Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

obelixx

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Ja kazem da svaka rit dojde na šekret, nisam ju trebala daviti. Nasla sam divnog covjeka koji je prihvatio moje dijete kao svoje i sada cekamo bebicu i presretni smo,a njen sin tone. I dalje svasta prica,da ko zna koliko ce to sve trajati i da je sramota sto mali zove mog novog partnera tata jel on ima svog tatu,koji btw ne brine o njemu,ali nema veze. Ja se samo nasmijem i pitam se sa kojim ona lazima legne u krevet da moze zaspati od savjesti.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

ma to je zato jer je skužila da je njezin sin krivac za sve pa joj je sad po nosu jer si ti sretna. i nek joj bude. dao bog da joj ga netko pogazi! svi oni visoko lete a nisko padnu... kao što veliš, svaka rit dojde na svoj šekret!  (da nisi možda iz međimurja?)

obelixx

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Hahaha nisam iz Medimurja. Neznam od koga sam to cula,al od onda mi je ta recenica najdraza jer je toliko toga receno u tih par rijeci i na kraju zbilja tako bude,prije ili kasnije.

Tyna24

Prijavi adminu

tak se veli u međimurju, zato i pitam. hahahaha

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Cure koje zivite sa svekrvama ...zanima me koliko cesto dodu  na kat kod vas puta dnevno i na koliko dugo ....mislim da je moja rekorderka u tome

Tyna24

Prijavi adminu

oh vjeruj nije. moja meni hoda i u spavaču sobu i davi me.kad je mm na poslu cijelo vrijeme hoda kod mene. tak da baš nigdje u kući nemam mir.
    a kad nam dođu gosti ona ljepo sjedne s nama. niti onda nas ne pušta same. mislim da tvoja nemože biti gora od moje

MAMA X2

Prijavi adminu

Tyna24

oh vjeruj nije. moja meni hoda i u spavaču sobu i davi me.kad je mm na poslu cijelo vrijeme hoda kod mene. tak da baš nigdje u kući nemam mir.
    a kad nam dođu gosti ona ljepo sjedne s nama. niti onda nas ne pušta same. mislim da tvoja nemože biti gora od moje

Ajmeeee kaj ce tek bit kad rodis ....meni je moja jos gora otkad sam rodil nigdje ne radi dosadno joj je pa se dode samnom zabavljat ....kak se nosis s tim i dalje ju sa smjeskom docekujes ili

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

O joj Tyna...ti ćeš poludjeti kada rodiš... Moje nije bilo nigdje na vidiku dok sam bila trudna i onda je od jednom krenula dolaziti stalno i u sve se miješati. Dok je muž bio na poslu redovito bi svratila iako baš ne živi blizu. I stalno mi je ulazila u sobu, stan otključavala bez kucanja...a ja s golim cicama dojim i bilo je ljeto i vruće ko pas...užas, ne stignem se ni pokriti. Onda mi je nosila na poklon stare grudnjake od svoje sestre koja je nedavno umrla i komentirala da imamo slične male cice...Stalno je čekala da mi mlijeko nestane - ono kao nevino pita svakih par dana da li još imam mlijeka s napomenom da mlijeko nestaje i da neću dugo...o Bože kad se sjetim tih prvim mjeseci sva se naježim. Sretno Tyna, one ti se skroz podemone kad dođe beba...

MAMA X2

Prijavi adminu

Mary36

O joj Tyna…ti ćeš poludjeti kada rodiš… Moje nije bilo nigdje na vidiku dok sam bila trudna i onda je od jednom krenula dolaziti stalno i u sve se miješati. Dok je muž bio na poslu redovito bi svratila iako baš ne živi blizu. I stalno mi je ulazila u sobu, stan otključavala bez kucanja…a ja s golim cicama dojim i bilo je ljeto i vruće ko pas…užas, ne stignem se ni pokriti. Onda mi je nosila na poklon stare grudnjake od svoje sestre koja je nedavno umrla i komentirala da imamo slične male cice…Stalno je čekala da mi mlijeko nestane - ono kao nevino pita svakih par dana da li još imam mlijeka s napomenom da mlijeko nestaje i da neću dugo…o Bože kad se sjetim tih prvim mjeseci sva se naježim. Sretno Tyna, one ti se skroz podemone kad dođe beba…

Da da i moja se kad sam rodila dode stojedan put malog vidjet u danu pa pametuje baka ce ovo baka ce ono ...muza nevidim cijeli dan i dode navecer doma i ocemo malo uzivat svi troje evo i nje opet ....uzas nez koliko  cu jos moc to sve trpit

MAMA X2

Prijavi adminu

Ja nemogu vise glumit da mi je drago kad ju vidim . ...cim cujem da neko kuca pocnem se trest grc u zelucu ...uzas 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.