Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anitram1111
    28. Studeni 2018. 10:41

Hvala na odgovoru :) Vadila sam odmah betu, prvo vađenje 129, nakon 2 dana je 266. Rana trudnoća je u pitanju, po beti nekih 4 tjedna. A sad čekam prvi pregled da službeno potvrdimo.

• Mateica2305
    28. Studeni 2018. 23:29

Pozdrav cure, nova sam ovdje, kad preporucujete raditi test na trudnocu? 
    Mislim da smo pokrili sve plodne dane, morali smo jer smo svaki il svaki drugi dan cjeli mjesec 😂😂..
    Međutim, radila sam test na trudnocu 2 il 3 dana prije ocekivane gadure i negativno, moguce se nadzire neka sjena koju je tesko i vidit a kamol uslikat da vam pokazem.. 
    Danas mi vec kasni jedan dan i imam neki smeđkasko zuti iscjedak .. Inace mi je u sat tocna svakih 28 il maksimalno 29 dana.. Simptome nemam neke specijalne osim menstrualnih ko da cu dobit..
    Oprostite na dugom postu 😘😘 ljubim vas ..

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 13:47

Žuti iscjedak se nastavlja .. Od menge ni traga ni glasa 😁😁😁 i imam neki osjecaj da sam stvarno trudna .. Nekako kao kad imam stvari samo malo blaže a nigdje krvi 😘😘 nadam se da ce mi netko uskoro dat svoje misljenje 😘😘😘 pusa svima 

barbiemama
    29. Studeni 2018. 15:34

ponovi test s jutarnjim urinom. ako menga kasni, trebao bi odmah pokazati plus. po simptomima se ništa ne može reć. nekima čak i skroz izostanu. kućni test ili vađenje bete u labaratoriju. 

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 15:44

Barbiemama hvala na odgovoru puno 😘 
    I jos da nadodam temperatura tijela mi je povisena i po noci i danu .. Nekako mi je prohladno pa me odjednom oblije znoj od vrucine 😁😁 muz me tjera da veceras napravim test, on je uzbudeniji od mene 😂😂

Timi95
    29. Studeni 2018. 15:58

Mozes i navecer napraviti test.. ja sam ga bila napravila na dan kad ssm trebala dobiti i to navecer i odmah se pokazala druga crtica 😁 javi ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 16:12

Cure moje hvala ..javim vam svakako :* drzite fige 😁 ovo mi je druga trudnoca.. U prvoj je bio isti osjecaj.. Jedino sto mi je test bio pozitivan cak 4 dana prije menstruacije ..a sad 2 dana prije ocekivane negativan .. Pa cu provjeriti kasnije i javim vam 😘😘😘

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 16:13

Da se isprabim : bila bi druga trudnoca .. Hehe 

• Mateica2305
    29. Studeni 2018. 16:24

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

29. Studeni 2018. 16:27

Mateica2305

Potvrdila sam svoju sumnju 😂 nadam se da je ovo pozitivan test, Intim plus .. Sutra provjerim jos jedan da se uvjerim hehee 😂 jos ga gledam i nevjerujem 😂

Čestitam 😀🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani