Svekrva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    obelixx
    18. Studeni 2015. 18:32

Ja kazem da svaka rit dojde na šekret, nisam ju trebala daviti. Nasla sam divnog covjeka koji je prihvatio moje dijete kao svoje i sada cekamo bebicu i presretni smo,a njen sin tone. I dalje svasta prica,da ko zna koliko ce to sve trajati i da je sramota sto mali zove mog novog partnera tata jel on ima svog tatu,koji btw ne brine o njemu,ali nema veze. Ja se samo nasmijem i pitam se sa kojim ona lazima legne u krevet da moze zaspati od savjesti.

Tyna24
    18. Studeni 2015. 18:59

ma to je zato jer je skužila da je njezin sin krivac za sve pa joj je sad po nosu jer si ti sretna. i nek joj bude. dao bog da joj ga netko pogazi! svi oni visoko lete a nisko padnu... kao što veliš, svaka rit dojde na svoj šekret!  (da nisi možda iz međimurja?)

Tyna24
    18. Studeni 2015. 21:40

tak se veli u međimurju, zato i pitam. hahahaha

MAMA X2
    03. Prosinac 2015. 21:26

Cure koje zivite sa svekrvama ...zanima me koliko cesto dodu  na kat kod vas puta dnevno i na koliko dugo ....mislim da je moja rekorderka u tome

Tyna24
    04. Prosinac 2015. 19:20

oh vjeruj nije. moja meni hoda i u spavaču sobu i davi me.kad je mm na poslu cijelo vrijeme hoda kod mene. tak da baš nigdje u kući nemam mir.
    a kad nam dođu gosti ona ljepo sjedne s nama. niti onda nas ne pušta same. mislim da tvoja nemože biti gora od moje

Mary36
    04. Prosinac 2015. 20:26

O joj Tyna...ti ćeš poludjeti kada rodiš... Moje nije bilo nigdje na vidiku dok sam bila trudna i onda je od jednom krenula dolaziti stalno i u sve se miješati. Dok je muž bio na poslu redovito bi svratila iako baš ne živi blizu. I stalno mi je ulazila u sobu, stan otključavala bez kucanja...a ja s golim cicama dojim i bilo je ljeto i vruće ko pas...užas, ne stignem se ni pokriti. Onda mi je nosila na poklon stare grudnjake od svoje sestre koja je nedavno umrla i komentirala da imamo slične male cice...Stalno je čekala da mi mlijeko nestane - ono kao nevino pita svakih par dana da li još imam mlijeka s napomenom da mlijeko nestaje i da neću dugo...o Bože kad se sjetim tih prvim mjeseci sva se naježim. Sretno Tyna, one ti se skroz podemone kad dođe beba...

MAMA X2
    04. Prosinac 2015. 21:31

Ja nemogu vise glumit da mi je drago kad ju vidim . ...cim cujem da neko kuca pocnem se trest grc u zelucu ...uzas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.