I dalje imam smeckasti iscjedak.Evo vec peti dan.Danas sam 4+4tt…..Sutra mi je prvi posjet ginekologu.Bojim se…Ps.testovi i dalje pozitivni..iskustva molim?
Draga nixator, nemam iskustva s tvojim problemom oko smećkastog iscjetka, ali ako smijem pitati, imaš li utvrđenu trombofiliju pa ćeš zbog toga primati heparin? Čini mi se da imamo sličnu situaciju, i ja sam imala gubitak bebe u visokom stupnju trudnoće (par tjedana pred porod) i utvrđena mi je trombofilija. Sada sam trudna malo više od 4 tjedna. Držim ti fige da na pregledu čuješ kako je sve u redu.
Imam trombofiliju da,al blaži oblik.Primam fragmin 2500..
Od pozitivnog testa ga zapravo moram primat,zato danas jurim kod ginića.
Ja sam isto izgubila bebu u 32 tt.Pa iza toga prijevremeni porod zivog djeteta u 34tt...Ah,svasta sam prosla.Na kraju mi je ustanovljeno da imam Celijakiju i da mi je ona to učinila.Sad se čuvam,na strogoj sam bezglutenskoj djeti i trebalo bi bit sve ok sto se te strane tiče,a ujedno imam i laganu trombofiliju.Jer meni i ta druga trudnoca nije isla glatko iako sam primala heparin.Po tom smo zaključili da nedijagnosticirana celijakija moze nanjet puno ružni stvari pa tako i pobačaje i preuranjene porode..Moj gastroeterolog mi je to zapravo sa sigurnoscu rekao,da mi je to celijakija sve zakomplicirala.Ovog puta se nadam urednoj trudnoci.Bilo bi vrijeme😑
Nixator,
koji oblik trombofilije imaš kad ti doktor već tako rano daje fragmin? I ja imam blaži oblik ali mi doktor ne želi dati fragmin prije 12. tjedna trudnoće a niti mi daje Andol iako imam anamnezu gubitka bebe u 9.mj. trudnoće. Dao je samo Folacin za koji sam pročitala da i nije terapija jer nije aktivna folna kiselina.
Pozdrav svima :) evo zanima me da li je mozda tko bio u slicnoj situaciji. Imala sam “menstruaciju” koja je bila drugacija no inace, trajala je 3 dana a 4. dan samo crvenkasta sluz i odjednom nestala. Prije te menstruacije grudi su me boljele valjda 10 - tak dana prije, imala temp. od 37 do 37,5 i povracala 2x. Nakon toga dobila tu menstruaciju a sad cesto idem na WC nocu, imam valunge, budim se preko mokra, mucnina, nagon za povracanjem, umor neopisivi, jutros jaka bol u predjelu maternice i osjecaj ko da cu procuriti, cak neki zvukovi ko da ce svaki cas krenuti M, a trebam dobiti za 2 tjedna. Sad je moje pitanje jel bila koja cura/zena u slicnoj situaciji da je imala M a saznala da je trudna? Ajmo trudnice javite se :)
Nikak mi neide nemogu staviti sliku , uglavnom jako blijeda ceta se pokazala
Ja sam radila nekoliko dana prije dolaska menge i test je bio pozitivan, mada je moja crtica bila isto svijetla ali vidljiva. NAjbolje bi bilo da možete sliku poslati, ne znam zašto vam neće poslati, možda je prevelika slika za učitati
Lijep pozdrav svima,
Htjela bih se posavjetovati sa vama. Ovulacija je bila 25.12. (ciklus mi traje 28 dana, nekoliko puta se dogodila menstruacija na 26.dan), očekivana mjesečnica mi je 08.01. no imam neki osjećaj da sam trudna stoga sam uradila 2 testa clearblue plus, prvi 4.dan prije očekivane mjesečnice sa popodnevnim urinom i jedva jedva vidljivi plus zatim 3.dan prije očekivane mjesečnice sa jutarnjim urinom i plus je dosta vidljiviji ali idalje slab. Postavit ću sliku pa vas najljepše molim za vaša mišljenja.
Ja se ispričavam, ali nikako mi ne želi postavit sliku. Nije mi jasno zašto :(
Sortiraj odgovore
Najstariji