Žuti iscjedak se nastavlja .. Od menge ni traga ni glasa 😁😁😁 i imam neki osjecaj da sam stvarno trudna .. Nekako kao kad imam stvari samo malo blaže a nigdje krvi 😘😘 nadam se da ce mi netko uskoro dat svoje misljenje 😘😘😘 pusa svima
ponovi test s jutarnjim urinom. ako menga kasni, trebao bi odmah pokazati plus. po simptomima se ništa ne može reć. nekima čak i skroz izostanu. kućni test ili vađenje bete u labaratoriju.
Barbiemama hvala na odgovoru puno 😘
I jos da nadodam temperatura tijela mi je povisena i po noci i danu .. Nekako mi je prohladno pa me odjednom oblije znoj od vrucine 😁😁 muz me tjera da veceras napravim test, on je uzbudeniji od mene 😂😂
Mozes i navecer napraviti test.. ja sam ga bila napravila na dan kad ssm trebala dobiti i to navecer i odmah se pokazala druga crtica 😁 javi ❤
Cure moje hvala ..javim vam svakako :* drzite fige 😁 ovo mi je druga trudnoca.. U prvoj je bio isti osjecaj.. Jedino sto mi je test bio pozitivan cak 4 dana prije menstruacije ..a sad 2 dana prije ocekivane negativan .. Pa cu provjeriti kasnije i javim vam 😘😘😘
Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂
Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂
Čestitam 😀🤗
Čestitam 😀🤗
Hvala Ena31 😊😘
drage žene. Da li je ovo pozitivan test?
Sortiraj odgovore
Najstariji