Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2018. 18:09

amramra

drage žene. Da li je ovo pozitivan test?

Ja mislim da je al provjeri još za koji dan da budeš sigurna😀

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 18:09

amramra

drage žene. Da li je ovo pozitivan test?

Amraamra ja bi rekla da je to definitivno pozitivan test.
    Koliko ti kasni? 
    Ponovi ujutro s jutarnjom mokracom morala bi bit deblja linija :)

Timi95
    29. Studeni 2018. 19:48

Mateica2305

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

Cestitam ti ❤

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 20:22

Tamsi

Mateica2305

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

Cestitam ti ❤

Tamsi hvala od ❤

• Mateica2305
    01. Prosinac 2018. 17:27

Cure moje ja ipak jucer dobila, bez obzira na pozitivan test .. Nista ne kuzim, vjerojatno biokemijska (kasnila tri dana a plus na testu velik ko kuća na drugi dan kasnjenja).. Al ovo je prava menstruacija jako obilna i sa ugruscima.. Uzasno se osjecam, al briga me cim zavrsi opet naganjam muža 😚😘 pusa svima .. 

VolimJesen
    05. Prosinac 2018. 11:49

Mali savjet :)
    Nemojte kupovati First sign trakice u dm, puno su osjetljivije one trakice u Mullera, Duchesse ili kako se već zovu.
    Ja sam na 9dpo na mullerovom imala nedvojbenu rozu crticu, dok se na first signu ništa nije vidjelo isti taj dan!

• martina913
    06. Prosinac 2018. 14:22

Na dan ocekivane mjesecnice na 30 dan ciklusa test.je pokazao kao neku sjenu iza toga sam dobila na 35 dan ciklusa. Zanima me moze li se dobiti menstruacija a svejedno biti trudna

06. Prosinac 2018. 14:27

martina913

Na dan ocekivane mjesecnice na 30 dan ciklusa test.je pokazao kao neku sjenu iza toga sam dobila na 35 dan ciklusa. Zanima me moze li se dobiti menstruacija a svejedno biti trudna

vjerojatno je bila biokemijska trudnoća ako si prokrvarila nakon pozitivnog testa, tim više jer si imala samo sjenu.

• martina913
    06. Prosinac 2018. 14:40

Moguce,hvala na odgovoru

• ladystorm
    07. Prosinac 2018. 18:25

Bok! 

Ne znam koliko se vidi pa me zato zanima drugo mišljenje. Ovo je negativan test? Imam neredovite cikluse i radila sam test na 30. dan ciklusa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.