Druga crtica je tu! Cestitam! S obzirom da ti je ovakav test 5 dana prije izostanka i to popodnevni urin onda bi sa jutarnjim imala skroz tamnu crticu i tu nema sumnje dal si trudna jer jesi! Sretno posebno ako si to prizeljkivala
Jutros sam napravila jos jedan ... i opet isto izgleda . Idem sada privatno betu izvaditi . Nije planirano i nemam stalnog partnera ali sam sretna ako je tako . Vidjeli budemo što će krv reći . Hvala na odgovoru 😘
Evo stigao mi nalaz krvi od jutros . Meni se to nista ne poklapa. Prevelika mi se čini beta s obzirom na dane koje sam navodno trudna . Imala sam zadnju menstruaciju 24.12. , odnos ne zaštičeni 1.1. , ovulcija mi je po dužini ciklusa trebala biti 5-6. Dok se je to ugnijezdilo treba 8- 12 dana . Danas je 17.01. a beta tolika 😲 . Ništa se to meni ne poklapa 😂
koji ti je dan ciklusa danas? koji je od ovulacije?
meni je 26 dc beta bila 543, a 28 dc 1150, tak da je sve moguće. doduše kasnije se ispostavilo da je beba za dva tjedna veća po svim mjerama, ali nema veze, bitno da se on razvija kak treba za ove tjedne trudnoće.
i da, čestitam!
To ti se sve poklapa ako si imala zadnju M 24.12. Onda ti je danas 25dc, po tome bis bila bizu 4tt a onda beta moze biti i do 400 hcg. U svakom slucaju bili bi dobro da se nalaz ponovi za 2 dana da vidis dal se pravilno dupla. Moguce da si imala raniju ovulaciju a ne 14dc, zapravo s obzirom da si trudna vjerojatno i je, kao i implantacija sto ti je ocito bila vec nako 5-6 dana. Sretno i jedan savjet ubuduće kad objavljujes neke fotke nalaza na internetu prokrij osobne podatke. To ti je prijateljski savjet jer ima svakakvih ljudi na svijetu nazalost.
Cure pomoc, pogled lijevo od kontrolne crte?
Da ili ne? Istina uranila sam, za 4 dana (ne)ocekujem M
Cure pomoc, pogled lijevo od kontrolne crte?
Da ili ne? Istina uranila sam, za 4 dana (ne)ocekujem M
po meni je pozitivan..samo je jos rana trudnoca :)
ponoviti na dan ocekivane M s prvim jutarnjim urinom
cestitam! :)
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Bok svima😊 Evo mene opet, danas sam ponovila betu . Tek danas, nisam stigla prije . 17.1. mi je vrijednost bete bila 248.9 ., danas je 21.1. i vidite nalaz . Dali se to po vama pravilno dupla?
Mislim da ti je to u redu. Poduplala se za 1.5 dan sta je normalno i u redu! Sretno i jos jednom cestitam!
Ja sam danas napravila test i nisam sigurna da li je uopce pozitivan...pojavila se crtica ali je jako svjetla bila...
Sortiraj odgovore
Najstariji