Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateica2305
    29. Studeni 2018. 16:36

Ena31

Mateica2305

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

Čestitam 😀🤗

Hvala Ena31 😊😘

• amramra
    29. Studeni 2018. 17:59
    Poz drage žene. Zanima me vaše mišljenje. Da li je test pozitivan?
    Poz drage žene. Zanima me vaše mišljenje. Da li je test pozitivan?

drage žene. Da li je ovo pozitivan test?

29. Studeni 2018. 18:09

amramra

Ja mislim da je al provjeri još za koji dan da budeš sigurna😀

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 18:09

amramra

Amraamra ja bi rekla da je to definitivno pozitivan test.
    Koliko ti kasni? 
    Ponovi ujutro s jutarnjom mokracom morala bi bit deblja linija :)

Timi95
    29. Studeni 2018. 19:48

Mateica2305

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

Cestitam ti ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 20:22

Tamsi

Mateica2305

Cestitam ti ❤

Tamsi hvala od ❤

• Mateica2305
    01. Prosinac 2018. 17:27

Cure moje ja ipak jucer dobila, bez obzira na pozitivan test .. Nista ne kuzim, vjerojatno biokemijska (kasnila tri dana a plus na testu velik ko kuća na drugi dan kasnjenja).. Al ovo je prava menstruacija jako obilna i sa ugruscima.. Uzasno se osjecam, al briga me cim zavrsi opet naganjam muža 😚😘 pusa svima .. 

VolimJesen
    05. Prosinac 2018. 11:49

Mali savjet :)
    Nemojte kupovati First sign trakice u dm, puno su osjetljivije one trakice u Mullera, Duchesse ili kako se već zovu.
    Ja sam na 9dpo na mullerovom imala nedvojbenu rozu crticu, dok se na first signu ništa nije vidjelo isti taj dan!

• martina913
    06. Prosinac 2018. 14:22

Na dan ocekivane mjesecnice na 30 dan ciklusa test.je pokazao kao neku sjenu iza toga sam dobila na 35 dan ciklusa. Zanima me moze li se dobiti menstruacija a svejedno biti trudna

06. Prosinac 2018. 14:27

martina913

Na dan ocekivane mjesecnice na 30 dan ciklusa test.je pokazao kao neku sjenu iza toga sam dobila na 35 dan ciklusa. Zanima me moze li se dobiti menstruacija a svejedno biti trudna

vjerojatno je bila biokemijska trudnoća ako si prokrvarila nakon pozitivnog testa, tim više jer si imala samo sjenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani