Ja kazem da svaka rit dojde na šekret, nisam ju trebala daviti. Nasla sam divnog covjeka koji je prihvatio moje dijete kao svoje i sada cekamo bebicu i presretni smo,a njen sin tone. I dalje svasta prica,da ko zna koliko ce to sve trajati i da je sramota sto mali zove mog novog partnera tata jel on ima svog tatu,koji btw ne brine o njemu,ali nema veze. Ja se samo nasmijem i pitam se sa kojim ona lazima legne u krevet da moze zaspati od savjesti.
oh vjeruj nije. moja meni hoda i u spavaču sobu i davi me.kad je mm na poslu cijelo vrijeme hoda kod mene. tak da baš nigdje u kući nemam mir.
a kad nam dođu gosti ona ljepo sjedne s nama. niti onda nas ne pušta same. mislim da tvoja nemože biti gora od moje
Ajmeeee kaj ce tek bit kad rodis ....meni je moja jos gora otkad sam rodil nigdje ne radi dosadno joj je pa se dode samnom zabavljat ....kak se nosis s tim i dalje ju sa smjeskom docekujes ili
O joj Tyna...ti ćeš poludjeti kada rodiš... Moje nije bilo nigdje na vidiku dok sam bila trudna i onda je od jednom krenula dolaziti stalno i u sve se miješati. Dok je muž bio na poslu redovito bi svratila iako baš ne živi blizu. I stalno mi je ulazila u sobu, stan otključavala bez kucanja...a ja s golim cicama dojim i bilo je ljeto i vruće ko pas...užas, ne stignem se ni pokriti. Onda mi je nosila na poklon stare grudnjake od svoje sestre koja je nedavno umrla i komentirala da imamo slične male cice...Stalno je čekala da mi mlijeko nestane - ono kao nevino pita svakih par dana da li još imam mlijeka s napomenom da mlijeko nestaje i da neću dugo...o Bože kad se sjetim tih prvim mjeseci sva se naježim. Sretno Tyna, one ti se skroz podemone kad dođe beba...
O joj Tyna…ti ćeš poludjeti kada rodiš… Moje nije bilo nigdje na vidiku dok sam bila trudna i onda je od jednom krenula dolaziti stalno i u sve se miješati. Dok je muž bio na poslu redovito bi svratila iako baš ne živi blizu. I stalno mi je ulazila u sobu, stan otključavala bez kucanja…a ja s golim cicama dojim i bilo je ljeto i vruće ko pas…užas, ne stignem se ni pokriti. Onda mi je nosila na poklon stare grudnjake od svoje sestre koja je nedavno umrla i komentirala da imamo slične male cice…Stalno je čekala da mi mlijeko nestane - ono kao nevino pita svakih par dana da li još imam mlijeka s napomenom da mlijeko nestaje i da neću dugo…o Bože kad se sjetim tih prvim mjeseci sva se naježim. Sretno Tyna, one ti se skroz podemone kad dođe beba…
Da da i moja se kad sam rodila dode stojedan put malog vidjet u danu pa pametuje baka ce ovo baka ce ono ...muza nevidim cijeli dan i dode navecer doma i ocemo malo uzivat svi troje evo i nje opet ....uzas nez koliko cu jos moc to sve trpit
Sortiraj odgovore
Najstariji