Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nixator
    26. Prosinac 2018. 22:55

ladystorm

Proradilo za stavljanje slika pa da stavim. Radila sam ponovno test i koliko mi se čini - negativan je, ali da ipak provjerim.
    Hvala na odgovorima. :)

Ovisi kad je rađen.Za sada je to negativno.U slučaju ne dolaska menstruacije testirajte se ponovno za par dana.

27. Prosinac 2018. 14:13

Nixator ja ti vidim drugu crticu, napravi ga opet za dva dana, ili izvadi betu ako si nestrpljiva. Cestitam 🎉

• MissT
    27. Prosinac 2018. 17:25

nixator

Cure.Kineska traka s visokom osjetljivošću.Mislim 10 onih jedinica.Sto mislite?Radjen 3 dana prije očekivane menge.

I ja vidim crticu :D sretno!!! :D

MissT

Bulbi91
    27. Prosinac 2018. 17:59

nixator

Cure.Kineska traka s visokom osjetljivošću.Mislim 10 onih jedinica.Sto mislite?Radjen 3 dana prije očekivane menge.

I po meni je ovo pozitivan test samo je jos jako rano...pricekaj da ti menstruacija zakasni pa ponovi ili jos bolje izvadi bhcg pa ces biti sigurna.Sretno!😊

27. Prosinac 2018. 19:01

nixator

takva je meni bila trakica 11 dno, baš ista ta kineska, i ponavljala test svako jutro, i svako jutro bila crtica sve tamnija i tamnija...
    crtica se definitivno vidi, trudnoća je još mala. čestitam ti!

nixator
    27. Prosinac 2018. 22:39

Tenci

nixator

takva je meni bila trakica 11 dno, baš ista ta kineska, i ponavljala test svako jutro, i svako jutro bila crtica sve tamnija i tamnija…
    crtica se definitivno vidi, trudnoća je još mala. čestitam ti!

I to je ova trudnoca trenutna jel,?joj bas si me usrećila.😍😍

• Lady33
    29. Prosinac 2018. 18:56

Cure nismo se dugo cule :(
    Javila sam am za pozitivan test ali nazalost u 6 tjednu desio se spontani :(
    Tek sam sada dobro pa vam se javljam.
    Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce <3

url=https://lilypie.com]

nixator
    29. Prosinac 2018. 22:54

Lady33

Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce &lt;3

Ajoj.Drži se.Desi se,nažalost....I uvik se pitamo zasto bas nama...Al vjerujmo u bolje sutra.Ja sam imala isto teske stvari za preboljet i jesam hvala bogu.izgubila bebaca u visokoj trudnoci.Tuga neooisiva.Zato te razumijem potpuno ❤..Sretno,drž se!

29. Prosinac 2018. 23:43

Nixator jesi ponavljala test?

• Lady33
    30. Prosinac 2018. 01:02

nixator

Lady33

Zeljm vam svima plusice i skolske trudnoce &amp;lt;3

Ajoj.Drži se.Desi se,nažalost….I uvik se pitamo zasto bas nama…Al vjerujmo u bolje sutra.Ja sam imala isto teske stvari za preboljet i jesam hvala bogu.izgubila bebaca u visokoj trudnoci.Tuga neooisiva.Zato te razumijem potpuno ❤..Sretno,drž se!

Hvala ti draga puni mozemo pisati i privatno ako zelis. Znaci mi punk podrska <3.
    Dusa se jos s tim ne moze pomiriti jer je prva i zeljena trudnoca bila :( 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.