ja svojoj svekrvi govorim vi isto… par puta mi je rekla nek joj govorim ti, ali nemogu. nekak mi je normalno vi. a i moj muž isto mojim roditeljima govori vi…
Ja bi isto možda još uvijek tako i govorila iz navike ali mi je nekako krivo da me nikada nisu probali ispraviti. Ne znam, možda brijem i svako ima svoja pravila.
e to mi je tolika glupost… pa oni nikad neće biti nama mama i tata. neznam kak im to padne na pamet?? samo su jedni roditelji. a moja sveki ionak ne zaslužuje da bi je zvala mama. jer su hvala bogu moja mama i ona nebo i zemlja. uffff…
Istina ja sam plakala ko kisna god tad kad mi to rekla kad je otisla naravno....dan danas puno placem nakon njenog dolaska
Nemam rijeci ....muz je trenutno do petka na terenu i preko mob smo danas razgovarali da je mozda vrijeme da joj kaze na lijep nacin neke stvari kad se vrati .....danas opet dosla i sjedi pol sata digla noge na fotelju....problem je jer si i popije malo pa je to sve skupa koma ..opet mi bude zao jer imaju samo nas troje ....zbunjena sam totalno rec ili ne rec
Nemam rijeci ….muz je trenutno do petka na terenu i preko mob smo danas razgovarali da je mozda vrijeme da joj kaze na lijep nacin neke stvari kad se vrati …..danas opet dosla i sjedi pol sata digla noge na fotelju….problem je jer si i popije malo pa je to sve skupa koma ..opet mi bude zao jer imaju samo nas troje ….zbunjena sam totalno rec ili ne rec
A ne znam što da ti savjetujem. U svakom slučaju mislim da je bolje da muž s njom porazgovara. S ovim da si popije znam kako ti je - moja je dva dana prije nego sam pukla došla pijana u 8 navečer i krenula skakati s malom i unositi joj se u lice. L jadna nije uspjela zaspati do ponoći nakon toga i nije mogla prestat plakat. Popizdila sam...kad joj je muž to prigovorio rekla je da ona ne plače zbog toga nego jer je gladna.
Hej svima ! Vidim da su "svekrve" vječna tema... Ja sam mislila da sam jedina koja ludi na to " mama", meni doduše moja to nije rekla ali je rekla njena mama, kao da bi sad TREBALA zvati njih "mama i tata". Poludela sam i rekla da nema šanse. Tim više jer je moja mama nedavno umrla i jedino ko zaslužuje da je tak zovem je ona , jedna i jedina.
Jedva se kontroliram da toj baki ne očitam bukvicu, ali kad je ona bila mlada to je bilo tak i jednostavno ju ignoriram, većinu vremena ...Kaj se svekrva tiče... nije ona loša ali nema granice, nisam ni ja sunce ali ...
Moja mama je rekla jednu istinu : " Sve bu ok tak dugo dok ti ne budeš počeka govoriti kaj misliš ..."
I eto... ja trudna i rekla prvo kaj mislim... pa opet ... pa opet...
Sad je aktualno VJENČANJE... I ona hoće videti popis koga bude njen sin zval da se na popis stavi ONI ZA KOJE ONA MISLI DA SE TREBAJU ZVATI !!! I ja sam fino rekla da budu samo tak napravili da od svadbe ne bude ništ... i ne bude....
Kao trudnoća bi trebala biti mirna, a sami mi mira ne daju...
Od toga da govore kaj je red ... pa red je da ne guraš nos di mu nije mjesto, red je da pustiš ljude da si biraju uzvanike...
Zajeb je to kaj smo kod njih, u jednoj sobi.... i planiramo graditi svoj dio- ako se tak nastavi od toga ne bu nikaj...
Em nemam vešmašinu svoju nikaj... ona pere veš.ona ga pegla... Kupila budem si stol za peglanje i peglu ...
I da , ona se bude veselila djetetu kad ga rodim, jer sad se ne bude previše jer se može svašta dogoditi... priznam da pamtim i ovo me povredilo...
Kaj više reći? Kaj?
Luda sam... jučer s tim popisom... I onda muža obrađuje, jer on je p**** i ne bu rekel kak je nego namata... i kuhaju tak da ne bude gosti, ne bude svadbe, samo krštenje... još bi trebalo to biti u župi di sad živimo jer je to RED... a kaj nije red pustiti mlade da si sami biraju??
ILove cats vidim da će te biti na ovoj temi kad rodiš ...Ma joj, mojoj je red da ona sve odlučuje i da se nju sve sluša. Možeš misliti...nek si pila koga hoće, al mene više ne bude koliko me ispizdila tijekom trudnoće i prvih mjeseci s bebom. Sad se viđamo jednom mjesečno na dva sata i ajde bok, pa nek si misli zašto je to tako. A tebi u istom kućanstvu s njom stvarno ne bude lako...Nemoj im dati da ti išta određuju jer će ih to samo ponukati da te još više z.....aju. Ja sam sa svojom dugo bila ljubazna i ona je to toliko iskorištavala da mi se na glavu popela. Ona ne razumije ako joj kažeš pristojno ili to izignorira, baš ju trebaš najuriti da bi te ozbiljno shvatila i to shvati samo privremeno...strašno nešto kakav davež sam ja dobila. Mislim da je moja skroz poludjela i stalno je u nekakvom luđačkom dokazivanju da je bolja od mene... Prva snaha joj je zbrisala sa djetetom u drugu državu i ne razgovara s njom više, mislim da je to dovoljno za reći.
Sortiraj odgovore
Najstariji