meni je moja jučer govorila: joj, tvoj mali bude imao narav ko ja (a blesava je stvarno),on bude pametan po baki, ja budem ovak s njim, onak.
ja popizdila pa sam joj rekla : "nedaj bože da je moje dijete ko vi."
pa se onda razljutila na mene kao, kaj njoj fali a i moj muž.
al jednostavno popizdim na takve njezine komentare...ah te svekrve
meni je moja jučer govorila: joj, tvoj mali bude imao narav ko ja (a blesava je stvarno),on bude pametan po baki, ja budem ovak s njim, onak.
ja popizdila pa sam joj rekla : "nedaj bože da je moje dijete ko vi."
pa se onda razljutila na mene kao, kaj njoj fali a i moj muž.
al jednostavno popizdim na takve njezine komentare…ah te svekrve
Od svoje to slusam vec 10 mj i vise ...i prije nego sam rodila je pocela s identicnim pricama dosadne babe uzas sve bi dala da sami zivimo i ne slusam ju svaki dan po milion puta.....
Moja isto uvijek tako nešto priča,pametan na baku lijep na baku . nikada me ne sluša uvijek tepe po svom . nije ona loša ali misli da je popila pamet svijeta i ne sluša me što meni znači da me ne poštuje pa mi ide na živce. ali pustim joj jer ju to veseli malom nikada ne fali ništa pored nje pa eto moram pregristi....
tvom malom bar ništa ne fali pored nje... a kako bi se osječala da ti veli još kad si trudna:" ja nisam na svijetu da bi pazila tuđu djecu, ako ih imate, onda si ih i pazite."
a cijeli dan je doma (udovica je) niti radi niti ništa... mi več sad znamo da se na nju nečemo moći osloniti, od kad počnem raditi dijete će nam biti u vrtiću...
kakva je to osoba koja je srdita kad joj dođu unuki u posjetu, i kad su gladni pa im mora dati nešto za jelo, da poslje govori kak ih mama ne hrani, da dođu k njoj jedino dok su gladni i takve stvari....
meni je od takvih "žena" zlo..
visnja, pa kaj ju slušaš, baci majicu dok je nema
tak je moja meni, kad sam pospremala ormar, muž mi ima 200 majici s kratkim rukavima a nosi ih 20.cijeli ormar sam napunila kad sam složila sve njegove majice. pa gdje da još imam onda svoje? i ja sam ljepo sve spakirala da odvezem u crveni križ, a ova je počela malo po malo nositi u njegov ormar natrag. ja sam poludjela. opet sam ih natovarila u vreču i odvezla odmah. tad je skužila da više nema autoritet niti je pitala kaj, niti skomentirala. od poslje se ne mješa u našu odječu i ormare
Super tema!
Moja svekrva živi u stanu ispod nas. Dobra je žena, pomaže nam puno i financijski i skuha ručak, što god treba možemo računat na nju. Nakon poroda nam je sve radila po kući, na tome ću joj uvijek biti zahvalna. Ali, to sve ima svoju cijenu u vidu pametovanja i dolaženja svaki dan bez kucanja. Mrzim kad tek dođemo od nekud, jedva da kročimo u stan i evo nje.. Jednom nam je došla u 10 navečer!! Sad ćemo lijepo zaključavat stan
Najgore mi je kad mi kaže: "daj malom bočicu, nema on jadan snage sisat, umori se". A već mj dana tupi meni i mužu da malom počnemo davat iscjeđeni sok od naranče zbog vitamina c. Mali 3 mj ima! meso kao već može s 6,7 mj..
Kad sam rekla da ćemo dohranu nakon 6. mj gledala me zaprepašteno kao da sam rekla da će cijeli život bit na mlijeku...
Sortiraj odgovore
Najstariji