Proradilo za stavljanje slika pa da stavim. Radila sam ponovno test i koliko mi se čini - negativan je, ali da ipak provjerim.
Hvala na odgovorima. :)
Ovisi kad je rađen.Za sada je to negativno.U slučaju ne dolaska menstruacije testirajte se ponovno za par dana.
Nixator ja ti vidim drugu crticu, napravi ga opet za dva dana, ili izvadi betu ako si nestrpljiva. Cestitam 🎉
Cure.Kineska traka s visokom osjetljivošću.Mislim 10 onih jedinica.Sto mislite?Radjen 3 dana prije očekivane menge.
I ja vidim crticu :D sretno!!! :D
MissT
Cure.Kineska traka s visokom osjetljivošću.Mislim 10 onih jedinica.Sto mislite?Radjen 3 dana prije očekivane menge.
I po meni je ovo pozitivan test samo je jos jako rano...pricekaj da ti menstruacija zakasni pa ponovi ili jos bolje izvadi bhcg pa ces biti sigurna.Sretno!😊
takva je meni bila trakica 11 dno, baš ista ta kineska, i ponavljala test svako jutro, i svako jutro bila crtica sve tamnija i tamnija...
crtica se definitivno vidi, trudnoća je još mala. čestitam ti!
takva je meni bila trakica 11 dno, baš ista ta kineska, i ponavljala test svako jutro, i svako jutro bila crtica sve tamnija i tamnija…
crtica se definitivno vidi, trudnoća je još mala. čestitam ti!
I to je ova trudnoca trenutna jel,?joj bas si me usrećila.😍😍
Cure nismo se dugo cule :(
Javila sam am za pozitivan test ali nazalost u 6 tjednu desio se spontani :(
Tek sam sada dobro pa vam se javljam.
Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce <3
url=https://lilypie.com]
Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce <3
Ajoj.Drži se.Desi se,nažalost....I uvik se pitamo zasto bas nama...Al vjerujmo u bolje sutra.Ja sam imala isto teske stvari za preboljet i jesam hvala bogu.izgubila bebaca u visokoj trudnoci.Tuga neooisiva.Zato te razumijem potpuno ❤..Sretno,drž se!
Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce &lt;3
Ajoj.Drži se.Desi se,nažalost….I uvik se pitamo zasto bas nama…Al vjerujmo u bolje sutra.Ja sam imala isto teske stvari za preboljet i jesam hvala bogu.izgubila bebaca u visokoj trudnoci.Tuga neooisiva.Zato te razumijem potpuno ❤..Sretno,drž se!
Hvala ti draga puni mozemo pisati i privatno ako zelis. Znaci mi punk podrska <3.
Dusa se jos s tim ne moze pomiriti jer je prva i zeljena trudnoca bila :(
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji