bas kao pred mengu... jos jednom pozz svima 😊
Pozdrav curke …zanima me dali je po vama ovo pozitivan test? Radila sam ga danas oko 18h . 5 dana prije očekivane menstruacije. Hvala
Druga crtica je tu! Cestitam! S obzirom da ti je ovakav test 5 dana prije izostanka i to popodnevni urin onda bi sa jutarnjim imala skroz tamnu crticu i tu nema sumnje dal si trudna jer jesi! Sretno posebno ako si to prizeljkivala
Sortiraj odgovore
Najstariji